Antwerpen photo & travel diary pt. 2

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Heippa täältä koti-Suomesta! Pariisin loma meni niin haipakkaa, etten halunnut käyttää aikaa Belgian kuvien parissa, mutta tänään kerkesin kentällä ennen lähtöä käsittelemään kuvat. Pariisi oli aivan ihana ja nautin koko sekunista, mutta siihen palataan paremmin myöhemmin. Nyt palatan toissa viikon Antwerpenin reissuun viimeisten kuvien parissa. Olimme Helatorstain aikaan reissussa ja kaikki kaupat olivat kiinni tuona päivänä. Käytimmekin torstain tehokkaasti kaupungilla pyörimiseen ja aurinkoisesta säästä nauttien.

Perjantaina bussimme lähti yhdeksän jälkeen takaisin Utrechtiin ja Airbnb piti luovuttaa puolilta päivin. Vietimme rauhallisen aamun asunnolla, jonka jälkeen lähdimme viemään laukut säilytykseen asemalle ja menimme kiertelemään kauppoja. Ei huh huh sitä porukan määrää! Huomasi, että edellisen päivän pyhä oli tehnyt tehtävänsä ja kaupoissa oli pari muutakin innokasta shoppailijaa. Aika nopeasti luovutimmekin ja päädyimme vain nauttimaan hyvästä säästä, käymään syömässä ja illemmalla palasimme käymään muutamat kaupat läpi ennen niiden sulkeutumista.

Kerrankin olin pakannut nappivalintoja matkaa varten. Pienellä laukulla matkustaessa tila rajoittaa todella paljon ja asuja sekä vaatteiden yhdisteltävyyttä pitää miettiä paljon tarkemmin. Uudet nahkaiset Tomsit olivat todella hyvä kenkävalinta ja ne sopivat monien asujen kanssa. Alla oleva, torstain asu, itseasiassa muotoutui pakatessa ja pakko myöntää, että tykkäsin siitä todella paljon.
Blazer Stradivarius/Jeans Zara/Bag&shirt H&m/Shoes Toms
 Alla oleva kuva on otettu Antwerpenin Stadsparkista. Puistossa oli kauniita vesialueita, paljon nurmikenttää sekä todella hyvät leikkipaikat lapsille. Helle oli houkutellut puiston täyteen porukkaa.
 Vieläkin jaksan ihastella tuon kaupungin kauneutta. Pakko päästä sinne vielä uudestaan ja samalle reissulle yhdistää käynti Brysselissä. Vietän viikonloppuna valmistujaisiani, joten niistä on tulossa pientä wrap upia sekä asupostaukset. Huomenna ajattelin julkaista muutamat kuvat toissa viikonlopun biitsi-picnikiltä ja varmaan vasta ensi viikolla siirrytään Pariisiin. Laitan mieluummin nuo valmistujais-postauksen tähän väliin, ettei blogi oli kokonaan täynnä matkajuttuja. Nyt alan katsomaan pari jaksoa Grace and Frankien kakkoskautta Netflixitä ja sen jälkeen nukkumaan. Kiitos muuten paljon viime postaukseen tulleista kommenteista! Vastaan niihin huomenna. :-)

Ainiin! Huomenna 19.5. Booztilla saa kaikista urheilutuotteista 25% alennuksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela