10 x Epäsuosittu mielipiteeni

keskiviikko 21. joulukuuta 2016

 Esanssinen ja teollinen kirsikan maku
Pepsi Max cherry, isot kumimaiset kirsikkahedelmäkarkit, kirsikkapurkka, säilykekirsikat... Olen todellinen kirsikka-hullu ja rakastan erityisesti sitä oikein imelää ja ällömakeaa eiedeskirsikkaakoskaannähnytkään-makua. Olen ollut pienestä asti se, joka syö risteilyillä säilykekirsikat muiden drinkkitikuista.

Kylie Jenner-hypetys
Minulta on oikeastaan mennyt ihan täysin ohikin, että miksi tuota Kylie Jenneriä alettiin yht äkkiä fanittamaan ja hänen tyyliään alettiin kopioimaan. Ylipäätänsä en käsitä Kardashian-ihannointia eikä voisi vähempää oikeastaan edes kiinnostaa. Kim K:n taidan kuvista tunnistaa, muiden kohdalla ei ole mitään tietoa kuka on kukin ja mielestäni koko Jenner-Kardashian -tyylin kopioiminen ruskeine huulineen, lippiksineen ja Adidas-verkkareineen on hölmön näköistä.

Hissin ja liukuportaiden käyttö
Valitsen hissin tai liukuportaat todella harvoin ja usein seuralaiseni toteavatkin, että vieressä on hissi tai liukuportaat, kun suuntaan automaattisesti kohti tavallisia portaita. Jos kerroksia on kivuttavana alle neljä, voi sen ihan hyvin mennä jalan.

Nyxin-meikit
Nyx-meikkibrändin rantautuminen yhä laajemmin Suomen markkinoille on ollut menestys ja esimerkiksi jokaisena työpäivänäni olen aina törmännyt kovaan ihmiskuhinaan sekä hyllyissö tyhjyyttä ammottaviin koloihin Nyxin osastolla. Itse en sen liiemmin merkistä välitä, erityisesti merkin hittituote huulilakat ovat käytössä aivan kamalia (yksi löytyy ja kertakäyttöiseksi jäi) ja jotenkin nääh, ei vain kiinnosta.

Terveysherkut
Olen itsekin leiponut paljon terveysherkkuja ja erityisesti parin joulun takainen terveellinen taatelikakku* oli menestys. Niin sanottujen tavallisten herkkujen vältteleminen on mennyt mielestäni liiallisuuksiin ja osoittautunut nykyään oikeaksi synniksi, jos satut valitsemaan Twixin etkä raakasuklaapatukkaa. Jos mieleni tekee suklaata tai pullaa, ostan lempisuklaatani kaupasta itsetehdyn raakasuklaan sijasta ja nautin korvapuustin terveellisemmän eilisättyäsokeriavehnäjauhoarasvaaeimitään-korvapuustin sijasta. Pääsääntöisesti syön ravitsemuksellisesti terveellistä ruokaa, vältän turhia lisäaineita ja eineksiä, mutta tasapainoitan yhtälöä nauttimalla sitä höttöruokaa silloin tällöin hyvin mielin. Oli se sitten silkkaa valkoista sokeria ja vehnää tai ei.

Vlogit ja vloggaus
Olen oikeasti yrittänyt katsoa vlogeja ja suosittujen vloggaajien videoita, mutta todella harvoin koen ne niin kiinnostaviksi, että katsoisin koko videon loppuun tai ilman hyppimistä kohdasta toiseen. Ehkä eniten itseä ärsyttää videoissa se tietty samantyylisyys, muiden juttujen kopioiminen ja omanlainen epäaitous ja esittäminen. Onneksi kaikesta ei ole pakko tykätä!

Erikoiskahvit
Rakastan yli kaiken kahvia, mutta en välitä laisinkaan erikoiskahveista enkä edes maitokahvista. Täysin mustaa ilman sokereita tai maitoja sen olla pitää, jos kerta kahvia juodaan!

Ripsienpidennykset sekä rakennekynnet
Rakennekynnet ovat mielestäni noin 90% ihmisistä aivan järkyttäviä ja yliampuvia. Simppeli yksivärinen tai rankalainen geelilakkaus vielä menettelee, mutta oikein koristeelliset överikynnet saavat niskavillani pystyyn. Sama ripsienpidennyksissä. Itselleni en niitä enää laittaisi ja eriyisesti uusin villitys, karvatoukilta näyttävät voluumipidennykset ovat suurimmalla osalla naishenkilöistä kaikkea muuta kuin imartelevat. Sama pätee arjessa todella näyttävien irtoripsien käyttöön.

Puhelimen käyttö kalenterina
Kirjoittelen paljon asioita ylös puhelimeni kalenteriin, mutta ne koostuvat lähinnä pienistä muistutuksista ja kaikista tärkeimmistä menoista. Muuten vannon täysin paperisen kalenterin nimeen, enkä voi käsittää ihmisiä, jotka ovat siirtyneet täysin virtuaalikalenteriin.

Lippis päässä treenaavat naiset ja tytöt
Hikoillessa koen kaikki mahdolliset vähänkin puristavammat päähineet todella epämiellyttäviksi, enkä voisi kuvitellakaan vetäväni salitreeniä lippis päässä. Yököttää jo pelkkä ajatus siitä hikisestä liimatukasta, joka odottaisi lippiksen poisottamisen jälkeen. Ja mielestäni on todella huvittavan näköistä treenata sisällä hattu päässä. Kertoisiko joku minulle vihdoin, että mikä sen virka on??????

Muita mielipiteisiin yhtyviä?

4 kommenttia:

  1. Mä allekirjoitan jokaisen kohdan!! Ihanaa, että meitä on muitakin! :D

    VastaaPoista
  2. samma här! :D rupesi vaan naurattaan, kun tajusin etten ole ainokainen näitten mielipiteiden kanssa!

    VastaaPoista
  3. Tykkään susta aina vaan enemmän! Hyvä kun uskallat kertoa :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela