Kulmakarvojen microblading 2,5 kuukautta laitosta

perjantai 24. helmikuuta 2017

idnosto
Joulukuun alkupuolella kävin helpottamassa arkeani laitattamalla kulmiini microblading-pigmentoinnin (postaus täällä). Kulmani laitatin Sigridillä Helsingissä Runeberginkadulla sijaitsevassa FinBrow'ssa ja olen ollut tammikuun alussa tehdyn touch upin, eli toisen laittokerran jälkeen lopputulokseen todella tyytyväinen. Ennen tuskailin kulmakarvojen meikkauksen parissa pienen ikuisuuden, mutta nykyään kulmiin riittää pieni siistiminen kulmavärillä. En yhtään liioittele sanomalla, että arkimeikin tekeminen on nopeutunut vähintään kolmanneksella microbladingin ansiosta. Kulmien microblading = sano ei kulmaraivareille!

microblading kulmakarvat helsinki
Halusin lopputuloksen olevan sellainen, että näytän ilman meikkiä oikeasti meikittömältä. Luonnollisesti todella vaaleisiin ja hentoihin kulmiini tottuneena en halunnut meikittömän minäni muuttuvan radikaalisti - kunhan vain olisi edes jonkinlaiset kulmakarvat ilman meikkiäkin. Sigrid teki kulmakarvani vaaleimmalla värillä ja jätimme niiden mallin todella lähelle omaa luonnollista kulmaani. Minullahan ei ole lähes karvan karvaa ihan kulmien alkuosassa (kiitos teini-iän nyppimisen...), joten microbladingin avulla sain vihdoin fiksailtua kulmakarvojen aloituskohtaa. Juuri siihen sain aina kulumaan kaikista eniten aikaa kulmia meikatessa. Pirun hankalaa saada meikattua luonnollinen alku kulmakarvoille, lyhyt pinna ja useimmiten kiireessä meikkaaminen ei aina saanut aikaan sitä kaikista parasta lopputulosta. Nykyään minun ei tarvitse kuin vähän siistiä rajoja ja lisätä halutessa hieman intensiivisyyttä kulmiin kulmavärin avulla ja olen good to go kulmien osalta.

Tämän postauksen kuvat on otettu keskiviikkona ja näissä kuvissa kulmakarvoissa on ainoastaan microblading, eli ei ollenkaan kulmameikkiä. Kuten edellä sanoinkin, tulee yleensä meikattua kulmien rajat selvemmiksi ja lisättyä hieman tummuutta. Meikittömään minääni kulmat ovat aivan täydelliset ja pienellä hienosäädöllä täydelliset meikilliselle minälleni. Pigmentti on myös pysynyt ihan hyvin parantumisen jälkeen ja näissä kuvissa toisesta laittokerrasta on tosiaan kulunut noin seitsemän viikkoa. Microblading-kulmien pysvyys on keskimäärin 10-12 kuukautta, joten pitkälle syksyyn näiden pitäisi pysyä hyvinä. Saa nähdä miten aurinko vaikuttaa pigmenttiin, mutta toivottavasti sillä ei ole ainakaan suurta vaikutusta!

Sigridillä aukeaa ajanvaraus huhtikuulle 16.3., joten silloin kannattaa olla kärppänä, jos haluaa käydä laittamassa kulmat kuntoon ennen kesää! FinBrow'sin Facebook-sivua seuraamalla pysyy ajan tasalla myös mahdollisista peruutusajoista. Uusien microbladingien hinta on 250euroa ja sisältää touch upin.

Osoite:
Runeberginkatu 33 b 
 00100 Helsinki
Aurinkoista viikonloppua kaikille!
*Kulmat tehty yhteistyönä FinBrow'sin kanssa

4 kommenttia:

 1. Jep oon huomannu saman että oikeesti säästää aikaa ja hermoja ku ei tartte olla ku vähä sipistelemässä kulmiaan! kävin itekki 3 viikkoo sitten blendauksessa ja ai p*rkelee että koski ne ekat viillot mutta lopputuloksen takia sen kyllä kestää ,silti jännittää jo se uusimis kerta ei sen puoleen..kääk:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kipu oli ihan jäätävä! Monet pelkää tatuoinnin ottoa, mutta mulle tässä kipu oli tuhat kertaa pahempi :D Itsellä oli sama, että suurin piirtein itkin kaverille vahvistusta edellisenä iltana, etten halua mennä sinne, koska se kipu haha!

   Poista
 2. Ootko muuten kokeillut risiiniöljyä kulmakarvojen kasvattamisessa? Minulla ei juurikin tuon teini-iän nyppimisen takia moneen vuoteen ollut enää kasvanut kulmakarvojen häntäpäät, mutta risiiniöljyn avulla ne kasvoivat takaisin! En tiedä toimiiko kaikille, mutta minulla aivan ehdottomasti toimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin itse asiassa sitä ripsiin pari kuukautta sitten, mutta jäänyt nyt tarpeettomaksi. Pitääkin alkaa käyttämään sitä kulmiin. Kiitos vinkistä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela