Tällä viikolla olen...

sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Tuntenut laajan kirjon tunteita. Kulunut viikko on ollut tunnepuolella oikea vuoristorata. Toisinaan olen ollut todella onnellinen ja odottavainen lähitulevaisuuden suhteen. Toisena hetkenä taas olen tuntenut itseni lannistuneeksi ja hieman pelokkaaksi, että joudunko pettymään. Olo on muutenkin ollut normaalia herkempi ja olen huomannut, että muun muassa ympäristön äänet ja ärsykkeet ovat tuntuneet normaalia kuluttavammalta.


Miettinyt, haluanko päästää ketään lähelleni. Torstaina terapiassa juttelimme ystävyyssuhteista ja ihmissuhteiden solmimisesta. Yhtenä hetkenä minulta kysyttiin, että olenko varma, haluanko viettää aikaa muiden kanssa. Jäin miettimään tuota kysymystä pitkäksi aikaa ja oma fiilis tuntui todella ristiriitaiselta. Tiedän, että luonteeni on toisinaan syrjäänvetäytyvä ja teen mielelläni asioita yksin. Usein olen jopa mieluummin valinnut yksinolon, kuin että olisin edes pyytänyt seuraa. Luonteeni yhdistettynä toisinaan vallitseviin yksinäisyydentunteisiin on todella haastava, varsinkin intiimeissä ihmissuhteissa. Viime kuukausina en ole kokenut mitään mielenkiintoa deittailuun ja jostain syystä tuntuu kaukaiseltakin, että jakaisin elämäni jonkun kanssa.

Lepäillyt. Keskiviikkona heräsin nuhaisena ja hieman kipeänä ilman, että olisin kokenut minkäänlaisia vilustimisen merkkejä edellisenä päivänä. Keskiviikkona nukuinkin illalla noin kolmen tunnin päiväunet (nukun päikkyjä tosi harvoin), mutta siitä huolimatta nukahdin kunnon yöunille jo muutaman tunnin kuluttua. Torstai menikin todella rauhallisissa merkeissä ja perjantaina huomasin töissä, ettei olotila ollut ihan täysikuntoinen. Onneksi nyt olo on jo parempi ja flunssa ei edennyt pahemmaksi!

Juonut elämäni ensimmäisen kerran Kombuchaa. Sain pr-lahjana hakea testiin Anton&Anton Kioskista uusia Härkis Valmis!-valmisruokia sekä juoman. Tietenkin oli pakko napata pullollinen Kombuchaa matkaan. Oli muuten aika hyvää ja jostain syystä maistamastani The Good Guysin kurkuman, inkiväärin ja porkkanan makuisesta Kombuchasta tuli mieleen sima. Vitsit, nyt alkoi tekemään mieli munkkeja ja simaa!


Nukkunut monena yönä todella huonosti. Tällä viikolla yöunet ovat olleet katkonaisia ja esimerkiksi perjantain ja lauantain välisenä yönä heräsin reiluksi pariksi tunniksi kesken unien. Todella raivostuttavaa ja katkonaiset unet yhdistettynä pimeyteen ei ole tosiaankaan hyvä yhtälö.

Innostunut ripsiväristä alaripsissä. Käytän todella harvoin alaripsissä ripsiväriä, mutta loppuviikosta lisäsin ripsaria alaripsiin joka kerta. Näyttääkin yllättävän kivalta taas vaihteeksi!

Potenut blogikriisiä. Sometyössä suurin miinus on itsekriittisyys ja toisinaan vallitseva tunne, että on paljon huonompi kuin muut. Lokakuu ja marraskuu ovat olleet jostain syystä paljon hiljaisempia kuukausia blogin kävijöiden suhteen, kuin esimerkiksi loppukesä, ja tietenkin olen alkanut sättimään itseäni, että olen surkea ja blogini on huono. Tämä on niin raivostuttavaa, mutta varmasti monet somea tekevät voivat samaistua.

Ollut onnellinen siitä, että omistan koiran. Viime aikoina Lyyli on tuonut todella paljon iloa päiviini ja olen huomannut kuinka suuri merkitys lemmikillä on mielialaan. Pimeän aikaan ei myöskään tekisi mieli pahemmin ulkoilla, mutta koiran pakottamana päivittäin tulee tehtyä useampi happihyppely. Varsinkin aamun lenkit raikkaassa ilmassa antavat niin paljon piristystä päivään. Ylipäätänsä olen niin onnellinen, että Lyyli on luonteeltaan ihana ja osaltaa tuo iha tuntemattomillekin iloa. Harva se kerta muut koiranulkoiluttajat pysähtyvät juttelemaan tai huomaan hymyn vastaantulijan kasvoilla.


Kärsinyt Love Island Suomi-vieroitusoireista. Buu, miksi se loppui näin pian! Voisiko uusi kausi tulla jo vaikka heti alkuvuodesta? Pliiiiis! Mutta onneksi sentään oma lemppari parini voitti koko kisan.

Syönyt liikaa herkkuja. Pikkusormen antaminen joulutortuille sekä loppuviikon irttarialet ovat koituneet kohtalokseni. Joulutortut valmistuvat niin helposti ja vaivattomasti, joten niillä on tullut herkuteltua harva se ilta. Ja tässä loppuviikosta tuli syötyä kunnon irttisöverit parina iltana, vaikken normaalisti edes hirveästi välitä karkista. Noh, tällaista sattuu!

Ikävöinyt äitiä. Äiti ja isäpuoleni lähtivät jo elokuun lopussa Italiaan ja palaavat sieltä Suomeen vasta ensi viikolla. Vaikka kävin Italiassa lokakuun alussa, on ollut todella outoa olla näkemättä äitiä näin pitkään aikaan. Hollannissakin asuessani Suomessa tuli käytyä tasaisesti, että harvemmin tuli paria kuukautta pidempää taukoa perheen näkemiseen. Ehkä tämä syksyn mielialakin on tehnyt sen, että jostain syystä kaipaan normaalia enemmän perheen läheisyyttä ja yhteistä aikaa heidän kanssaan.

Selaillut ahkerasti Pinterestiä. Menen ensi viikolla kampaajalle ja olemme tekemässä hiuksiini pientä muutosta. Pituutta on tulossa jälleen vähän enemmän, värjään vihdoin tyvikasvuni ja sävy ainakin latvojen osalta tulee olemaan näillä näkymin vaaleampi. Eli hiusinspistä olen etsinyt urakalla ja saa nähdä mihin päädytään. Vitsit, odotan niin paljon kampaajalle pääsyä! En ole tyvikasvuakaan värjännyt yli pariin kuukauteen...

Kivaa sunnuntaita!Ps. Tänään on toisiksi viimeinen päivä aikaa hyödyntää Mádaran* -40% alennus! Postauksia tuotteista mm. täällä ja täällä.
*sis. mainoslinkin
Kuvat Jutta

4 kommenttia:

  1. Hei, somekriisiä lievittääkseni sanon, että blogisi erottuu aitoudella. Olet oma itsesi, se kuultaa läpi. Jaksamista!

    VastaaPoista
  2. Tykkään todella paljon lukea blogiasi etenkin näitä mieteskeleviä postauksia. Sun blogista välittyy rehellinen ja vilpitön fiilis. ❤

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela