9+7 Ravintolaa Kööpenhaminassa

perjantai 17. elokuuta 2018

Lupasin listan Kööpenhaminan ravintoloista omaan postaukseen. Osan ravintoloista löysin itse ja osan vinkkasi Kööpenhaminassa asuva kaverini. Kuten kaikista ravintolavinkeistä ilmenee, tanskalaiset rakastavat brunsseja! Myös kasvis- ja vegaanitrendi näkyy tarjonnassa ja kasvissyöjänä selviää Kööpenhaminassa oikein helposti. Myös kasvimaidon saatavuus kahviloissa oli itsestäänselvyys. Toivottavasti listasta on iloa Köpiksen matkaa suunnitteleville ja heittäkää ihmeessä kommentteihin omia suosituksia!

Vesterbro, Fredriksberg, Amagerbro

Yksi Kööpenhaminan suosituimmista brunssipaikoista. Kävin itse syömässä täydellisen brunssin Vesterbrossa sijaitsevassa kahvilassa ja kokemus oli jokaisen euron arvoinen. Lokaatio, sisustus, ruoka ja palvelu 5/5!

Norrebro, Vesterbro

100% vegaani jäätelöpaikka.

Vesterbro, Indre By

Erityismaininta brunssille! Menusta haluan nostaa esille myös pizzat, jotka ovat valmistetaan luomuraaka-aineista. Todella viihtyistä paikka ja hyvä palvelu. Indre By:n ravintolaan suosittelen tekemään pöytävarauksen, Vesterbron toimii Walk in-periaatteella.

Meatpacking district (Vesterbro)

Suosittu drinkkipaikka trendikkäässä Vesterbrossa. Tarjoaa myös ruokaa aamusta iltaa.

Sortedam Dossering 81, 2100 København

Viihtyisä ravintola-kahvila Sortedams Søn varrella. Tarjoilee brunssia, aamupalaa sekä myöhemmin myös lounasta ja illallista. Viihtyisä sijainti lämpimälle säälle.

Vendersgade 16, 
1363 København

Pieni kasvisravintola aivan Kauppahallin kupeessa.

Mm. Vesterbro, Frederiksberg, Norrebro

Vähän fiinimpi pikaruokapaikka. Tarjoaa ainoastaan burgereita ja nugetteja sekä sideja. Jos tykkää oikein rasvaisesta burgerista, niin kannattaa testata! Saatavilla myös vegeburger.

Sonder Boulevard 72
1720 København

Aamupalaa klo 16 asti ja illallista klo 18 lähtien Vesterbron alueella. Paikallisten suosima paikka aamusta iltaan.

Meatpacking district (Vesterbro)
(kuva lainattu)

Suosittu ravintola Meatpackingillä. Valmistaa pizzat puu-uunissa ja hapanjuureen. Tämä jäi harmittamaan, etten kerinnyt kokeilla! Tarjoaa illallisen lisäksi myös muun muassa brunssia.

Muita mainitsemisen arvoisia ravintoloita Kööpenhaminassa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela