Ihana Sticky Fingers Amsterdam

keskiviikko 17. huhtikuuta 2019

Helou helou! Viikko on saatu kunnolla käyntiin ja siis vitsit tota säätä! Eilen uskallauduin ulos nahkatakilla, eli nyt on vihdoin saatu korkattua kevättakit myös Suomessa. Pahoittelut tästä ainaisesta säästä jauhaminen, mutta kevät ja aurinko on vain niin parasta.

Palataan vielä takaisin Hollantiin ja halusin ehdottomasti vinkata ihanasta kahvilasta, jossa kävimme Sonjan kanssa. Sticky Fingers on mielettömän söötti kahvila Vondelparkin eteläpäädyn lähellä, Overtoomissa. Amsterdamissa ei muuten kannata pelätä pitkältä näyttäviä välimatkoja, koska Amsterdam on todella pieni, mutta näyttää kartalta katsottuna todella isolta. Eli kannattaa rohkeasti poistua Amsterdamin "sisäringiltä" muuallekin, koska välimatkat ovat todella lyhyitä ja muun muassa Tram-linjat kulkee kätevästi kaikkialle.

Sticky Fingers oli paikkana todella kiva ja valoisa. Sisustus oli kaunis, väljä ja mielenkiintoinen ja myös menusta löytyi kaikkea hyvää. Esimerkiksi kuvissa olevat salaatit olivat ilman lohta 6 euroa ja oman salaattini lohesta tuli 3 euron lisämaksu. Eli todellakin erinomainen hinta-laatusuhde! Makeiden hinnat pyörivät 2,5-4,5 euron välillä.

Äh, olen niin huono näissä ravintolapostauksissa, joten annetaan kuvien puhua puolestaan ja ruoka ja miljöö saa 5/5. Kannattaa muuten kurkata Sonjan blogista Amsterdam-tägi, jonka alta löytyy paljon ihania ravintolavinkkejä Amsterdamiin! Ja myös minulta löytyy paljon Hollanti-aiheisia postauksia Hollanti-kategorian alta. 😊

Tänään on aika hoppupäivä, koska huomiset työtunnit menee kampaajan penkissä. Palailen perjantaina blogin puolelle ja pääsiäisen to do on vastata kommentteihin, joten vastaukset on tulossa, jos olette odottaneet sitä omaan kommenttiisi! Ihanaa päivää!


Kuvat minusta Sonja

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela