Above the city lights

lauantai 26. syyskuuta 2015


Uudelle ystävyydelle kilistämistä, upea auringonlasku ja tuntien girl talk Amsterdamin kattojen yllä. Eilinen ilta vierähti Sonjan kanssa SkyLoungessa ja paikka oli todellakin käymisen arvoinen. Kauniimpaa syysiltaa ei olisi voinut toivoa ja maisemat auringon laskiessa olivat uskomattoman kauniit. Maisemia ihastellessa tuli mietittyä, että "Vau, mä oikeesti asun täällä". Elämää Hollannissa on pian vasta kuukausi takana, mutta olen jo täysin menettänyt sydämeni tälle maalle.

Sonja ikuistamassa auringonlaskua

SkyLounge koostui suuresta kattoterassista sekä sisätilasta. Juomien nauttimisen yhteydessä listalta voi tilata pientä sormisyötävää tai ruokaa isompaankin nälkään. Pitää käydä tuolla uudestaan esimerkiksi päiväsaikaan ihan lounastamassa nimittäin listan ruuat kuulostivat kokeilemisen arvoisilta.


Viinilasillisten nauttimisen jälkeen siirryttiin viileää syysiltaa pakoon sisätiloihin, jossa tilasimme vielä jaettavaksi suuren Skull-cocktailin (40€). Drinkkiä hörppiessä hurahti luonnollisesti hetki jos toinenkin ja siitä olisi riittänyt hyvin useammallekin henkilölle. Ei tuo kuitenkaan ollut liian iso kahdestaankaan jaettuna ;-)


 Puolen yön jälkeen suunnattiin molemmat kotiin, koska Sonjaa odotti tänään koulujutut ja itse olen vielä pikkuisen kuumeen ja flunssan jälkimainingeissa. Tänään päivä onkin mennyt nukkuessa pitkään ja kotona löhöillessä. Tässä päivällä ajattelin vastailla parin viime postauksen kommentteihin sekä vähän ehkä vilkuilla opinnäytetyötäni. Illan suunnitelmat ovat vielä pikkuisen auki, mutta toisaalta koti-iltakaan Popcorn timen seurassa ei kuulostaisi yhtään hullummalta. Ihanaa lauantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Toi oli kyllä ihan magee paikka! Yövyimme kyseisessä Hilton hotellissa taannoisella matkallamme, joten pakkohan Skylounge oli testattava.

    VastaaPoista
  2. Tarviiko Hollantiin pidemmäksi aikaa lähtiessä jotain asiakirjoja jne, eli voinko siis esim tästä vaan päättää ottaa ja muuttaa Hollantiin sen kummemmin?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela