Miksi olen alkanut suosimaan luonnonkosmetiikkaa? + Arvonta!

sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Kaupallinen yhteistyö MÁDARA Cosmetics

Ruusua, tyrniä, auringonkukkaöljyä, vadelmaa, kehäkukkaa, kamomillaa... Muun muassa näitä kaikkia raaka-aineita kylpyhuoneeni kaappi on tulvillaan. En ole vielä siirtynyt kokonaan luonnonkosmetiikkaan, mutta siihen suuntaan olen jatkuvasti menossa. Alkaessani suosimaan luonnonkosmetiikkaa ja ennen kaikkea luopuessani mm. parabeeneja sisältävistä tuotteista, olen huomannut ihossani ison muutoksen. Kasvoissani ei ole enää oikeastaan koskaan tulehtuneita finnejä ja ihon sävy menee jatkuvasti parempaan suuntaan.

Sen lisäksi, että ihoni rakastaa luonnonkosmetiikkaa, ovat monet muutkin syyt johtaneet siihen, että kaappini on alkanut täyttymään purkeilla ja purnukoilla, jotka ovat täynnä mitä ihanampia raaka-aineita. Tässä muutamia syitä, miksi sinunkin kannattaa suosia luonnonkosmetiikkaa tai ainakin tutustua siihen rohkeammin:

1. Enemmän vaikuttavia ainesosia. Luonnonkosmetiikka on kokonaisuudessaan aktiivisia ainesosia, etkä maksa turhaan keinotekoisista täyteaineista.

2. Ne ovat ihon paras ystävä. Useimmat allergiset ihoreaktiot johtuvat kosmetiikassa käytetyistä hajusteista. Luonnonkosmetiikka on hypoallergeenista ja sertifioidussa luonnonkosmetiikassa ei saa käyttää lainkaan keinotekoisia hajusteita. Kun ainesosat tulevat luonnosta, iho pystyy tunnistamaan raaka-aineet ja hyödyntämään ne paremmin. Iho myös imee itseensä jopa 65% aineista, joita sille laitetaan. Itsestäni on ainakin alkanut tuntumaan epämiellyttävältä, että ihoni imisi itseensä hirveän määrän synteettisiä ja keinotekoisia raaka-aineita.

3. Ekologisempi valinta. Valitsemalla luonnonkosmetiikan tukee kestävää kehitystä ja luonnonkosmetiikan valmistajien pakkausmateriaalien ekologisuutta tarkkaillaan enemmän, kuin synteettisen kosmetiikan valmistajien. Esimerkiksi Mádaran raaka-aineet tulevat pohjoismaiden luonnosta ja pakkaukset on valmistettu kierrätettävästä, BPA-vapaasta muovista. Kosmetiikan hiilijalanjälki on paljon pienempi, mitä suurempi osa raaka-aineista tulee läheltä ja mitä suurempi osa siitä on kierrätettävää. Luonnonkosmetiikka ei myöskään koskaan sisällä mikromuoveja, jotka päätyisivät vesistöön.

4. Perinteisten hoitokeinojen vaaliminen. Luonnosta saatavia raaka-aineita on vuosituhansia käytetty terveyden- ja ihonhoitoon. Luonnonkosmetiikka on ottanut inspiraationsa juuri näistä perinteisistä hoitokeinoista.

5. Vähemmän saasteita ja myrkkyjä iholle. Monet luonnonkosmetiikan tuotteet suojaavat ja vähentävät saasteiden ja myrkkyjen aiheuttamia haittoja, joille ihomme altistuu päivittäin. Muun muassa Mádaran Anti-pollution City CC-voide suojaa ihoa ilmansaasteilta ja vahvistaa ihon hyvää mikrobikantaa sekä yövoide, Regenerating Night Cream, joka yön aikana uudistaa ihoa ja neutraloi päivän aikana ympäristötekijöiden iholle aiheuttamia vaurioita.

6. Iho ei tule riippuvaiseksi tuotteesta. Luonnonkosmetiikka on kehitetty tukemaan ihon omaa luonnollista toimintaa, eikä kääntämään toimintaansa itseään vastaan. Esimerkiksi monet akneen tarkoitetut hoitotuotteet on tehty ihoa kuivattaviksi, jolloin iho alkaa taistelemaan kuivumista vastaan  ylituottamalla omaa luonnollista rasvaa, joka johtaa epäpuhtauksiin ja ihon rasvoittumiseen ongelman korjaamisen sijaan. Epäpuhtaalle ja rasvoittumiseen taipuvalle iholle Mádaralta löytyy täydellinen Deep Moisture-kosteusgeeli, joka syväkosteuttaa ihoa samalla tasapainottaen ihon rasvoittumista, joka vähentää ihon kiiltelyä, supistaa ihohuokosia ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Mádara on brändi, jota suosittelen lämpimästi luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille. Olen kehunut lukuisat kerrat Mádaran mielettömän hyviä naamioita ja olen löytänyt merkiltä myös oman luottoseerumini, SOS Hydra Repair Intensive Serum, josta korkkasin juuri kolmannen purkillisen. Tuo seerumi on niin täydellinen kosteusköyhälle iholle! En oikeasti muista yhtäkään kertaa, jolloin olisin pettynyt johonkin Mádaran tuotteeseen ja Mádara oli ensimmäinen kokeilemani luonnonkosmetiikkamerkki.

Jos minulta kysytään lempikasvonaamioitani, pompahtaa mieleeni välittömästi pari Mádaran naamiota. Tänä syksynä on myös lanseerattu uusi, perinteisistä savinaamioista poikkeava RE:GENE Volume Rebuild Lifting Mask, joka on lähes ei-kirurginen käsittely kasvoille. RE:GENE naamio sisältää koivunmahlaa, bioteknisesti johdettuja aminohappoja sekä Cell-Repair Bio-Complex-kasviuuteyhdistelmää. Naamio tekee ihon kimmoisaksi ja kiinteyttää veltostuneita kasvoja, etenkin leuan ja kaulan alueelta. Itseltä ei toistaiseksi löydy syviä ryppyjä, joten naamion vaikutuksesta niihin en osaa sanoa. Mutta naamion käytön jälkeen kasvot tuntuvat ihanan napakoita ja ravituilta.

Ensi perjantaina on Black Friday, jolloin Mádara tarjoaa koko verkkokaupan valikoiman -40% alennuksella 23.-26.11.2018 välillä. Lisäksi kaikkiin yli 60€ tilauksiin lisätään tilaajalahjana täysikokoinen Deep Moisture Eye Contour Cream (arvo 27€). Tuo kampanja kannattaa hyödyntää, jos Mádaran tuotteet herättivät kiinnostuksen tai joku suosikkituote kaipaa täydennystä.

ARVONTA:
Sain myös ilahduttaa teitä seuraajia arvonnalla! Kommentoi tämän postauksen alle mitä tuotetta haluaisit kokeilla tai kolme kiinnostavaa tuotetta Mádaran valikoimasta. Linkkaa kommenttiin toivomasi tuote/tuotteet sähköpostin kanssa ja olet mukana arvonnassa, jossa voittaja saa Mádaran kolme vapaavalintaista tuotetta itselleen. Arvontaan voi osallistua 22.11. klo 21:00 asti. Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä ja julkaisen voittajan täällä blogissakin. Arpaonnea kaikille!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!
Arvonnan voitti kommentoija: 
Nenna22. marraskuuta 2018 klo 19.11
Ihoni on ollut kuin uudesti syntynyt sen jälkeen, kun aloin käyttää pelkkää luonnonkosmetiikkaa! Madaraa olen joskus kokeillut ja olin kyllä todella tyytyväinen :) Näitä kolmea haluaisin nyt päästä testaamaan:
https://www.madaracosmetics.com/fi/sos-hydra-repair-intensive-serum
https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/hiukset/nourish-repair-conditioner
https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/hiukset/nourish-repair-shampoo

24 kommenttia:

  1. Tuo vinkkaamasi Deep Moisture kosteusgeeli, lifting maski ja yövoide vaikuttaisi niin ihanilta 😍 voi kun nyt onni potkaisisi minua 😍 nonnalarissa@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Oi mikä arvonta!😍 Oispa kiva päästä testaamaan näitä:
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/sos-hydra-repair-intensive-serum
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/radiant-energy-organic-facial-oil
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/sos-hydra-mask-moisture-radiance
    suvi.jalko@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Odotan jo malttamattomana, että pääsen tilailemaan Madaran tuotteita! Olen kiinnostunut kasvoöljyistä ja olisi ihana päästä kokeilemaan sellaista. Oma ihoni on kosteusköyhä, joten tässä oma toivelistani:
    Soothing Hydration organic facial oil
    Regenerating Night cream
    Sos Hydra mask moisture + radiance

    tuiskuminttu@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Arvonta onkin osuvasti mun syntymäpäivänä,oispa kiva voittaa ! 😉 haluaisin kokeilla näitä kolmea:
    Brightening aha peel mask
    Sos hydra repair intensive seerum
    Hyaluronic collagen booster ampoules
    Mahmiina@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Madara on niin ihana merkki! 😍
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/balancing-toner
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/ultra-purifying-mud-mask
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/cleansing-milk

    VastaaPoista
  6. Oih, olis ihan huippua voittaa! Haluaisin Anti-pollution cc creamin sävyssä light beige, deep moisture syväkosteuttavan geelin sekä eye contour cream silmänympärysvoiteen :) flinch_93@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Toi Madaran black friday-kampanja on kyl lyömätön ja aionkin tilata taas kaikkia ihania juttuja! Tämän hetken suosikit on Radiant energy facial oil, anti-pollution mutanaamio sekä Brightening aha peel maskia haluaisin kokeilla! jrmraj@utu.fi

    VastaaPoista
  8. SOS HYDRA REPAIR INTENSIVE SERUM,NOORA PIHLAJA DROPS GLOW BOOSTER ja AGE RECOVERY ORGANIC FACIAL OIL.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Olen siirtymässä täysin luonnonkosmetiikkaan ja toivon, että sitä myöten myös tarvitsen vähemmän tuotteita iholle ja hiuksille kuin aiemmin. Olen allergisoitunut joillekin normaaleille pesuaineille ja se on yksi syy vaihtaa luonnollisiin tuotteisiin + tottakai ekologisuus. Hiustenhoidossa olen jo siirtynyt flowcosmeticsin palashampooseen + omenaviinietikka huuhteluun. Hiusöljynä käytän enää ainoastaan kookosöljyä todella pienenä määränä, eikä sekään olisi ehkä muuten pakollista, mutta omat hiukseni ovat todella karheat ja luonnonkiharat sekä helposti takkuuntuvat.
    Madaran kosmetiikka on kiinnostanut jo pitkään. Seuraan ig:ssä Noora Shingleriä ja erityisesti hänen tuotesarja kiinnostaa. Kolmen kiinnostavimman tuotteen listassa onkin Nooran Pihjala Drops Glow Booster sekä Pihlaja Daily Moisture For Face. Näiden lisäksi haluaisin testata Anti-Pollution CC Creamia, koska luonnonkosmetiikasta en (vielä) ole löytänyt sopivaa meikkivoidetta itselleni ja tämä kuulostaa mielenkiintoiselta. :)

    linda.korpi@outlook.com

    VastaaPoista
  10. Ihana arvonta!

    Mun 3 suosikkituotetta ovat:

    - ”SOOTHING HYDRATION ORGANIC FACIAL OIL” (https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/soothing-hydration-organic-facial-oil).

    - "NOORA PIHLAJA DROPS GLOW BOOSTER" (https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/noora-pihlaja-drops-glow-booster)

    - SOS HYDRA REPAIR INTENSIVE SERUM - SYVÄKOSTEUTTAVA SEERUMI (https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/sos-hydra-repair-intensive-serum).

    Meni aika öljy-/seerumipainotteiseksi, mutta kun olivat kaikki niin ihania ja mulle tarpeellisia, sekä sopivia.

    VastaaPoista
  11. JEs, niin mieluinen arvonta!! <3 Juuri omat Madaran tuotteet loppuivat, joten ehdottomasti lisää näitä:

    https://www.madaracosmetics.com/fi/catalog/product/view/id/2583/s/cleansing-milk/category/41/
    https://www.madaracosmetics.com/fi/catalog/product/view/id/2742/s/noora-pihlaja-daily-moisture-for-face/category/41/

    Ja sitten tätä yhtä uutta haluaisin testailla, silmänympärysvoide kun vielä uupuu:

    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/anti-fatigue-eye-rescue-cream

    VastaaPoista
  12. SOS Hydra Repair Intensive Serum ehdottomasti! Talvipakkasia odotellessa 😊

    VastaaPoista
  13. https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/sos-hydra-repair-intensive-serum
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/sos-hydra-recharge-creamhttps://www.madaracosmetics.com/fi/cleansing-milk

    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Madara on uusi tuttavuus mulle ja lähtisin kokeilemaan ihooni seuraavia tuotteita:
    Brightening aha peel mask
    SOS hydra repair intensive serum
    Hyaluronic collagen booster ampoules
    ms_tiia@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/smart-antioxidants-fine-line-minimising-day-cream
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/sos-hydra-repair-intensive-serum
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/anti-pollution-cc-cream-spf-15-light
    sonjaemiliia(at)gmail.com

    VastaaPoista
  16. Eniten haluaisin Madaralta:
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/deep-moisture-gel
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/antioxidant-energiser-ampoules-3ml-x-10pcs
    veeruska-94@hotmail.com
    https://www.madaracosmetics.com/fi/sos-hydra-repair-intensive-serum

    VastaaPoista
  17. Valinnanvaikeus on suuri, nokkosrasvasta ollut vain aiemmin kokemusta ja se ollut todella hyvä! Testiin kiinnostaisi saada sävyttävä päivävoide, silmänympärysvoide ja tehotipat! T. Muronki, marjo.sillanpaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Netti jumii enkä jostain syystä pääse sivuille, mutta mutanaamio on suosikki ja kosteusampullit kiinnostaa :)

    miimatainen ät gmail.com

    VastaaPoista
  19. Ihana palkinto! <3

    https://www.madaracosmetics.com/fi/smart-anti-pollution-charcoal-mud-repair-mask-60ml

    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/comforting-toner

    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/anti-pollution-cc-cream-spf-15-medium

    sannamaria77 at gmail.com


    VastaaPoista
  20. Kiinnostavia tuotteita ovat esimerkiksi city cc-voide, detox-naamio ja face sunscreen :)

    Pauliina.kaario@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Paljon blogiasi lueskelen ja nyt osui niin kiva arvonta että haluan minäkin osallistua :)

    Ystävä on kehunut paljon Nokkosvoidetta, joten sitä olisi kiva testata
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/ultra
    Hyvälle yövoiteelle olisi myös tarvetta,
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/regenerating-night-cream
    Kolmas mielenkiintoinen tuote olisi SOS hydra Mask, kuvaus lupaa hyvää! :)
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/sos-hydra-mask-moisture-radiance

    mirva.hatakko@luukku.com

    VastaaPoista
  22. Ihoni on ollut kuin uudesti syntynyt sen jälkeen, kun aloin käyttää pelkkää luonnonkosmetiikkaa! Madaraa olen joskus kokeillut ja olin kyllä todella tyytyväinen :) Näitä kolmea haluaisin nyt päästä testaamaan:

    https://www.madaracosmetics.com/fi/sos-hydra-repair-intensive-serum
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/hiukset/nourish-repair-conditioner
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/hiukset/nourish-repair-shampoo

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  23. https://www.madaracosmetics.com/fi/time-miracle-total-renewal-night-cream
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/anti-age/time-miracle-ultimate-facelift-day-cream
    https://www.madaracosmetics.com/fi/myymala/kasvot/purifying-foam

    Ihania tuotteita ja ihana arvonta.

    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela