Tällä viikolla ilahduttanut x 9

perjantai 16. marraskuuta 2018


1. Kävin keskiviikkona Iso Roobertinkadulla olevassa kukkakaupassa, jonka omistaja on IHANA! Olen muutamia kertoja asioinut siellä aikaisemminkin hakiessani kasveja kuvia varten (valikoimassa mm. peikonlehtiä ja eukalyptusta) ja eilen kävin kyselemässä puuvillanoksan perään. Onnekseni löysin haluamani ja sain mukaani vielä kimpun kuivahtaneita eukalyptuksen oksia, jotka olisivat menneet muuten biojätteeseen. Omassa käytössä ne menevät pitkään kuvissa. Tuli ihan super hyvä mieli!

2. Tällä viikolla mieliala on ollut hyvä verrattuna muutamaan viimeisimpään viikkoon. Vaikka tämä ikuisuudelta tuntunut pimeys on selkeästi väsyttänyt, olen tällä viikolla ollut paljon energisempi, kuin viikkoihin.

3. Bloggaajana harmittavan usein vertailee itseään muihin ja tarkastelee kaikkea tekemäänsä tosi kriittisesti. Viime päivinä on ollut pitkästä aikaa fiilis, että ehkä olenkin ihan hyvä ja kiinnostava bloggaaja/vaikuttaja, koska olen saanut todella kivoja kaupallisia yhteistyöehdotuksia sekä saanut menemään läpi muutaman itse myymäni kaupallisen yhteistyön. Vaikka blogien ja muiden somekanavien kaupallisuudesta ollaan montaa mieltä, olen itse todella innoissani tulevista yhteistöistä. Vaikka paras palkinto bloggauksessa onkin vuorovaikutus teidän kanssa, tuntuu hyvältä, että myös yritysten puolelta uskotaan omaan juttuuni ja lähdetään tekemään yhteistyötä juuri minun kanssani.

4. Kakkoskohdassa kerroin jo tunteneeni itseni tällä viikolla paljon energisemmäksi ja se on heijastunut myös siihen, että olen ollut tosi tehokas ilman, että se on tuntunut pakotetulta. Tämän hetken To do-lista on pitkä ja kalenteri on pullollaan jouluun asti, ei se ole kuitenkaan tuntunut millään tapaa inhottavalta. Nyt on niin hyvä boogie töiden suhteen, että ihan mielellään puuhaa näiden parissa!


5. Joululahjat aiheuttavat aina pientä päänvaivaa, mutta eilen keksin ihan kivat joululahjat perheenjäsenille. Inhoan ostaa väkisin jotain turhaa ja monena vuonna olen itse tehnyt jotain tai koostanut herkkulaatikon, kuten yhtenä vuonna, jolloin hamstrasin Hollantilaisia herkkuja lahjakoriin. Viime vuonna yksi lahjani oli mm. siemennäkkileipä, johon löytyy resepti täältä. Tuo sai pitkään paljon kehuja, joten tänä vuonna se tulee löytämään jälleen tiensä osaksi lahjaa, mutta keksin sen kaveriksi muutamat todella kivat lahjat. Ah, yksi lahjapähkäily vähemmän!

6. Treffattiin torstaina Jutan kanssa ja saatiin hoidettua yhtä projektia todella tehokkaasti, otettua kuvia ja vaihdettua samalla kuulumisetkin.

7. Olen tällä viikolla kuunnellut monta kertaa Robinin Jotain Aitoo -biisiä. Tuo tuli sattumalta vastaan yhdellä Spotifyn soittolistalla ja en muistanutkaan, että tuo biisi on noin hyvä haha!

8. En ole ikinä koristellut kotiani joulukuntoon, mutta tänä vuonna minulla on hirveä hinku koristella kotiani. Ainakin parvekkeelleni haluaisin ihanat jouluvalot ja yksi ilta hoksasin, että kotiini mahtuisi kerrankin joulukuusi ilman, että se on tiellä. Täytyy käydä joku päivä kurkkaamassa, jos äidiltä löytyisi ylimääräinen tekokuusi tai vähintään käydä joulukoristevarkaissa äidin jemmoissa.

9. Hoidin alkuviikosta pois alta usean pienen, mutta tylsän jutun. Muun  muassa vaihdoin lakanat, pesin lattiat, vein ullakkokomeroon kesävaatteet, putsasin sohvan tarraharjalla ja vein kierrätykseen eteisessä ikuisuuden lojuneen kassin, jossa oli muovi- ja pahviroskat. Done, done and done!

Ihanaa viikonloppua!


Kuvat Jutta

4 kommenttia:

 1. Pienet ilot arjessa on parhautta :) täytyy vielä sanoa että näytät todella upealta näissä kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Parasta ovat ne spontaanit hymyt, jotka arjen onni saa aikaiseksi :) Ja kiitos paljon! xxx

   Poista
 2. Hah, ihanaa että joku muukin osaa iloita pienistä asioista ("vaihdoin lakanat, jee!"). Itsellä mennyt kulunut vuosi masennuksen kourissa ja toden totta joku astioiden tiskaaminenkin on itsekehun paikka :) Ja muutenkin oon yrittänyt opetella iloitsemaan elämän pienistä asioista ainaisen negistelyn sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin tulee kehua, jos saa pienenkin kotityön tehtyä. Kokemuksesta tiedän, että joskus ne "tavallisetkin" tehtävät tuntuvat ylitsepääsemättömän raskailta. Pienistä iloista koostuu iso onni :) Tsemppiä talveen <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela