Viikko omalle hyvinvoinnille

tiistai 6. marraskuuta 2018

Viime viikkoni saattoi ulkopuolisten silmin näyttää aivan tavalliselta viikolta. Blogi ja Instagram päivittyi tuttuun tapaan, kävin pressipäivillä, näin ihmisiä... Todellisuudessa käytin viikon oman hyvinvoinnin vaalimiseen, otin aikalisän selventääkseni ajatuksiani ja viikon tarkoitus oli kohottaa mielialaa, jotta jaksaisin jälleen paremmin arjessa. Loppukesään ja syksyyn on mahtunut niin paljon huolta ja negatiivisuutta, jonka takia huomasin olotilani menneen todella huonoksi. Oli pakko ottaa pieni aikalisä, jotta jaksan taas. Toissa viikonloppu ja alkuviikko meni aikalailla sumussa ja ajatuksia selventäessä, mutta loppuviikkoa kohti mentäessä olo alkoi paranemaan. Auttoi, kun sain käsiteltyä ajatukset rauhassa ja rytmittää päivät täysin oman jaksamisen mukaan. Jotkin päivistä makasin vain sisällä, joinakin päivinä jaksoin olla aktiivinen. Toisina päivinä tuli takapakkia, toisina päivinä tunsin olon "normaaliksi". Hävetti, että muun muassa isoisäni sairaus on vaikuttanut minuun näin vahvasti ja kuluin tavallaan loppuun. Onneksi reilun viikon huilaus ja aikalisä auttoi ja tänään tuntuu mukavalta palata takaisin arkeen.

Miten vietin viime viikkoni? Päätin muutamien kuvien avulla jakaa hetkiä ja tapahtumia viime viikolta. Vaikka osa päivistä meni lähes kattoa tuijottaen, mahtui viikkoon asioita, jotka saivat minut onnelliseksi.


Viime viikon maanantai ja Helsingin ensilumi! Iloa ei tosin kestänyt muutamaa tuntia kauempaa. / Sain viime viikolla Iinekseltä lahjaksi ihanan hänen tekemän pipon. Iineksellä on muuten juuri nyt yksi pieni erä pipoja myynnissä, joten kannattaa käydä kurkkaamassa tämä postaus Iineksen blogista. / Kesäkurpitsaspagetti on ihan super hyvää ja viime viikolla tein löydön omasta keittiöstäni ja löysin yhden laatikon pohjalta tuollaisen kuorijahomman. En ollut edes muistanut, että olin joskus keväällä tai kesällä ostanut tuollaisen vempeleen, jolla saa tehtyä ohutta nauhaa vihanneksista tai hedelmistä ihan super helposti!


Kävimme Jutan kanssa Riannon pressipäivillä ja samalla tuli koristeltua ja syötyä tämän vuoden ensimmäiset piparit. / Viime viikolla vietettiin maailmanlaajuista vegaanipäivää. Sain päivän kunniaksi Marsaanan tytöiltä ja Maria Nilalta hiuksia hemmottelevan paketin, jossa oli muutama vegaanisen Maria Nilan tuote. Tuo tuoksukynttilä on muuten tosi ihana! / Viime viikolla treffasin Juttaa useampanakin päivänä ja tietenkin näkemiset tuli hyödynnettyä kuvien osalta.


Perjantaina kävin Polhemin pressipäivillä ja tarjoilut oli ihan omaa luokkaansa. Meksikolainen lounas sekä puhelinkoppi, josta sai tilattua drinkkejä! Tuollainen omaankin kotiin, kiitos! Hullaannuin meksikoteemasta niin paljon, että tein samana iltana vielä kotona itse nachoja ja salsaa. Resepti löytyy muuten täältä. / Sain Polhemilta kokeiluun Estelle&Thildin tuotteita sekä Originsin uutuusnaamion. Näistä kirjoitan varmasti tänne blogiinkin, koska ensikokemukset ovat todella positiivisia!

Lauantai ja sunnuntai meni todella rauhakseltaan. Lautantaina treffasimme Jutan kanssa Kalliossa Tannerissa. Pakko suositella paikan vegaanista fetaleipää sekä kurkumalattea kauramaitoon tehtynä. Tuonne on pakko mennä illallisellekin joku kerta. / Aloitin sunnuntain pitkällä lenkillä. Syksyinen Eiranranta on niin kaunis! Sunnutaina meni kokonaisuudessaan kotona lepäilen, siivoten ja ulkoillen.

Tämän postauksen tarkoitus on ehkä kannustaa myöntämään itselleen, ettei jaksai. Väsymys ja masentuneisuus voi hävettää ja itse ainakin alan moittimaan itseäni siitä, etten jaksa. Joskus tarvitaan joku toinen sanomaan, että nyt pitää levätä. Silloin kannattaa vetää syvään henkeä, hyväksyä tilanne ja ottaa edes muutaman päivän paussi kerätäkseen itsensä takaisin kokoon. Se ei korjaa kaikkia ongelmia, mutta antaa voimia niiden käsittelyyn. Ihanaa tiistaita!

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela