Suuri NYX-huulimeikkipostaus

maanantai 6. helmikuuta 2017

Ette tiedäkään kuinka paljon minua huvittaa kirjoittaa tätä postausta! Muistatteko tämän postauksen epäsuosituista mielipiteistäni? Postauksesta itsenäni lainaten: "Itse en sen liiemmin merkistä välitä, erityisesti merkin hittituote huulilakat ovat käytössä aivan kamalia (yksi löytyy ja kertakäyttöiseksi jäi) ja jotenkin nääh, ei vain kiinnosta.". Ja kuinkas kävikään; noin kaksi kuukautta myöhemmin istun tässä kirjoittamassa postausta Nyxin huulimeikeistä swatcheineen!

Uuden mahdollisuuden antaminen Nyxin huulilakoille lähti siitä, kun muutama viikko sitten halusin jonkun kivan mattahuulipunan sellaisessa sävyssä, joka menee arjessa. Kokeilin monia eri merkin huulilakkoja, niin selektiivisiltä- kuin markettimerkeiltäkin, mutta mieluisa sävy ja itse asiassa kivoin koostumus löytyikin Nyxiltä. Hemmetti, pakko antaa uusi mahdollisuus ja syödä sanani. Ihastuin Sao Paolo-sävyn lisäksi sävyyn Morocco, joka tulee näyttämään aivan mahdilta ruskettuneilla kasvoilla. Kummatkin lähti silloisella kerralla mukaani.

Hävettää ihan myöntää, että tällä hetkellä omistan kahdeksan Nyxin huulipunaa ja päälle vielä muutaman huultenrajauskynän (pakko kehaista noitakin - todella hyvä koostumus, sävyvalikoima ja edullinen hinta!). Koko hommahan taisi lähteä käsistä siinä vaiheessa, kun toissa viikolla halusin alkaa totuttelemaa luonnollisemman sävyisten huulien käyttämiseen meikissä. Kivoja sävyjä alkoikin löytymään vähän useampi ja nyt olemmekin tässä tilanteessa. Voi meitä naisia! Vinkkinä muuten, että Elevenillä* on todella hyvät valikoimat Nyxin meikkejä! Lip lingerie täällä*, Soft matte lip cream täällä* ja Matte lipstick täällä*. Myös Pretty.fi kannattaa kurkkaa. Sieltä löytyi monia Nyx-tuotteita, joita en ollut edes nähnyt aikaisemmin. Nyxin meikit pretty.fi:ssä täällä!*


Todella monet sävyistä näyttää aivan erilaisilta huulilla verrattuna siihen, miltä olettaa värin näyttävän pelkkää hylsyä katsomalla. Tästä syystä en ollut tarttunut noihin vaaleampiin sävyihin aikaisemmin. Kauan blogiani lukeneet varmasti muistavat rakkauteni peitepuikkohuuliin! Voi pojat, minulle on tullut kamalat traumat niistä ajoista, joten siitä syystä olen vältellyt vuosia nudehuulia. Ja todella kirkkaisiin huulipuniin tottuneena menee hetki, että tottuu vaaleampaan sävyyn. Ja tietenkin se vaatii hieman enemmän silmämeikiltä, jos ei halua liian luonnollista lopputulosta. Alla on kaikki omistamani sävyt kuvattuna huulilla.

idnosto nyx soft matte liquid lipstick
Lip Lingerie - Bedtime flirt*
Soft matte lip cream -Cannes*

Pidän kaikista sävyistä todella paljon ja Zurich sekä Cannes tulevat varmasti olemaan luottonudeni. Sävyt eivät ole liian vaaleita ja omaan ihonsävyyn aivan täydellisi nudepunia huoliteltuun lookiin. Manila ja Morocco tulevat taas olemaan varmasti kovassa kulutuksessa heti, kun kesä ja rusketus saapuvat.

Saanko teiltä syynninpäästön, vaikka muutinkin mieleni? ;-) Ja omistatteko joitakin näistä samoista sävyistä?

5 kommenttia:

  1. Yks huulipunahamstraaja täällä myös! :D

    Toi Lingerie-sarja on omaan mieleen liian kuivattava ja tahmaiselta, sekä näyttää kaikki "rypyt" huulilla, joten yhden ostettuani olen mielelläni jättänyt loput väliin. Sävyt on myös Lingerie-sarjassa vähemmän mieleisiäni.

    Noista lip creameista löytyy tosiaan ihana sävyvalikoima ja koostumus on ihanan pehmeä, hieman kermainen! Pysyvyys huulillakin on ihan kiitettävä. Omia suosikkejani on sävyistä Cannes, Istanbul, Milan ja Prague. :) Ehkä hieman pieni purkki itse tuotetta, mutta toisaalta raaskiipahan ostaa enemmän sävyjä. ("No, kyllä tää tulee käytettyä, kun tätä on näin vähän.") Ja hintakaan ei loppupeleissä ole mikään paha.

    Jos huulilakat ylipäätään kiinnostaa, niin oon myös Rimmelin lakasta kuullut paljon hyvää, eikä sekään todellakaan ole kallis. Itse en ole vielä kokeillut, mutta pakko jossain vaiheessa hankkia ja kokeilla (ja tarkoitan nyt sitä, missä on huulilakka ja päällyslakka erikseen).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä tuota lip lingerietä käyttänyt kovin paljoa, mutta huomasin saman, että se on tahmaisempi noihin lip creameihin verrattuna! Tuo Prague mua kiinnostaisi ehkäpä seuraavaksi. Nyt yritän kuitenkin edes hetken olla ostamatta noita lisää :D Ja totta, ettei hinta ole paha. Esimerkiksi Lorealin tai Isadoran vastaavat maksavat helposti yli 5euroa enemmän. Ja kiitos vinkistä tuohon Rimmeliin :)

      Poista
  2. Hei, mitä itseruskettavaa tms. käytät? :) Näyttää nimittäin ihan uskomattomilta ja paljon paremmilta noi tuollasella päivettyneellä iholla, mitä ite oon omaan kalveentuneenseen ihon väriin ja huuliin koittanu!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.inhimillinenturhamaisuus.fi/2016/08/kaunis-rusketus-yhdessa-yossa.html Eniten käytän talvisin tuota St.morizia sävyssä dark. Moussea käytän myös kasvoilla, eli levitän illalla ja aamulla pesen normaalisti kasvot :) Välillä laitan Sunkissed moussea sävyssä dark, joka on hieman lämpimämpi sävy. Tosin se ole niin kestävä verrattuna st.moriziin ja lähes kaikki väri lähtee pesussa, joten vaatiin monen illan kerrostamisen, että saa kunnolla väriä pintaan.

      Toi on totta, että kaikki näyttää paremmalta päivettyneellä iholla! Välillä kun laiskottaa, enkä jaksa ylläpitää rusketusta itseruskettavilla niin näyttää paljon pliisummalta ja kulahtaneelta haha :-D

      Poista
    2. Jee, kiitos paljon vastauksesta!! Täytyykin koklata tota, mun muistaakseni mulla on tota ollutkin joskus mut se lähti aika nopee sit suihkus pois.. Mut siis joo päivetyksellä on ihan hämmentävä vaikutus koko ulkonäköön ! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela