Yhdeksän kauneuslemppariani

tiistai 21. helmikuuta 2017

idnosto
Vinkkejä hyvistä kosmetiikkatuotteista ei mielestäni voi saada koskaan liikaa ja monesti on tullut löydettyä uusia lempi tuotteita juurikin muiden suosituksesta. Unohtamatta sitä, että uusia tuotteita ja merkkejä lähtee kokeilemaan ennakkoluulottomammin. Vaikka turhaan hyvää vaihtaa toiseen, on uusia tuotteita aina mielenkiintoista kokeilla ja samalla saattaa löytää jotain vielä parempaa. Tai edes hyvän kakkosen.

Bangerheadilta saa vain tänään 25 prosenttia alennusta lähes koko valikoimasta. BH:lla on todella kattava valikoima selektiivistä ja semi-selektiivistä kosmetiikkaa ja kauneudenhoitotuotteita. Myös näitä todella hyviä kampanjoita on paljon, joten kannattaa tutustua tuohon kauneuden nettikauppaan, jos et ole sitä jo tehnyt. Valikoimasta löytyy lähes kaikki kosmetiikan lempi tuotteeni ja - merkkini, joista kokosin teille kollaasiin yhdeksän ultimaattista lempi tuotettani. Monet ovat vilahtaneet blogissa aikaisemminkin, mutta sekaan mahtuu myös muutama uusikin tuote. Ja noita hyviä tuotteita ei vain voi koskaan hehkuttaa liikaa!

http://www.bangerhead.fi/trade/?tt=18711_12_62734_

Tänään voimassa oleva 25 prosentin alennus on merkattu tuotteisiin jo valmiiksi ja tässä postauksessa olevat hinnat ovat hintoja tuolla alennuksella. Kivoja shoppailuhetkiä!

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Kirjoittelit aikaisemmin microblading kulmistasi, miten väri on pysynyt? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On pysynyt hyvin :) Teen oman postauksen niistä lähiaikoina!

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela