Telliskiven ravintolat: Lendav Taldrik

maanantai 7. elokuuta 2017

idnosto
Lauantaina kävin pitkästä aikaa ulkona syömässä täällä Tallinnassa ja jälleen kerran ravintola sijaitsi Telliskiven alueella. To do - listaltani löytyy oikeastaan kaikki Telliskiven ravintolat ja baarit ja tällä kertaa listalta vedettiin yli intialaista ruokaa tarjoava Lendav Taldrik. Höyryävä riisi ja täyteläiset maut tuntuivat juuri täydelliseltä comfort foodilta pitkän työpäivän päätteeksi.

Valinnan vaikeus meinasi iskeä menua läpi lukiessa, sillä oikeastaan kaikki ruoat kuulostivat todella hyviltä. Lähes kaikki ruoat Naan-leipää lukuunottamatta ovat gluteenittomia ja laktoosittomia ja kasvisvaihtoehtoja on myös paljon tarjolla. Päädyin lopulta pitkän miettimisen jälkeen lampaaseen kanelilla ja kardemummalla maustettussa karrikastikkeessa. Kylkeen vielä basmatiriisiä, salaattia ja kokis sekä hyvää seuraa. Annan lauantaiselle ravintolakäynnille täydet 5/5.

Ensimmäisen ja alla olevan kuvan välillä näkee todella hyvin, miten ravintolan fiilis muuttui ulkona pimenemisen myötä. Mennessämme ravintolaan tulvi päivänvaloa isoista ikkunoista, mutta valon vähentyessä tunnelma muuttui intiimiksi ja todella lämpimäksi. Sisustuksessa oli käytetty paljon erilaisia lamppuja ja valoja, jotka toivat kivaa tunnelmallisuutta. Tuo paikka tulee olemaan niin ihana, jos ulkona pyryttää lunta. Oikea suojapaikka, joka käärii vierailijan lämmöllään.

Paikka oli edullinen ja oma lammasannokseni sekä pieni pullollinen kokista maksoivat alle 14 euroa. Ystäväni Lotta vinkkasi, että lounasaikaan Lendav Taldrik tarjoaa annoksia noin neljän euron hintaan. Pientä miinusta on pakko antaa ravintolan palvelusta, joka ei lauantaina ollut ihan parhaimmasta päästä. Sujuvaa kyllä ja ruoka sekä juomat tulivat nopeasti, mutta pientä viilaamista se olisi ehdottomasti kaivannut. En tiedä miksi, mutta minua raivostuttaa aivan suunnattomasti, jos tarjoilia asettaa juoman minusta katsottuna vasemmalle tai esimerkiksi pöydän kulmalle (ja vielä väärälle puolelle), kuten lauantaina. Pikku juttu, mutta kuitenkin asia, johon palvelussa kiinnittää huomiota.

Millaisia kokemuksia teillä on Lentävästä Lautasesta ja kuinka paljon kiinnitätte huomiota tarjoilussa pieniin yksityiskohtiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela