6 x Kosmetiikan joululahjavinkki

torstai 29. marraskuuta 2018

*Kaikki tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä

Jouluun on enää kolme kokonaista viikkoa ja ylihuomenna saakin jo avata ensimmäisen luukun joulukalenterista! Me olemme Lyylin kanssa varautuneet päivien laskemiseen hyvin - minä English Tea Shopin teekalenterilla ja perinteisellä kuvakalenterilla, Lyyli koirien suklaakalenterilla. Päivien laskemisen lisäksi joululahjojen hankkimisen, tai ainakin miettiminen, tulee päivä päivältä ajankohtaisemmaksi, joten halusin jakaa muutaman  kivan lahjavinkin. Jos haluaa hankkia jotain aineellista, on mielestäni kosmetiikka hyvä valinta. Erittyisesti vartalon hoitoon tarkoitetuilla tuottella harvemmin menee hutiin ja kasvoille tarkoitetuissa tuotteissa pääsee varmasti todella lähelle nappivalintaa, jos edes hieman tietää vastaanottajan mieltymyksiä ja ihotyyppiä. Syksyn aikana olen saanut paljon ihania tuotteita kokeiluun ja monet niistä ovat aivan täydellisiä ideoita pukinkonttiin. Halusin koota muutamat tuotteet teille yhteen postaukseen vaikka viime tipan lahjaideoiksi.


Ecotoolsilta tuli hetki sitten myyntiin kauniita sivellinsettejä, jotka sopivat mielestäni erinomaisesti joululahjaksi! Kuvan sivellinsetti, Warm Winter Glow Beauty Kit* sisältää laadukkaat, vegaaniset siveltimet kasvomeikille ja silmille, Ecotoolsin huippuhyvän meikkisienen sekä pienen peilin. Setin hintakin on alle 30€, esimerkiksi Cocopandalla se maksaa 26,50€. 

Luonnonkosmetiikkaa rakastavalle vinkkaan Oilixian kauniista lahjaseteistä*, jotka sisältävät todella mielenkiintoisen Gummy Facial Cleanserin, joka on yhdistelmä puhdistusgeeliä, –öljyä sekä –balmia. Lisäksi settiin kuuluu laadukas kasvoöljy. Settejä on Joliella* myynnissä kahta erilaista ja saamani setti sisälsi normaalille ja kuivalle iholle suunnatun Amazonian Cacay -kasvoöljyn. Putsaria en ole vielä kokeillut, mutta tuo kasvoöljy on ihana! Setin hinta on 75€ ja sen arvo on 102 euroa. Jolielta saa 6.12. saakka -15% ja ilmaisen toimituksen koodilla MERRYLITTLE.

Frantsila Herbfarm* lanseerasi syksyllä Garden Trilogy-linjan, jonka seerumista olen kirjoittanut jo aikaisemmin. Kolmikkoon kuuluu ihana, luonnollinen Aura -öljyparfyymi, jonka sydäntuoksuna on ruusu. Öljyparfyymia levitetään vartalon pulssikohtiin ja tuoksun lisäksi parfyymilla on eteeristen öljyjen aromaterapeuttinen vaikutus. Ihana lahjaidea luonnollisista tuoksuista pitävälle tai hajuvesiä vierastavalle henkilölle! Parfyymin hinta on 45€.

Rakastan Korresin tuotteita, mutta en tiedä miksi minulle tulee niistä aina mieleen äidit! Varsinkin uudesta Wild Rose-sarjasta, joka sisältää ihania tuotteita kasvoille ja jonka pääraaka-aine on villiruusi. Wild Rose on ihoa heleyttävä ja kirkastava linja, jonka yksi parhaimmista tuotteista on mielestäni ihan ehdottomasti ravitseva ja kirkastava kasvoöljy*, jonka ainesosista lähes 93% ovat luonnollisia. Samaan pakettiin voisi sujauttaa lisäksi esimerkiksi saman sarjan Wild Rose vaahtoavan puhdistusvoiteen*. Kasvoöljyn hinta on 59€ ja puhdistusvoiteen 29€. Korresin suihkusaippuat ovat muuten myös todella ihania, joten ne kannattaa pitää mielessä edullisemmista vaihtoehdoista.

Jos pää lyö ihan tyhjää joululahjan suhteen, suosittelen suuntaamaan Lushiin. Sieltä löytyy aina jotain ihanaa ja kivaa pientä lahjaksi muille (tai itselle!). Lushin joulutuotteet* ovat tulleet myyntiin ja sieltä löytyy muun muassa super hyvä Rudolph-Jellynaamio, Sleepy kiinteä suihkugeeli ja Merry Berry-saippua, jotka sain itselleni kokeiluun. Lushiltahan löytyy myös kivoja valmiita lahkapakkauksia eri hintaluokissa.

The Body Shop* on lapsuudesta saakka muistuttanut minua joulusta ja TBS julkaisee joka joulu ihania tuotteita myyntiin. Erityisesti Vanilla Mashmallow Body Butter* vei sydämeni tuoksullaan ja kosteuttavuudellaan! Olen saanut myös kokeiluun TBS:n kasvonaamioita ja kosteutta kaipaavalle iholle kauraa ja mantelimaitoa sisältävä Mediterranean Almond Milk With Oats Instant Soothin Mask* on todella kiva ärtyneelle ja kuivalle iholle. Olen aika usein käyttänyt tätä todella puhdistavan naamion jälkeen lisäämään kosteutta iholle. Naamion hinta on 31€ ja vartalovoit juuri nyt tarjouksessa alle 16 eurolla.

Toivottavasti piditte lahjavinkeistä tai saitte napattua tuotesuosituksia itselle. Ihanaa torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela