Perheviikonloppu Espanjassa

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Moikka! Kirjoittelen tällä hetkellä Kööpenhaminan lentokentältä. Erinäisistä syistä johtuen lennänkin jo tänään kotiin alkuperäisen keskiviikon sijasta. Kiireiden vuoksi en ole kerennyt edes mainitsemaan, että palaan Suomeen. Kirjoitan siitä tarkemmin toisessa postauksessa. Lennon vaihdon vuoksi minulla on pitkä välilasku Köpiksen kentällä, mutta aika menee ihan mukavasti Loungessa istuskellen tietokoneen äärellä. Valilaskun kustannuksella saan kiireisten viikkojen jälkeen melkein viiden tunnin hengähdystauon ja hieman omaa aikaa. Maistuu muuten pari lasia viiniä tässä bloggaamisen ohessa aika hemmetin hyvältä. Olen todellakin ansainnut tälläisen rentoutumishetken vaikka itse sanonkin.
Viime viikonloppuna lensin pariksi päiväksi Espanjaan viettämään viikonloppua isäni toiselle kesäasunnolle Fuengirolaan. Alunperin meidän oli tarkoitus viettää lähes koko viikonloppu kolmistaan isäni ja äitipuoleni kanssa, mutta Norwegianin peruuntuneiden lentojen takia meitä olikin isompi joukko koolla. Äitipuoleni vanhemmat olivat siellä vielä viikonlopun ylitse ja toisiksi nuorin pikkuveljeni lensi lauantaina Espanjaan tyttöystävänsä kanssa. Mitä vanhemmaksi kasvaa, sitä enemmän osaa arvostaa ja nauttia tälläisistä mahdollisuuksista.

Viikonloppu oli aivan ihana ja oli mukava saada viettää isovanhempipuolien (sanahirviö heh!) kanssa kunnolla aikaa. Näemme aika harvoin ja usein vain ohimennen esimerkiksi joidenkin juhlien merkeissä. Puhumattakaan siitä, että oli mahdollisuus olla yhdessä Espanjassakin isäni ja äitipuoleni kanssa. Vaikka vuosittain siellä tulee käytyä, käyn yleensä Benalmadenan asunnollamme ystävieni kanssa elokuussa, kun taas isä on Espanjassa useimmiten kesä-heinäkuussa. En ollut edes käynyt tuossa Fuengirolan asunnossa vuoden 2013 joulun jälkeen. Uskomatonta kuinka nopeasti aika menee.
Perjantai meni rennoissa merkeissä auringosta nauttien, yhdessä grillaillen ja aikaa viettäen. Auringonoton ohessa vaihdeltiin kuulumisia äitipuoleni kanssa ja myöhemmin isä grillasi meille illallisen. Illalla kävin vielä kävelylenkillä rantakadulla. Hollannissa tuli vettä lähes 24/7 viimeiset viikot, joten piti ottaa kaikki irti ihanasta säästä, lämmöstä ja auringosta.
Lauantaina lähdettiin aamupäivällä kohti Marbellaa. Pyörähdettiin pikaisesti markkinoilla, josta suunnattiin Puerto Banukseen syömään. Ravintolaksi valikoitui mikä muukaan, kuin Picasso. Mainitsinkin muutama postaus taaksepäin sen olevan yksi lempi ravintoloistani. Joka kerta kun käyn siellä, muissa ravintoloissa on muutama pöytäseurue, mutta tuo on aina tupaten täynnä. Tälläkin kertaa jouduimme hetken odottamaan saadaksemme pöydän ja olimme siellä noin kolmen aikaan päivällä. Selittää varmasti, miksi päädyn joka kerta syömään tuonne Puerto Banuksessa käydessä. Ei petä ikinä!
Viime sunnuntaina lentoni lähti jo ennen puolta päivää takaisin Hollantiin. Olisin mielelläni jäänyt vielä pidemmäksi aikaa ja haikeissa tunnelmissa sanoin moikat perheelle. Olin muuten todella lähellä myöhästyä lennoltani ja pakko myöntää, että hieman harmittikin kun kerkesin sittenkin koneeseen. Muutama lisätunti auringossa ei olisi haitannut yhtään!

Nyt nautin tästä vapaudesta vielä hetken ennen seuraavalle lennolle suuntaamista. Palataan ensi viikolla Suomesta! En voi käsittää, että olen todellakin muuttamassa takaisin Suomeen enkä vain menossa lomalle. Huh!

12 kommenttia:

 1. Siis kuinka rikkaita te ootte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahoilla leuhkiminen on lapsellista. Tiedätkö mistä rahat ovat tulleet?

   Poista
 2. Miltä tuntuu palata Suomeen? Aiotko nyt jäädä tänne toistaseksi?

  VastaaPoista
 3. Miksi leuhkit toisen ihmisen rahoista?! Moukkamaista ja rahvaanomaista. Leuhki sitten kun olet itse jotain hankkinut omilla (työllä ansaituilla) rahoilla. Eikö sinua yhtään hävetä? Meni maku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sinua yhtään hävetä? Mä en huomannut mitään leuhkimista, mutta kateuden kyllä huomaa ja helposti.

   Poista
 4. Pakko tulla nyt kommentoimaan, koska alko vituttaa sun puolesta suunnattomasti. Mä en ymmärrä kateellisia ihmisiä. Kun luin tekstiä niin en nähnyt mitään kohtaa missä Mikaela olisi leuhkinut rahoilla/omaisuudella. Mä en vaan ymmärrä ihmisiä, miksi ei voi olla toisen puolesta iloisia. Toisilla on enemmän kuin toisilla, mutta mitä väliä sillä on ei sen pitäisi kenenkään tuntemattomien ihmisten elämään vaikuttaa. Uskon, että Mikaelan vanhemmat ovat joutuneet tekemään paljon töitä sen eteen, että ovat pystyneet ostamaan ulkomailta loma-asuntoja niin mun mielestä siinä ei ole mitään väärää nauttia ansaitsemistaan rahoista. Tottakai itsekkin ottaisin irti kaiken ilon, jos vanhemmillani olisi loma-asuntoja ulkomailla.

  Älä Mikaela pahoita mieltä tuntemattomien ihmisten kateellisista kommenteista!

  VastaaPoista
 5. Siis minäkään en voi kuin ihmetellä tätä kateellisten ihmisten kommentointia..huh huh! Ei mulle kyllä tullu missään vaiheessa tekstiä lukiessa leuhkimisen makua. Ihanaa kesän jatkoa Mikaela! :)

  VastaaPoista
 6. Siis en voi kyllä käsittää tätä kateellisten ihmisten kommentointia huh huh! Tekstiä lukiessani ei missään vaiheessa kyllä tullu esiin leuhkimisen makua. Varmasti ollut rentouttavaa siellä! Ihanaa kesän jatkoa Mikaela! :)

  VastaaPoista
 7. Ja jos nyt mietitään niin ostaahan monet säästöillään Suomesta useampia asuntoja sijoitusasunnoiksi saati sitten mökkejä, samalla tyylillä hoituu ulkomaan kämpät, jossa kalleinta on asunnon oston jälkeen lentäminen sillä elintasokustannukset ovat matalammat.. Huhhuh ihmisiä!

  VastaaPoista
 8. Mä en kanssa käsitä, mistä aiemmat kommentoijat repivät muka leuhkimista? Olenko sokea vai tyhmä, kun en huomannut mitään siihen suuntaan? Älä Mikaela loukkaannu noista kommenteista. Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
 9. Jos Mikaela kirjoittaa asioista niin kuin ne ovat tapahtuneet, niin onko siinä jotain väärää ? Miksi näitä blogeja kukaan jaksaisi seurata, jos niissä ei olisi mitään tavanomaisesta arjesta poikkeavaa tai mielenkiintoista kokemuksia. Tälläisista blogeista tulee hyvä fiilis ja ideoita omille reissuillekin. Kaikkia ei vaan voi miellyttää ja kateus on Suomessa kansantauti, mutta onneksi löytyy elämään positiivisetikin suhtautuvia. Jatka Mikaela samaan malliin.

  VastaaPoista
 10. Piti lukea ihan uudelleen, että missä kohtaa tässä oli jotain leuhkimiseen viittavaa. No enpä sellaista löytänyt. Ihanaa, että sulla on mahdollisuus matkustella ja viettää aikaa muissakin maissa. Mahtava juttu!! :) Itsekin viettäisin oikein mieluusti talvet jossain mukavammassa ilmastossa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela