Valitsemani luonnonkosmetiikka alennettuun hintaan

keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Kaupallinen yhteistyö House of Organic

Aika moni joutuu talvisin laittamaan ihon- ja hiustenhoitorutiinin uusiksi. Kesän ja alkusyksyn pystyi kulkemaan huoletta kiva päivetys kasvoilla ja ilman kuivaa ihoa. Varsinkin nyt, kun ilmat alkavat kääntymään pakkasen puolelle, on taas aika kaivaa kaapista tuhdimmat kosteusvoiteet sekä megakosteuttavat seerumit ja emulsiot käyttöön. Ja meikinkään lisääminen kasvoille ei ole yhtään huono idea, koska meikki suojaa herkkiä kasvojamme pakkasella.

House of Organic aloittaa Black Fridayn vieton jo tänään ja sitä vietetään mahtavien tarjouksien kera aina sunnuntaihin asti. Eli jokaiselle viidelle päivälle aikavälillä 21.-25.11. on luvassa uusia tarjouksia ja alennukset ovat jopa yli 50 prosenttia! House of Organicilla on todella laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa ja kosmetiikan lisäksi valikoimassa on runsaasti luonnollisia ravintolisiä, kodintuotteita ja elintarvikkeita. Joten nyt on hyvä mahdollisuus hankkia tarvittavat tuotteet pakkaskelejä varten  itselle tai joululahjaksi muille huomattavasti kukkaroystävällisemmin.

Sain vapaasti valita koko House of Organicin valikoimasta omat lempparit ja mieluisat tuotteet, jotka laitettiin kaikki mukaan Black Friday-kampanjaan - hyvällä tarjouksella totta kai! Kokonaisuudessaan House of Organicin kampanjassa on valtavasti mielettömiä tarjouksia, joten poimin minun valitsemieni tuotteiden lisäksi mukaan muutamia muitakin vinkkejä kiinnostaviin tuotteisiin.

Keskiviikko 21.11.
Koska rakastan huulituotteita, halusin valita mukaan ehdottomasti 100% Pure Voidepunat, jotka sopivat huulien lisäksi kasvoille tai miksei vaikka luomillekin. Valkkasin itselleni sävyn Rose Apple, joka on todella nätti roosa. Voidepuna on valmistettu kokonaan luonnollisista ainesosista ja väri tulee hedelmäpigmenteistä. Käytössä tämä on ihana, koska shea- ja kaakaovoi tekee tuotteesta huulia ja ihoa kosteuttavan. Ja vaikka koostumus muistuttaa huulirasvaa, on pigmentti todella hyvä! Huulille ja poskiin tarttuu selkeästi väriä, mutta voidepuna tuntuu silti kevyeltä huulilla, ihan kuin olisi laittanut ainoastaan huulirasvaa. Ihan must kuiville huulille, joille haluaa jotain selkeää sävyä!

Muita poimintoja:


Torstai 22.11.
Olen hehkuttanut tätä samaista seerumia jo kerran ja minun oli aivan pakko valita se yhdeksi tuotteeksi, koska se on I-HA-NA! Viimeksi onnistuin rikkomaan pakkauksen, mutta nyt voin iloksenne kertoa, että pakkaus on uudistettu, eikä se ole enää matalamman muotoilun ansiosta niin särkyherkkä. Jes! Silmänympärysseerumissa oleva hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja tasoittaa ryppyjä ja juonteita, tuberoosa kukan kantasolu tehoaa turvotukseen ja tummentuneisiin silmänalusiin ja luomulaatuinen kurkku-uute virkistää. Tätä on ihana rullailla silmien alle erityisesti pitkän päivän päätteeksi.

Whamisa on kiinnostanut minua jo pitkään, koska olen vannonut yli vuoden kaksoispuhdistuksen nimeen. Eli siihen, että kasvot putsataan ensiksi puhdistusöljyllä, jonka jälkeen puhdistus viimeistellään esimerkiksi vaahtomaisella tai emulsiomaisella puhdistusaineella. Whamisan puhdistusöljy sisältää ihoa syväpuhdistavaa hasselpähkinäöljyä, camellia-siemenöljyä ja avokadoöljyä. Kaikki ainesosat on fermentoutuja, eli niiden antioksidanttipitoisuus on korkea. Puhdistusöljy on valmistettu ilman parabeeneja, synteettisiä ja kemiallisia säilöntäaineita, eikä se sisällä keinotekoisia väriaineita ja tuoksuja, petrokemikaaleja, piitä, mineraaliöljyjä, EDTA:ta ja eläinperäisiä ainesosia.

Minulla on ollut käytössä Ben & Anna Pink Grapefruit -deodorantti, jossa parasta on ihanan tuoksun lisäksi se, että se on pakattu ekologiseen kartonkipakkaukseen. Kaikkien Ben & Anna deodoranttien koostumus on täysin soodaton ja nämä ovat monien luonnollisten deodoranttien nimeen vannovien ykkösvalinta.

Muita poimintoja:

Perjantai 23.11.
Ruusuvesi on ihana tuote herkälle iholle, koska se uudistaa, kosteuttaa, suojaa, vahvistaa, pehmittää ja kirkastaa ihoa, on miedosti antiseptinen sekä hoitaa ikääntymisen merkkejä. Ruusuvesi sopii myös todella hyvin herkän ihon lisäksi  tulehtuneen ja couperosaihon hoitoon. Flow Kosmetiikan Ruusuvesi on täysin alkoholiton ja ihonhoidon lisäksi se sopii käytettäväksi koko kehon virkistykseen. Sopii muuten myös hiuksiin käytettäväksi antamaan ihanan tuoksun! Itse hyödynnän ruusuvettä ihonhoidossa lisäkosteutuksena kasvoveden tapaan suihkuttamalla sitä suoraan kasvoille puhdistuksen jälkeen ja taputtelen veden hellästi ihoon tai sitten pitkin päivää kevyesti kasvoille ja muualle vartaloon suihkutettuna.

Konjac-sienet ovat hyvä lisä perusteelliseen ihonpuhdistukseen, koska ne poistavat kuollutta ihosolukkoa hellävaraisesti. Aikuiselle iholle tarkoitettu, Aloe Veraa sisältävä ihonpuhdistussieni rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa puhdistuksen ohessa. Itse en käytä konjac-sientä jokaisen pesun yhteydessä, vaan noin kerran viikossa.

Organic Shopilla on ihan super hyviä luonnonkosmetiikan shampoita, hoitoaineita ja hiusnaamioita. Erityisesti kyseiset hiusnaamiot ovat nousseet lemppareiksini megakosteuttavuuden ansiosta ja ne ovat olleet jo pitkään vakituisessa käytössä. Eikä niitä ole todellakaan pilattu hinnalla!

Muita poimintoja:

Lauantai 24.11.
Silikoniton argan-, baobab- ja Tahitin monoiöljyä sisältävä hiusseerumi on käytössä ihanan kevyt, eikä koostumus jätä tahmaista tunnetta hiuksiin. Ainesosat ovat todella antioksidanttisia, jotka antavat hiuksille suojaa ympäristön aiheuttamia vaurioita vastaan. Tämä seerumi vie muuten todella hyvin sähköisyyden pois hiuksista tekemättä niistä raskaita, eli todella hyvä tuote hoitamaan juuri talven sähköistämiä ja kuivaamia hiuksia!

Mossan mansikkashampoo on ollut käytössäni jo pidempään ja pakko kehua tätä! Tämän piti olla mukana viime kuun kauneussuosikeissa, mutta unohdin sen kokonaan kuvista. Runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja sisältävä mansikkauute vahvistaa, elvyttää ja tuo kiiltoja hiuksiin. Muut ainesosat, kuten vehnäproteiini ja kasviöljyn glyseriini, kosteuttavat ja parantavat hiusten hallittavuutta. Shampoo vaahtoaa todella hyvin ja hiukset tulevat todella puhtaiksi ja kiiltäviksi. Alussa huomasin, että hiukseni rasvoittuivat normaalia nopeammin, mutta käyttöä jatkaessa hiuspohjani tottui luonnolliseen shampooseen, eikä rasvoittumista tapahdu enää normaalia nopeammin. Eli maltti on valttia varsinkin luonnollisiin hiustenhoitotuotteisiin siirtyessä.

Muita poimintoja:

Sunnuntai 25.11.
Water Cream on ihan mahtava! Koostumus on todella kevyt, lähes ohuen emulsion kaltainen, mutta ainesosat tehokosteuttavat ihoa. Nimestä huolimatta voiteessa ei ole lainkaan vettä, vaan voide on koostumukseltaan täynnä vaikuttavia ainesosia, joista tärkein kosteuttaja on fermentoiduista soijapavuista saatava nattokumi. Usean eri öljyn ja sheavoin yhdistelmä sitoo todellakin kaiken kosteuden ihoon ja vesi on korvattu luomuviljellyillä kasviuutteilla.

Hedelmähapponaamiot ovat ihania, koska a) ne tekevät taikoja iholle muutamissa minuuteissa b) ihosta tulee todella hehkuva ja c) iho tuntu pehmoiselta ja sileältä käytön jälkeen. AHA-naamiot kuorivat ihon hellävaraisesti ilman rakeita ja sen takia ne soveltuvat usein kaikille ihotyypeille, kunhan käytön aloittaa varovasti.

Avrilin super edullisissa huulipunakynissä on todella hyvä pigmentti ja olen omaa kynääni käyttänyt toisinaan ainoastaan huulien rajaamiseen. Kynä tekee mattapintaisen, todella pigmenttisen jäljen huulille. Koostumus sisältää myös sheavoita ja jojobaöljyä, jotka kosteuttavat huulia. Tämä on ollut ihan huippu mukana kannettavaksi ja sävy Corail on tosi nätti, koralliin taittava persikkainen sävy.

Muita poimintoja:

House of Organic on tehnyt kaikista Black Friday-tarjouksista oman katalogin, jonka voitte kurkata täältä. Toivottavasti minun valitsemistani sekä muista poimimistani tuotteista löytyi mieluisia! Itseä alkoi ainakin kiinnostamaan tarjouksia selatessa Lily Lolon meikkituotteet, Puhdistamon Kombucha-juoma ja Whamisan muut tuotteet. Ja jos mielenkiintoisia tuotteita löytyi useammalta päivältä, syöttämällä koodin YHDISTÄ ja kirjoittamalla tilauksen lisätiedot -kohtaan, että haluat yhdistää tilauksesi, saat kampanjan aikana tehdyt muut tilaukset ilman toimitusmaksuja. Ihan huippu juttu, koska samalla säästyy postikulut sekä ilmasto kiittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela