Vuoden ensimmäinen biitsipiknik

torstai 19. toukokuuta 2016

Heippa! Heti putkeen toista postausta. Sen verran kiireiset päivät edessä niin on kiva rentoutua blogiin kirjoittamisen parissa ennen touhuamisen aloittamista. Hassua muuten miten tunninkin aikaero vaikuttaa. Kotona herään yleensä kahdeksan aikaan arkisin, jos en joudu työskentelemään aamusta ja tänään Suomen aikaan kahdeksalta olin ihan silmät ristissä haha! Olikin pakko torkkua vielä hetki ja vasta sitten sain päivän käyntiin.

Toissa viikon lauantaina lähdettiin Riikan kanssa illasta piknikille Zandvoortiin, joka sijaitsee aivan Haarlemin kyljessä ja Amsterdamista noin 30 kilometrin päässä länsirannikolla. Taas tuntui, kuin olisi tullut aivan eri maahan. Silminkantamattomiin valkoista hiekkarantaa ja rantaviivalla oli isoja hotelleja. Tuntui, kuin tunnin ajomatkalla olisi päässyt etelänlomalle!
Olimme pakanneet mukaan salaattia, nachoja, kotimaisia Hollantilaisia mansikoita (ei kuitenkaan  voittanut suomalaisia mansikoita) sekä pullollinen Roséeta. Naurettiin, ettemme ole kummatkaan tehneet mitään näin romanttista kenenkään kaksilahkeisen kanssa. Hyvää harjoitusta joka tapauksessa tositilannetta varten!
Muutama tunti kului siivillä jutellessa ja eväistä nauttien. Ja vau sitä auringonlaskua! Aivan älyttömän upeaa väriloistoa. Vaikka auringon alkaessa tekemään laskeutumistaan viileä tuli nopeasti, oli tuon näkeminen todellakin pienen palelun arvoista. Kumpa tulisi taas kunnon helteet niin pääsisi viettämään uudestaan päiviä ja iltoja rannalla.
Muistutan vielä loppuun tänään Booztilla olevasta tarjouksesta, jossa saa 25% alennusta urheilumuodista. Tarjous on tosiaan voimassa vain tänään, joten kipin kapin kurkkimaan tarjontaa!

2 kommenttia:

  1. Uepita kuvia ja rakastan piknikeitä kesäisin <3 Talvella ne nyt onkin aika hmm epämukavia Suomessa :D

    VastaaPoista
  2. Ihana auringonlasku ja kuulostaa kivalta piknikiltä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela