Hämmentävä vierailu kivikaupassa

sunnuntai 3. kesäkuuta 2018


Kävin perjantaina kivikaupassa. En lähtenyt hakemaan sieltä itselleni mitään, mutta poistuin kaupasta pieni vaaleanvihreä kivi rintaliiveissäni.

Kiviä on käytetty parantajina ja hoitajina iät ja ajat. Niiden parantava vaikutus perustuu kivien energiavärähtelyyn, jolla on terapeuttinen vaikutus. Käytössä kiven käyttäjän ja kiven välille syntyy vuorovaikutus molempien välittämästä ja vastaanottamasta energiasta. Kiviterapia perustuu ihmiskehon chakroihin. Ihmiskehossa on seitsemän chakraa ja niiden epätasapainoa voi  tasapainottaa oikeiden kivien avulla asettelemalla niitä  chakroille eli energiakeskuksille. Chakroja tasapainottamalla saadaan poistettua epätoivottua energiaa kehosta ja kivien avulla on mahdollista jopa parantaa fyysisiä vaivoja.

Kivet eivät ole vain chakrojen tasapainottamiseen. Kivien voimaa voi hyödyntää käyttämällä niitä koristeina kotona, jolloin luodaan kotiin haluttua energiaa ja jokaiseen huoneeseen valitaan oma kivensä. Kiveä voi myös ihan vain kantaa mukanaan vaikka laukussa, kädessä tai taskussa, jolloin sen voima, energia ja parantavan vaikutuksen saa hyödynnettyä kaikkialla. Parhaan voiman kivestä kuitenkin saa asettamalla sen oikean chakran päälle tai sen lähelle. Tästä syystä poistuin kaupasta kivi rintaliivieni vasemmassa kupissa - kivi piti saada lähelle sydänchakraa.

Olen jo aikoja sitten kuullut kivien parantavasta vaikutuksesta, mutta ennen tätä kevättä en edes muistanut koko asiaa tai sen olemassaoloa. Iines on kirjoittanut satunnaisesti kivistä ja hänen ansiostaan tieni vei perjantaina kivikauppaan. Kävin isäni äidin luona viime viikolla ja jo toista vuotta hän on kertonut minulle näkevänsä toisinaan öisin kummituksia. Tai haamuja. En oikein tiedä mitä ne ovat. Viime kerralla asiasta puhuessamme mieleeni tuli, voisiko kivistä olla jotain apua hänelle. En tiedä mistä tunne kumpusi, mutta halusin edes yrittää. Halusin kokeilla löytyisikö mummolleni kiveä.

Astuin sisään Helsingissä Eerikinkadulla sijaitsevaan Seraphine -kivikauppaan ja hieman ujostellen kerroin tilanteesta - isoäidistäni, pappani menehtymisestä ja kummituksista. Kertomani jälkeen tapahtui jotain, jota en halua edes lähteä selittämään. Tilanne oli niin maaginen, että haluan säilyttää sen ainoastaan itselläni. Vierailu kivikaupassa pitää kokea itse, koska se on jotain niin ainutlaatuista. En oikein edes osaa selittää koko tilannetta. Maagisen hetken jälkeen löysimme mummolleni kiven, Seleenitin.

En ajatellut tarvitsevani kiveä, mutta kaupassa ollessani tuli tunne, että myös minä tarvitsen kiven. Luulin, että kivi löytyisi minulle kertomalla millainen olen ja mihin ehkä tarvitsisin energiaa kivestä. Myyjä keskeytti minut ja kertoi minun kiveni löytyvän seinällä olevalta hyllyltä. Minun piti antaa intuition löytää oma kiveni. Katselin kiviä, pelotti hieman koskea, koska tuntui niin lopulliselta valita jokin kivistä. En halunnut valita väärin. Kiinnitin heti ensimmäisenä huomioni kauniisiin vihreän sävyisiin kiviin, mutta en heti tarttunut niihin. Halusin nähdä muutkin. Kaikki kivet katseella läpi käytyäni kivikaupan myyjä pyysi minua pysähtymään ja kertoi kiveni olevan siinä. Seisoin vihreiden kivien edessä. Aloin tutkimaan kiviä katseellani ja aluksi olin poimimassa parin korin päässä minun kivestäni olevaa kiveä, mutta minut käskettiin toisen kiven luokse. Kiveni, voimakiveni, kivi, jonka tarvitsin, oli Prehniitti.

Prehniitti hoitaa sydäntä ja samalla suojaa negatiivisilta energioilta. Prehniitin sanotaan olevan tärkeä kivi ihmisille, jotka auttavat ja hoitavat muita ihmisiä heidän vaikeuksissaan - parantamaan parantajaa. Prehniitti lisää rauhaa ja levollisuutta sekä auttaa päästämään irti tarpeettomiksi muuttuneista ajatuksista ja tunteista. Se vahvistaa ja korostaa ystävyyttä ja tasapainottaa chakroja ja antaa inspiraatiota kantajalleen. Prehniitin toinen chakra on sydänchakra ja kiven energiat auttavat kantajaa elämään elämäänsä sydämen kautta. Se, miksi juuri tämä kivi valikoitui minulle, johtuu siitä, että sisälläni on jotain, josta minun on päästettävä irti. Kiveni tulee auttamaan minua siinä.

Aina kiveä ei tarvitse hankkia ainoastaan intuition avulla. Kivistä voi lukea tai kysellä ja hankkia useamman voimakiven itselleen eri tunnetiloihin ja tarpeisiin tai kotiinsa tuomaan toivottuja energioita ja poistamaan epätoivottuja. Ennen tämän tekstin kirjoittamista en edes ollut ajatellut kivien vaikutusta kodin energioihin. Alkoi tuntumaan, että haluan hankkia kotiini kiven. En vielä tiedä minkä, mutta seuraava vierailuni kivikaupassa tulee varmasti ohjaamaan minut oikean kiven luokse.

Tämä teksi jää aika pintapuoliseksi, koska en tiedä itse tarpeeksi kivien voimasta ja energioista, jotta voisin kirjoittaa niistä laajemmin. Aihe on aika kiehtova, joten suosittelen lukemaan edes jonkin artikkelin kivistä. Ja vaikka kokisitte, ettette usko lainkaan mihinkään tällaiseen, suosittelen edes mielenkiinnosta vierailemaan kivikaupassa. Kuulostelemaan omaa fiilistä ja intuitiota. Tuleeko olo, että täällä voisi olla jotain sinulle. Voi käydä niin, ettei sinulle ole kiveä, mutta aina kannattaa yrittää.

Uskotteko te kivien voimaan?

7 kommenttia:

 1. Mua on juuri viime aikoina kovasti houkuttanut nuo erilaiset kivet. Kävin jokin aika sitten Somsolassa ihmettelemässä kiviä, mutta silloin ei mitään tullut vielä hankittua. Tällä hetkellä minulta löytyy ainoastaan pyriitti, jonka sain joskus lapsena isältäni. Jospa vaikka kesän aikana hankkisi sille kaverin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos käyt Helsingissä, suosittelen pistäytymään tuossa liikkeessä :) Välttämättä ei edes kiveä löydy, mutta kannattaa kokeilla.

   Poista
 2. Onpa kaunis tuo sun kivi <3 Eka kerta kivikaupassa on kyllä hämmentävä kokemus ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! En edes halua tietää millainen ilme oli kasvoilla, kun oli niin hämmentynyt kaikesta :D

   Poista
 3. "Myyjä keskeytti minut ja kertoi minun kiveni löytyvän..."
  "Kaikki kivet katseella läpi käytyäni kivikaupan myyjä pyysi minua pysähtymään ja kertoi kiveni olevan siinä"
  "..aluksi olin poimimassa parin korin päässä minun kivestäni olevaa kiveä, mutta minut käskettiin toisen kiven luokse"

  Ei tämä kyllä ihan siltä kuullosta, että juuri sinä itse intuition johdattamana olet saanut kivesi valita, koska myyjä on ohjannut niin vahvasti valitsemisprosessia.. Itse kyllä uskon "johonkin suurempaan", mutta mihinkään asiaan mistä tehdään bisnes, en osaa uskoa.

  VastaaPoista
 4. Suosittelen lämpimästi käymään liikkeessä..kokemus on voimaannuttava ja jykevä😍😍😍😍

  VastaaPoista
 5. Kävin tässä kivikaupassa serkkuni kanssa kolmisen vuotta sitten. Serkullani oli rintasyöpä uusiutunut ja hänellä ei ollut enää paljon elinaikaa. Kaupan myyjä osasi kertoa että serkkuni valitsemat kivet tulisi laittaa mullan alle ja että hänellä on kolme kuukautta aikaa. Itse valitsin kivisormuksen joka on ajatuksia selkeyttävä. Myyjä teki jotain riippuvalla metallipendelillä ja laski numeroita. Minulle hän sanoi, että minun tulisi olla tarkka sopimuasioissa koska minua yritetään huijata työsopimusasiassa. Serkkuni kuoli rintasyöpään 3 kk kaupassakäynnin jälkeen ja itse olen nyt kamalassa tilanteessa, jossa toiminnalta jota johdan, yritetään huijata oikeudettomasti rahaa valehdellen sopimuksesta. Kyllä käynti tässä kaupassa oli hämmentävä ja samalla voimaannuttava. Nyt pohdin, että pitäisi käydä siellä taas uudestaan. Tiedä sitten onko jotain korkeampaa johdatusta tai ei, mutta tällaisen kokemusken jälkeen haluan uskoa korkeamman voiman johdatukseen En ole sinänsä uskovainen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela