Kesäsunnuntai hoovikohvikissa

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Tsau! Toivottavasti viikonloppu on sujunut kivoissa merkeissä ja olette päässeet nauttimaan kesäisestä säästä. Itse olin eilen töissä ja tälläkin hetkellä naputtelin postauksen tauolla. mutta onneksi eilen ilta meni upeasta ilmasta nauttien merellä purjehtien. Eilisestä on tulossa oma postauksensa tulevalla viikolla!

idnosto
Viime viikon sunnuntaina nautittiin myöskin ihanasta ilmasta täällä Tallinnassa ja lähes koko päivä tuli vietettyä ulkona. Bongasimme ystäväni kanssa kävelyn lomassa Magasini -kadulta todella symppiksen puutarhakahvilan emmekä voineet olla kurkkaamatta mitä sisäpiha pitää sisällään. Aluksi olo oli jotenkin todella outo ja tunkeileva. mutta ruoat ja juomat eteen saatuamme pystyi rentoutumaan kunnolla ja nauttimaan paikan fiiliksestä. Ei ihan hetkeen ole tullut vietettyä aikaa noin hipsteritunnelmissa!

ÕunaÕu hoovikohvik tarjoili food truckista edulliseen hintaan muutamia lämpimiä ruokia ja muita suolaisia, ihanan näköisiä jälkiruokia sekä laajalti erilaisia juomia. Kaupan päälle sai vielä nautiskella livemusiikista tai shoppailla kirpputorilla, joten pari tuntia meni ihan siivillä tuolla istuskellessa. Aivan ihana paikka, jossa on aivan pakko piipahtaa vielä uudemmankin kerran.

Pakko myöntää, ettei runosuoni ole nyt ihan kaikista skarpein, joten annetaan näiden muutamien kuvien puhua puolestaan. Pidemmittä puheitta ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Ps. Nellyssä on alkanut alennusmyynnit ja koodilla FIRST pääsee kurkkaamaan valikoimaa jo ennakkoon. Alennusmyyntiin pääset bannerista tai tästä. Myös Zalando on aloittanut alennusmyynnit, jonne pääsette bannerista tai tästä.

EoSS Summer 2017 Female  468x60

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela