Kesälomakohteiden matkavinkit - Eurooppa

tiistai 2. heinäkuuta 2019

Moikkamoi! Kesälomat pyörivät itse kullakin tai on vasta edessä. Moni on varmasti lähdössä tai suunnittelemassa pientä kesälomareissua Euroopan sisällä tai Suomen lähettyville. Eurooppa on ollut aina oma lempi paikkani matkustamiseen ja suhteessa muihin maanosiin, on Eurooppa tullut koluttua kunnolla. Silti edelleen löytyy paljon paikkoja, joihin haluan mennä ja joihin menen aina mielelläni uudestaan ja uudestaan.

Euroopan matkailu on kesäisin ihan parasta ja jokaiseen kaupunkiin pääsee aivan eri tavalla käsiksi, kun ulkona on miellyttävä sää. Olen monista viime vuosien aikana matkustamistani paikoista jakanut vinkkejä tänne blogin puolelle ja teidän lomasuunnittelua ja tulevia matkoja helpottaakseni, koostin omat postaukseni maittain yhteen julkaisuun. Kaikki matka-aiheiset postaukseni löydätte muuten täältä, jos haluatte lukea enemmän matkustamiseen liittyviä tekstejä.


Viro: Tallinna / Tallinna Telliskivi / Tallinna / Ravintoloita Tallinnaan: Must Puudel / Vegan Restoran V / Lendav Taldrik / Hoovikohvik / Toit's / Kohvik Sesoon / Peps

Ranska: Pariisi / Pariisi / Pariisi

Venäjä: Pietari


Italia: Rooma / Rooma /Ravintoloita Roomaan / Napoli / Napoli /Abruzzon alue

Tanska: Kööpenhamina / Kööpenhamina / Ravintoloita Kööpenhaminassa

Belgia: Antwerpen / Antwerpen

Latvia: Riika / Riika / Riika ravintolat

Saksa: Berlini / Berliini / Berliini /Ravintoloita Berliinissä

Jos teillä on jakaa vinkkejä Euroopassa matkusteluun, kohdesuosituksia tai suosituksia tässä postauksessa oleviin maihin, jakakaa niitä ihmeessä kommentteihin! Ihanaa tiistaita ja palaillaan blogin puolella torstaina! ❤

2 kommenttia:

  1. Itse suosittelen Krkaovaa, Puolasta. Upean romanttinen kaupunki, joka tihkuu historiaa. Varsinkin Kazimierzin alue on ykkönen. Boheemi ympäristö ja Krakovan parhaat ravintolat löytyy Kazimierzista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puola on ollut mulla jo kauan listalla! Oon vaan ajanut sen läpi useasti, mutta ikinä en ole käynyt kunnolla 😊

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela