Amsterdam ravintolavinkki: Vegan Junk Food Bar

keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

O M G. Söin Amsterdamissa elämäni parhaan burgerin.

Näin talvella Sonjan Instagramissa kuvan, jossa hänellä oli edessään maailman täydellisin burgeri. Burgeri, joka ansaitsee oman hiljaisen hetkensä. Sonjan ehdottaessa, että mennään käymään kyseisessä paikassa sunnuntaina, ei minua todellakaan tarvinnut suostutella. Olin valmis lähtemään jo puolessa välissä lausetta.

Hollanti on vegaaneille ja kasvissyöjille ihan mieletön paikka ravintoloiden suhteen ja suosittelen jokaisen Amsterdamiin matkaavan, oli sitten vegaani, vege tai sekaani, käymään Vegan Junk Food Barissa. VJFB löytyy tällä hetkellä neljästä eri lokaatiosta ja paikka tarjoilee ainoastaan plant based-ruokaa. Eli ihan kaikki menusta löytyvä on kasviperäistä. Jokaisessa neljässä ravintolassa on hieman erilainen menu, mutta muutama ruokahitti löytyy jokaisesta ravintolasta.

Molemmat meistä söi Notorious Sumo-burgerit ja Sonja tilasi vielä burgerin lisäksi Truffle Friesit sekä vegaanisen majoneesin. Kaksi juomaa, burgerit, rankalaiset ja majoneesi maksoivat yhteensä noin 39€, eli paikka ei ole todellakaan mikään sikahintainen. Ja tuo ruoka. Siis ihan sama, vaikka oli maksanut tuplasti enemmän. Ei olisi siltikään harmittanut! Voisin matkustaa takaisin Amsterdamiin vaikka heti ihan jo pelkästään syömään tuollaisen burgerin. 😃

Tämän enempää en saa irti tähän postaukseen ja eiköhän tämä hehkutus kerro kaiken, eli sen, että suosittelen käymään tuolla, jos menette Amsterdamiin! Todellakin worth of visiting.


Kuvat minusta Sonja

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela