Den Haag snapshots: Centrum

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Vitsit. Den Haagin kuvia käsitellessä en voinut muuta, kuin ihastella kaupungin kauneutta. Toivottavasti näistä kuvista välittyy kaupungin upeus ja monipuolisuus. Päätin jakaa Den Haagin kuvat kahteen eri postaukseen, koska kuten tiedätte, rakastan snapshotteja. Tässä postauksessa on kuvia Den Haagin keskustan alueelta. Näitäkin on jo ihan hirveästi, joten en halunnut aiheuttaa yliannostusta. Mielestäni kuvista ei pysty nauttimaankaan niin hyvin, jos niitä on aivan kamalasti.

The Hague Snapshots from April 2nd. Enjoy!

Lunch spot: Zebedeüs
 Dinner spot: Vapiano

All photos taken by me

3 kommenttia:

 1. Moi! Olitko Haagissa yötä? Mä oon menossa sinne yhdeksi yöksi ja pariksi päiväksi muutaman viikon päästä. Onko sulla jotain majoitusvinkkejä tai muutama kerrottavaa kaupungista? Olisi kiva jos tekisit vinkkipostauksen :) Aurinkoista iltapäivää Brysselistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! En ollut, koska mulla menee kotoa Haagiin junalla vain reilu tunti :-) Kyseessä oli vain nopea päiväreissu ilman mitään sen kummempaa suunnitelmaa, eli kuvia enempää en valitettavasti osaa kertoa mitään erikoista kaupungista tai Must go-juttuja.

   Poista
 2. Tää on vähän off topic mutta saanko kysyä, että minkä merkkistä pidennyshiusta sulla on tällä hetkellä päässä?:) näyttää niin laadukkaalta ja kivalta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela