Miksi kupliva kasvonaamio on todella tehokas?

keskiviikko 14. marraskuuta 2018

 *Tuotteet saatu Bearel.fi, sisältää mainoslinkkejä

Instagramissa kauneustilejä seuraavilta ei varmasti ole jäänyt huomaamatta tänä vuonna suureen hypeen nousseet kuplanaamiot. Bubble Mask alkaa nimensä mukaan kuplimaan käytössä ja luo kasvoille kunnon vaahtokylvyn. Koko kuplimisreaktio perustuu hapetusprosessiin (eli vaahtoutumiseen), joka aktivoituu ainesosien päästessä kosketukseen hapen kanssa. Aluksi ajattelin koko kuplimisen olevan vain keksitty lisäarvo ja myyntikikka, mutta hapetusprosessin syntymiseen onkin hyvä syy. Ja juuri kuplimisen ansiosta naamiosta tulee erityisen tehokas!

Mikä sitten tekee kuplanaamioista niin tehokkaan? Naamion hapettuessa ja alkaessa kuplimaan ihon verenkierto tehostuu, jolloin kaikki naamion tehoaineet pääsevät syvälle ihosoluihin ja ihohuokoset puhdistuvat syvältä. Jotkut ovat ehkä kuulleet happikasvohoidoista, joissa hoidossa käytetyt tehoaineet "pumpataan" iholle hapen avulla. Kotikäyttöiset kuplanaamiot periaatteessa jäljittelevät happikasvohoitoja, koska kuplanaamioissakin happi edistää vaikuttavien ainesosien tunkeutumista syvälle ihohuokosiin. Kuplanaamiot ovatkin tehonsa vuoksi mieletömiä syväpuhdistajia ja nappivalinta tyhjentämään piinallisia mustapäitä. Usean kuplanaamioin ainesosista löytyykin muu muassa hiiltä, joka syväpuhdistaa ihoa.
,
Sain viime kuussa Bearelilta The Skin House Black Snail Bubble Mask-naamion*, joka on osoittautunut ihan huippuhyväksi! Naamio sisältää etanaseerumia ja hiiltä, ja naamio on epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle ihan nappi. Etanaseerumi kosteuttaa ja korjaa ihovaurioita ja hiili poistaa epäpuhtauksia ja puhdistaa ihohuokoset syvältä. Naamiossa on lisäksi soijapapu- ja riisiuutetta, jotka poistavat ympäristötekijöiden aiheuttamia haittoja iholta muun muassa kirkastaen ihon sävyä.

Naamio on pumppupullosta tullessaan mustaa geeliä, mutta kuiville kasvoille levitettyä se alkaa todella pian vaahtoutumaan ja kuplimaan. Naamiota ei tarvitse pitää kasvoilla kuin minuutti tai pari, jonka jälkeen se pestään pois. Olen huomannut, että käytön jälkeen erityisesti ihohuokoset ovat puhdistuneet ja normaalisti mustapäiden takia todella epätasainen nenäni tuntuu super sileältä. Olen tykästynyt naamioon todella paljon ja tämä on todella hyvä ihon pikakaunistaja, koska naamion voi laittaa kasvoille esimerkiksi hampaiden pesun ajaksi. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Vinkkaan tähän samaan toisesta The Skin Housen tehokkaasta mustapääkilleristä. The Skin House Cacao Sugar Black Head Off* on herkulta tuoksuva, mutta tosi raffi tuote poistamaan mustapäitä. Kaakaota ja ruokosokeria sisältävä kuorintanaamio on sen verran tujua tavaraa, että se on tarkoitettukin ainoastaan nenän ja leuan alueen kuorimiseen. Kokeilin kerran kuorintaa koko kasvoille ja lopputuloksena oli lähes tulipunaiset kasvot, koska kuoriva vaikutus on aika raju ruokosokerin ansiosta. Eli suosittelen todellakin keskittymään käytössä ainoastaan leuan ja nenän alueelle!

Vaikka kuorinta ei ole hellävaraisimmasta päästä, en ole kuorimisen jälkeen huomannut lainkaan kiristävää tunnetta tai ärsytystä iholla ja punoituskin laskee nopeasti. Mutta nenän ja leuan alueen mustapäät saavat kunnolla kyytiä. Joka kerta käytön jälkeen olen huomannut mustapäiden niin sanotusti tyhjentyneen tai vähintään nousseen ihohuokosista pintaan, jonka jälkeen ne on ollut helppo poistaa esimerkiksi kynnellä hellästi rapsuttaen. Mustapäitähän ei saa mitenkään poistettua lopullisesti, koska ne ovat joidenkin ihotyypille ominaista, mutta niitä kannattaa siitä huolimatta säännöllisesti puhdistaa ja tyhjentää. Ja iho sekä meikki näyttää paljon paremmaltakin, kun iholla ei ole pinnassa olevia mustapäitä.

Bearelilla on muuten myynnissä söpöjä hiuspantoja! Itse olen hullaantunut hauskoihin hiuspantoihin ja Bearelilta on saatavilla rusettisomisteinen Misshan Ribbon Hair Band* sekä solmittava Bunny Ears Hair Band*. Itseltä löytyy jo rusettipanta, kissankorvat sekä kuvissa näkyvä korvapanta. Ihan huippuja ihonhoidossa! Ja Bearelille on muuten edelleen voimassa 18.11. asti koodi ILOVEME18, jolla saa 20% alennuksen tilauksesta.

Oletteko te kokeilleet kuplanaamioita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela