Lokakuun kauneussuosikit

maanantai 5. marraskuuta 2018

*Tuote saatu/sisältää mainoslinkkejä

Lokakuu saatiin taputeltua pakettiin, joten jälleen on perinteisesti menneen kuun kauneussuosikeiden aika. Viime aikoina olen kirjoittanut todella paljon kosmetiikasta, mutta vielä löytyi tuotteita, jotka ovat nousseet suosikeiksi lokakuun aikana. Muistin kuvien ottamisen jälkeen, että unohdin tyystin kuvata pari tuotetta, mutta ehkä jätän ne tämän kuun suosikeiksi - olen nimittäin varma, että ne ovat tässäkin kuussa kovassa käytössä.

Viime kuussa sain kulutettua loppuun Lush Dirty Springwash-suihkugeelin*, jonka olin saanut jo keväällä pr-paketista, mutta joka pääsi käyttöön vasta tämän syksyn aikana. Apua, tuo oli niin ihana! Tuoksu on todella raikas ja kirpeä spearminttu ja methol tuoksuu tuossa todella vahvasti. Raaka-aineet tuovat kivat viileän tunteen iholle ja iholle jäävän miedon tuoksun lisäksi kylppäri tuoksuu taivaalliselta suihkuhetken jäljiltä! Tämä on muuten hyvä unisex-suihkugeeli, jos haluaa minimoida (tai enemmän tilaa omille purkeille!) suihkutuotteiden määrää. Sain viime viikolla Lushilta uuden pr-paketin, jossa on Lushin uutuus, kiinteä Sleepy-suihkugeeli. Minulla on tuosta Sleepy-sarjasta kosteusvoide, joka tuoksuu yhtä ihanalta, kun tuo kiinteä suihkugeelikin. Jos haluaa välttää muovipakkauksia, löytyy tämä Dirty Springwash myös muovittomana, kiinteänä suihkugeelinä. Täytyykin ottaa tuo Sleepy heti kokeiluun!

Tiesittekö muuten, että kaikki Lushin muovipakkaukset on valmistettu kierrätetystä muovista ja metallirasiat kierrätetystä metallista? Ylipäätänsä Lush on mahtava edelläkävijä ympäristöasioissa, sillä monet tuotteista valmistetaan kiinteään muotoon juuri siitä syystä, ettei pakkausmateriaalia tarvitsisi biohajoavaa paperia enempää. Lushin tuotteissa ei myöskään käytetä lainkaan mikromuovia.

Ympäristöasioiden lisäksi Lush on täysin eläinkokeita vastaan. Sen lisäksi, ettei Lush testaa mitään tuotteita tai raaka-aineita eläimillä, Lush ei myöskään käytä tuotteiden tai raaka-aineiden ostamiseen yrityksiä, joilla on minkäänlaista eläinkokeellista toimintaa. Eläinrakkaus näkyy myös siinä, että Charity Pot-tuotteiden myyntihinnasta veroa lukuun ottamatta jokainen euro menee hyväntekeväisyyteen, jolla tuetaan erilaisia ihmisoikeuksiin, eläinten oikeuksiin ja ympäristönsuojeluun liittyviä hankkeita ja kampanjoita Suomessa. Ympäristöasioiden ja eläinten oikeuksien lisäksi ihmisoikeudet ovat Lushille tärkeitä. Lush myös käyttää raaka-aineiden toimittajina vain yrityksiä, joiden toiminta on eettistä ja muun muassa työntekijöiden olot ovat turvallisia ja heille maksetaan asianmukaista palkkaa. Sen lisäksi, että Lushin tuotteet ovat ihania ja piristävät tavallista arkea innovatiivisuudellaan, ovat ne eettisesti ja ekologisestikin oikeita hyvän mielen tuotteita.

Meikkipuolella pariksi käytetyimmäksi tuotteeksi nousi L'orealin uusi Unlimited Mascara*, jonka the thing on kahteen eri asentoon taipuja varsi. Selektiiviseltä puolelta Lancome Grandiose Extreme Mascara* on harjaosaltaan hieman samanlainen. Tuo Lancome on muuten myös ihan huippu ripsiväri, jos haluaa todella näyttävät ja erotellut ripset! Lorkun Unlimited Mascara erottelee ripset nätisti ja jälki on todella siistiä. Omaan mieleeni tämä on todella hyvä arkiripsiväri ja kerrostamalla sillä saa näyttävääkin jälkeä. Tämän postauksen kuvissa ripsissäni on pari kerrosta. Tekoripsiefektiä tällä ei saa, mutta kestävää kaarevuutta, pituutta ja tuuheutta kylläkin. Todella hyvä markettiripsari ja pidän kärkeen kapenevasta harjasta.

MAC Cosmeticsin huulipunat ovat hinta-laatusuhteeltaan hyviä ja sävyvalikoima ja tekstuurivaihtoehdot ovat syy, miksi minulla on näitä useampi. Nyt MACille on tullut uusi, todella kevyt Powder Kiss-huulipuna*, joka antaa matan ja huulilla kevyen tuntuisen lopputuloksen. Sain Bangerheadille lahjakortin ja yksi tilaamistani tuotteista oli Powder kiss-puna sävyssä Mandarin O. Kuvissa sävy näyttää hieman kylmemmältä, mutta todellisuudessa sävy on hieman lämpimämpi korallinpunainen. Ja kuvista näkeekin, että tämä on huulilla kevyt (kannattaa kuoria huulet hyvin ennen laittoa, itse unohdin tehdä sen ennen kuvien ottoa...) ja hieman läpikuultava. Punaa pystyy kerrostamaan, mutta mielestäni se on kaunein yhdellä kerroksella. Olen huomannut, että aina monet MACin huulipunat kuivattavat huulia, mutta tämä on vanhoihin puniin verrattuna paljon miellyttävämpi.

Pixi Glow Tonic* on tuote, jonka olen ostanut jo noin vuosi sitten, mutta "löysin" sen jälleen uudestaan. Glow Tonix sisältää mietoa glykolihappoa (tutummin AHA-happoa), joka kuorii ihoa hellävaraisesti ja tasapainottaa ihon toimintaa, tekee siitä kirkkaamman ja jopa häivyttää ihohuokosia ja pieniä juonteita. Glow Tonicin pH-arvo on noin 4-5, joten jo pieni happopitoisuus, kuten tässä 5%, riittää kuorimaan ihoa. Nyt harmittaa, etten ole käyttänyt tätä aktiivisemmin ja kun olen saanut kulutettua tämän loppuun, aion ehdottomasti hankkia tämän uudestaan tai jonkun muun AHA-happoa sisältävän kasvoveden. Ainiin, AHA-happoa sisältävän tuotteen käyttö kannattaa aloittaa hiljalleen, esimerkiksi käyttämällä sitä aluksi vain pari kertaa viikossa.

Pixiltä on tullut tänä vuonna myös pari muutakin happoa sisältävää kasvovettä ja minulla on kaapissa odottamassa Bangerheadilta lahjakortilla tilaamani Pixi Retonol Tonic*, joka sisältää hitaasti vapautuvaa retinolia. Retinol tukee ihon uusiutumista ja luo sille hehkua. Retinol Tonic on hyvä valinta ikääntyvällekin iholle, koska peptidit auttavat kiinteyttämään ihoa, parantavat ihon tekstuuria ja tehostavat luontaista kollageenin tuotantoa. Retinol Tonicissa on myös runsaasti antioksidantteja ja se kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Yritän vielä hetken malttaa olla korkkaamatta tuon Retinol Tonicin ja käytän ensiksi Glow Tonicin loppuun!

Olen käyttänyt Aloe veraa geelinä ihonhoidossani jo yli vuoden ja se on ihan huippu muun muassa ihokarvojen epiloimisen tai ajelun jälkeen käytettynä. Minulla on ollut käytössä Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel*, josta on menossa jo toinen purkki. Koska olen ollut vaikuttunut Aloe veran toimivuudesta, halusin kokeilla The Skin Housen Aloe Fresh Serumia*, joka rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa tai ärtynyttä ihoa. Seerumi on koostumukseltaan geelimäinen ja imeytyy nopeasti, joten tämä on todella hyvä aamuisin käytettynä. Käytän ihollani aamuisinkin usein paria eri seerumia ja tämä on hyvä ykkösseerumi, jonka jälkeen ole levittänyt iholle vielä jonkin paksumman, todella kosteuttavan seerumin. Sain Aloe Fresh Seerumin Bearelilta* ja koodi ILOVEME18 on voimassa vielä reilun viikon. Koodilla saa 20% alennuksen ostokerrasta.

Viimeisenä super ihana, japanilaisen V10Plus merkin uutuus, All in one Gel*. Hyaluronia ja kollageenia sisältävä kosteusgeeli syväkosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti, sillä se sitoo kosteuden itseensä sekä säilyttää kosteuden iholla. Kosteusgeelissä on mukana myös hedelmähappoja, jotka kirkastavat, suojaavat ja auttavat ihon kantasoluja uusiutumaan. Tämä on oikea löytö ja suosittelen tuotetta erityisesti ikääntyvälle iholle ja heille, jotka haluavat päästä ihonhoidossa mahdollisimman helpolla, mutta kärsivät muun muassa kuivasta ihosta. Koska All in one Gel on yksinään monivaikutteinen tuote, riittää mielestäni tämän kanssa aivan hyvin rutiiniksi ihon puhdistus, toner, seerumi, tämä kosteusgeeli sekä kasvovoide. Geeli imeytyy iholle nopeasti, eikä jätä lainkaan tahmaista tunnetta, joten tästä on tullut minun go to-aamutuote silloin, kun ei ole aikaa kerrostaa useaa tuotetta kasvoille, mutta haluan selvitä päivästä ilman kiristävää tunnetta iholla. V10Plus-sarjaa myydään hyvin varustelluissa apteekeissa sekä merkin omassa verkkokaupassa. Tämä sekä Night Gel ja Daily Milk Gel ovat tulleet tässä kuussa myyntiin, joten voi olla, ettei tätä vielä löydy ihan jokaisesta V10Plus-sarjaa myyvistä apteekeista.

Tällaiset suosikit tällä kertaa. Jos haluatte kuulla lisää jostakin tuotteesta, laittakaa kommenttia tulemaan. Se huikatkaa, jos joku näistä on vienyt teidänkin sydämen. Ihanaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela