Purjehdusta Tallinnassa ja tiimi-iltailua

torstai 15. kesäkuuta 2017

Heippa vaan teille kaikille! Vihdoin on aikaa istahaa koneen äärelle ja aloittaa vapaapäivä kirjoittamalla blogiin. Veto on ollut muutenkin ihan poissa koko alkuviikon ja todella kiireinen ja eilinen tuntui hetkeen ensimmäiseltä päivältä, jolloin en suorittanut päivää aivan zombina. Pitää ilmeisesti vain hyväksyä, ettei enää jaksa samalla tavalla illanviettojen jälkeen työpäiviä ja illan jälkipuinti kestääkin sen kolme päivää! Voi vanhuus, minkä teit.

idnosto
Viime postauksessa mainitsinkin, että lauantai-ilta meni merellä purjehtiessa. Vietimme tiimi-iltaa työporukalla ja olimme vuokranneet käyttöömme muutamaksi tunniksi katamariini-purjeveneen. Lähdimme Tallinnan satamasta ja purjehdimme kohti Piritan vierassatamaa. Meillä kävi todella hyvä tuuri sään suhteen, sillä ilma oli sopivan lämmin oleskelemaan kannella eikä sääennusteessa luvattu sadekuuro tullut ollenkaan. Vieläkin lämpimämpi olisi tietenkin saanut olla, mutta parempi tuokin, kuin vesisade tai kamala tuuli.

Purjehdus oli todella hyvin järjestetty, sillä veneelle sai ottaa omat ruoat sekä juotavat mukaan. Ei olisi voinut toivota kivempaa tapaa viettää aikaa työkavereiden kanssa, kuin nauttien kesäillasta veneellä, kuunnella musiikkia, syödä pientä snacksia ja korkata viinipullo. Jos minulta kysytään, voisin vaikka joka viikko viettää tuollaisen illan työporukkani kanssa. Ei voi kuin olla onnellinen siitä, että minulle on osunut näin mahtavat työkaverit!

Lähes kaikki meistä lähti vielä jatkamaan iltaa Vanhaankaupunkiin Santa Fe'hen ja monet olivat jatkaneet iltaa todella myöhään, vaikka lähes jokaiselle, kuten minullakin, kummitteli seuraavan päivän 9 tunnin työvuoro. Yhteisellä tsempillä kuitenkin meistä jokainen hoiti työvuoron, vaikka aika väsynyttä porukkaa saapui töihin ja roskis täyttyi monen monesta McDonald'sin take away-pussista. Kerrankos sitä tulee lähdettyä viihteelle vaikka seuraavana päivänä on töitä ja sitä paitsi olisi harmittanut todella paljon, jos olisi jättänyt tuollaisen välistä. Pakko kuitenkin sanoa, ettei enää jaksaisi ihan liian usein tuollaista rupeamaa, kun pelkkä huonosti nukuttu yökin vaikuttaa energiatasoihin. Nostan todellakin hattua heille, jotka jaksaa harrastaa tällaista usein!

Näitä miehistöllä varustettuja veneen vuokrauksia voivat tehdä ihan yksityishenkilötkin ja erilaisia veneitä on tarjolla jopa 70 hengen porukallekin. Meidän vuokraus tehtiin sailing.ee -firman kautta ja veneemme oli maksimissaan 16 matkustajaa vetävä Nordea -katamariini. Tällainen purjehdus voisi olla aika ihana tekeminen esimerkiksi polttariporukalle.

Muistuttelen vielä loppuun, että alennusmyynnit ovat alkaneet monissa nettikaupoissa ja omat lempparini Boozt, Sarenza sekä House of Brandon kannattaa ehdottomasti kurkata. Erityisesti Booztilta olen tehnyt itse todella hyviä kenkä- ja laukkulöytöjä alesta.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta! Eikä haittaa vaikka ei itse osaa purjehtia ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela