Tuoksut kuumille biitsipäiville ja kepeille kesäilloille

lauantai 25. helmikuuta 2017

idnosto
Kevään tulon suhteen on tullut tällä viikolla pientä takapakkia, muttei anneta sen lannistaa. Tänäänkin oli aivan mahtava auringonpaiste, ettei pakkanen ja kinokset haitannut pätkääkään. Kaikesta huolimatta kevään ja kesän tulo näkyy muun muassa kauppoihin myyntiin tulleiden tulppaanien ja keväisempien näyteikkunoiden ansiosta. Unohtamatta vuosittain keväälle ja kesälle lanseerattavia kosmetiikkauutuuksia!

Minulla ei ole talvelle mitään ominaisia talvituoksuja, mutta kevät- ja kesätuoksujen suhteen asia on aivan toinen. En ole mikään tajuton hajuvesihamsteri, mutta keväisin huomaan viettäväni kosmetiikkamyymälöissä enemmän aikaa nenä kiinni hajuvesinäytteissä. Kait naisen mieli on sellainen, että kivoille kevät- ja kesämuistoille tarvitsee oman tuoksunsa. Tuoksun, joka tuo mieleen kevään ensimmäiset terassivalkkarit, kuuman rantapäivän tai lämpimässä Suomen kesäyössä vietetyn koko yön kestäneet ulkodeitit. Mikä parasta, esimerkiksi kaikki kolme edellä mainittua tilannetta tarvitsevat omanlaisensa tuoksun, joten vielä parempi syy hankkia muutama eri kesätuoksu!

Sain tällä viikolla pari tämän vuoden uutuustuoksua kokeiluun ja koska molemmat tuoksuista olivat todella mieleisiä, halusin heti pikimmiten vinkata niistä myös teille. Toinen sopii täydellisesti helteisille rantakeleille ja toinen taas sopii kevät- ja kesäpäiviin kaupungissa. Tuoksut ovat Esteé Lauderin Bronze Goddess sekä DKNY Be Tempted Eau so blush. Bronze Goddess on lämmin ja hivenen kookoksinen ihotuoksu ja Be Temted Eau so blush on hedelmäinen ja freesi sekä hieman kukkainen parfyymi.

Estée Lauder Bronze Goddess Eau Fraiche Skinscent

 Olin aivan innoissani saadessani Bronze Goddessin, koska tämä on tuoksu, josta olen tuoksutellut aikaisempia versioita monet kerrat. Jos jostakin tuoksusta tulee heti mieleen kesä, niin se on ehdottomasti tämä! Omalla ihollani tuoksu on todella aromikas ja hieman kookoksinen, mutta tuoksu ei ole liian läpityöntyvä ja sen huomaa vasta lähellä ihoa. Tämä oikein huutaa hellepäiviä, rusketusta ja rantahiekkaa ja tulee olemaan ihan varmana tulevan kesän  käytetyin tuoksuni. Ihana, ihana, ihana!
DKNY Be Tempted Eau So Blush EdP
 Ihan ensimmäiseksi voin myöntää, etten ole ollut koskaan DKNY:n Be Delicious-tuoksujen suuri ystävä. Olin hieman skeptinen, kun sain ensimmäisen kerran tuoksutella Be Tempted Eau so blushia, mutta tykästyin tuoksuun todella paljon. Minulle oli jäänyt tämän sarjan tuoksuista mielikuva todella voimakkaista ja jotenkin ehkä pistävistä tuoksuista, mutta tämä oli ehdottomasti paljon hillitympi tuoksu. Tuoksu on mielestäni kiva sekoitus hedelmäisyyttä ja kukkaistuoksua olematta kuitenkaan liian makea tai sitten kukkainen. Tuoksussa on hieman myös sitrusta, joka tekee juuri sen pirteyden muuten todella lempeään ja helppokäyttöiseen tuoksuun. Tämä on mielestäni tuoksu, joka sopii mihin tahansa vuorokauden aikaan - toimistotyöhön, shoppailupäivään, illanviettoon tai niille kesäyön deiteille. Tuoksu on naisellinen, eikä mielestäni ollenkaan liian tyttömäinen. Sanoisin jopa, että tämä on mielestäni juuri sopiva minun ikäisille nuorille naisille, jotka eivät ole enää mitään ihan parikymppisiä.

Mitkä ovat teidän kesätuoksunne, jotka pääsevät tehokäyttöön ilmojen lämmetessä vai käytättekö samoja tuoksuja ympäri vuoden?
*Tuoksut saatu testiin blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela