Paris, je t'aime pt. 2

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Moikka ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Olen ollut puolikuntoisena viimeiset neljä päivää pahojen vatsavaivojen takia, joten tällä hetkellä ei ole pahemmin energioita alkaa tarinoimaan sen kummemmin. Kirjoittelen tällä viikolla lisää tästä vatsatilanteesta, jos kerkeän ennen Italiaan lähtöä.

Pariisista on vielä osa kuvista julkaisematta ja tässä postauksessa on kuvia toiselta päivältä. Sunnuntain vietin kävelemällä ympäriinsä ja nähtävyyksistä listalla olivat Trocadero, Palais du Luxembourg ja Notre-Dame. Kävellen olin taas liikkeellä ja aikamoinen lenkki tulikin tehtyä päivän aikana. Illan vietinkin tuoreen patongin ja sorbetin kera asunnolla rentoutuen. Olin ensiksi suunnitellut meneväni katsomaan valoshow'ta Eiffelille, mutta uni vei voiton. Ensi kerralla sitten! Tajusin myös matkan jälkeen unohtaneeni käydä Moulan Rougella. Onneksi aina pääsee takaisin ja ehdottomasti haluankin käydä uudestaan Pariisissa niin pian kuin mahdollista.

Alla Le Jardin du Luxembourg sekä Palais du Luxembourg
Notre-Dame
 Eiffel-torni Trocaderon suunnalta
 Pont de Bir ja hääkuvaus meneillään

Jostain piti vielä höpistä, mutta en muista yhtään mistä. Joten ehkä vain parempi suunnata sänkyyn, laittaa Modern family pyörimään (ihan koukussa!) ja sen jälkeen alkaa nukkumaan. Pariisista tulee vielä yksi postaus, koska en halunnut laittaa liikaa kuvia tähän. Teen sen Eiffel-tornista hieman kattavemmin, joten pysykää kuulolla!

Ainiin, Nellyllä on alkanut kesän iso alennusmyynti, joka kannattaa kurkata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela