Metallia, puuteria ja mustaa nahkaa

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

idnosto shoppailu tallinna viro zara virukeskus alennusmyynnit
Huhuilin sunnuntaisessa postauksessa olisiko ruudun sillä puolen kiinnostusta nähdä mitä tuli ostettua lauantaina Tallinnasta. Idea sai vihreää valoa, joten eilen laiton tuumasta toimeen ja kuvasin viisi löytöäni. En halunnut tuhlata matkaa kaupoissa juoksemiseen vaan nauttia yhdessäolosta perheeni kanssa, joten vaateostokset tuli tehtyä kahdesta eri liikkeestä - Zarasta ja River Islandista. Sitä paitsi laatu korvaa määrän ja voi pojat olen innoissani näistä kaikista löydöistä! Keväisiähän nämä ovat, mutta ei enää kauaa ja pääsen kiskomaan näitä ylleni.

Aitonahkainen biker- takki 39,99€ (ovh 79,95€) Zara

Zaraan sisälle astuessani yllä oleva takki oli ensimmäinen vaate, johon kiinnitin huomioni. Rakkautta ensi silmäyksellä! Kerroin teille hetki sitten, että olen varsinainen takkihullu ja mallailin tätä rotsia monia kertoja. Se ei ollut kuitenkaan mikään aivan ilmainen ja kun niitä takkeja on aivan hemmetisti. Tiesin, että joutuessani näin paljon todistelemaan itselleni miksi en tarvitse tätä takkia, ei sitä kannata jättää ostamatta. Materiaali on vielä aitoa nahkaa, joten tällä statement-rotsilla tulee olemaan monia käyttövuosia. On tuo vaan niiiiiiin makea! Ilmat voisi lämmetä asap.

Nahkaiset pointed- ballerinat  16,99€ (ovh 29,95€) Zara
 
En pahemmin välitä normaaleista ballerinoista enkä itse asiassa taida omistaa kuin yhdet yksinkertaiset pyöreäkärkiset ballerinat - nekin mintunvihreinä. Olen yrittänyt löytää jotain kivoja nahkaisia siistimpiä loafereita, mutta kaikki ulkonäöllisesti miellyttävät ovat olleet huonot jalkaan. Nämä Zaran oli todellinen löytö, koska ne ovat päälipinnata pehmeää nahkaa ja pointed - kärki antaa kivaa särmää muuten todella klassisille ja minimalistisille kengille.

Kukallinen jakku 14,99€ (ovh 75€) River Island &
tekonahkainen oversized biker- takki 25,99€ (ovh  59,95€) Zara


River Islandista kurkin vain alerekit liiallisia houkutuksia välttääkseni ja koska millekään ei ollut varsinaisesti tarvetta. Kukallinen jakku oli oikea löytö, koska se tulee olemaan kesällä todella kiva yksinkertaisen t-paidan ja esimerkiksi farkkushortsien kaverina. Alennuskin oli aika tuntuva - 75 eurosta alennettu 15 euroon! 

Seuraavaa ostosta ei tarvitse edes kommentoida! Tää takkihulluus on ihan älytöntä, mutta mielessä on pitkään ollut ylisuuren mallinen musta biker-takki. Tekonahka menee nopeasti huonon näköiseksi ja ylipäätänsä haluan mieluummin pitää kaapissani muutaman todella mieluisan aitonahkaisen takin, kuin hamstrata sinne monia tekonahkaisia- jotka eivät edes välttämättä ole kovin edullisia. Tästä syystä en viime vuonna löytänyt sitä the takkia ja kivat aitonahkaiset ovat olleet hinnaltaan sitten täysin oli oman kipukynnyksen. Tämän takin kohdalla tein poikkeuksen, koska hinta oli itselle sopiva tekonahkatakista maksettavaksi.

Nahkahanskat 6, 99€ (ovh 33River Island

River Islandista lähti vielä matkan söpöt haalean vaaleanpunaiset aitoa nahkaa olevat hanskat. Olen hävittänyt nahkahanskani eikä minulla ollut matkassa mukana mitään käsienlämmikettä, joten historiaa olevat Vilan vuosia palvelleet nahkahanskat korvasi nämä vaaleanpunaiset.

Tuollaiset löydöt tuli tehtyä Tallinnasta. Olen aivan älyttömän tyytyväinen kaikkiin löytöihini - vuosien myötä on oppinut vihdoin fiksuksi aleshoppaajaksi! Huomasin myös, että Tallinnan Zarassa oli alennuksessa paljon kivempia (ja edullisempia) tuotteita verrattuna Aleksanterinkadun Zaraan, jossa pyörähdin viime viikolla. Sieltä olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta oli pakko pitää järki kädessä ja olla hamstraamatta liikaa uutta vaatetta kaappeihin. Mikä löydöistäni oli teidän lemppari?

Ps. Booztilla on alkanut final sale*. Suosittelen kurkkaamaan erityisesti kenkätarjonnan, josta olen itsekin tenhnyt aivan mielettömiä löytöjä! Esimerkiksi sunnuntain postauksessa olleet kengät löydät täältä*

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela