Tällä hetkellä inspiroi - Trend edition

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Olenko ainoa joka on aivan tohkeissaan tulevan kevään ja kesän trendeistä ja joka on selaillut kaikkien mahdollisten nettikauppojen uutuudet inspiraatiota etsien? Tai ei ehkä edes niistä muotivillityksistä, vaan ylipäätänsä siitä, että pääsee toteuttamaan itseään enemmän pukeutumisen saralla ja vaatekaapista tulisi valittua päälle useammin jotain muuta, kuin sitä mustaa. Talvisin ja syksyisin olo on jotenkin skarpimpi ja tyylitellympi mustaan, mahdollisesti kokomustaan, pukeutuessa, mutta auringon alkaessa pilkahtelemaan enemmän leikkisämpi puoleni alkaa ottaa valtaa vaatevalinnoissani.

Less is more on oma ohjenuorani ja kuvaa hyvin tyyliäni. Asusteita ei ole ikinä paljoa, yleensä vain kello ranteessa eikä edes pieniä korvakoruja, ja ylipäätänsäkin yhdistelen paljon malliltaan ja leikkauksiltaan simppeleitä vaatekappaleita keskenään. Minua kuitenkin kiehtoo paljon asut, joissa on jokin pieni juju, kuten näyttävät kengät, värikäs laukku, erikoisesti leikattu paita tai isoa printtiä, esimerkiksi housuissa. Pieni jippo yhdistettynä muuten hillittyihin vaatekappaleisiin viimeistelee mielestäni asun ja pyrin usein itsekin lisäämään jonkin pienen ekstran asuuni - vaikka juuri sillä värikkäällä laukulla tai yksinään näyttävällä vaatekappaleella. Esimerkiksi tässä postauksessa näkyvä Etelä-Afrikassa ostamani jumpsuit on ollut tuon matkan lisäksi jo kahtena kesänä todellinen kuumien kelien luottovaatee. Vaate on itsessään niin näyttävä, että se pääsee oikeuksiinsa parhaiten yksinkertaisten asusteiden kanssa.

2017 keväälle ja kesälle olen jo ideoinut roppakaupalla asuja ja vaatekappaleita sekä asusteita, joiden ympärille haluan rakentaa tulevan kevät- ja kesätyylini. Tein kollaasit Pinterest-kuvia käyttäen seitsemästä tällä hetkellä itseäni paljon inpiroivista trendeistä ja vaatekappaleista, joita olen jo hankkinut ja jotka ovat etsinnässä vaatekaappiani täydentämään. Seassa ovat muutamat hieman ektrammat jutut, kuten kirjaillut farkut sekä tekoturkissandaalit, mutta olen rakastunut noihin juuri siitä syystä, että yhdistämällä ne johonkin todella klassiseen ja yksinkertaiseen, pystyy rakentamaan jotain todella toimivaa.idnosto fur slidersTulevina kuukausina päälläni tullaan näkemään paljon rentoa ja viimeistelemätöntä farkkua, unisex-tyyliä, tyttömäistä röyhelöä sekä hauskoja ja leikkisiä yksityiskohtia. Miltä näyttää teidän tuleva kevät- ja kesätyylinne? Löytyykö samoja elementtejä, kuin minun inspiraatiokollaaseissa?

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

1 kommentti:

  1. Mä tykkään ihan älyttömän paljon noista bändipaidoista!♥ Super makeita :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela