10 x helmikuun paras

tiistai 28. helmikuuta 2017

Paras matka
Matkoja tuli tehtyä tasan tarkkaan yksi; neljän tunnin pikavisiitti Tallinnaan. Pyörähdimme silloin isän kanssa katsomassa tulevaa Tallinnan kotiani.

Paras kokkailu
Helmikuun kokkailuhitti on ollut ehdottomasti uunissa valmistetut peruna- ja lantturanet soijajogurttidipillä. Snäpissä minua seuraavat ovat varmasti huomanneet sen haha!

Paras ravintola
En ole suuri ravintoloiden kuluttaja, mutta tässä kuussa tuli käytyä vihdoin Helsingissä Fabiankadulla sijaitsevassa The Cock - ravintolassa. Heidän Tokyo Bowl tofulla oli ihan tajuttoman hyvä!

Kuukauden paras puhelinsovellus
Latasin kuun alussa Nordea Pay -sovelluksen puhelimeeni ja vitsit tuo on kätevä! Sillä pystyy maksamaan puhelimen nfc-yhteydellä kaupassa ostoksia, jos maksupäätteessä on lähiluku. Minulla ei ole puhelimessa kuoria, johon saisi kortteja, joten tuon ansiosta maksukortti kulkee aina mukana.

Paras herkku
 Viime postaksessa mainitsin ohimennen Maraboun Oreo filled -suklaan ja pakko nostaa se tähänkin postaukseen. Jos pidätte överimakeasta suklaasta, kuten vaikka Kinderin siitä täytesuklaasta, niin maistakaa tätä! Pienellä 320 gramman suklaalevyllä lähtee varmasti makeanhimo haha!

idnosto
Paras ostos
Tässä postauksessa huokailin Mules -kenkien perään. Mules - kenkäkokoelmani täyttyi heti kahdilla H&m:ltä tilaituista yksilöistä. Hintaakin tuli näille molemmille yhteensä alle 25 auroa! Vanhan koron ansiosta näillä on hyvä kipitellä pitkin Tallinnan mukulakivikatuja.

Paras arjen ilostuttaja
Luonani reilun kuukauden majaillut Pipsa-koira. Yleensä Pipsa on äidilläni Mäntsälässä, mutta nyt oli mahdollisuus ottaa neiti luokseni ilman, että se joutuu olemaan suurimman osan ajasta yksin kotona.

Paras Instagram -kuvani
 Eniten tykkäsin lisäämästäni kuvasta karkkikulhon kanssa. Teki muuten tiukkaa olla napsimatta joka välissä noita karkkeja, kun otin näitä kuvia. Kasvatti ainakin itsekuria (niin mitä itskuria...) haha!

Paras katsomani elokuva
 Olen aika huono katsomaan leffoja loppuun asti, mutta yksi todella hyvä oli Burnt, jonka katsoin Viaplaysta. Tai sitten elokuvasta teki hyvän vain pääosassa ollut kuumaakin kuumempi Bradley Cooper...

Paras kokemus
Paras kokemus oli toisiksi nuorimmaisen pikkuveljeni penkkareiden kokeminen. Harmitti, että missasin viime vuonna hänen Wanhojen tanssit Hollannissa olon takia, mutta onneksi pääsin katsomaan miltä Riihimäen oma Donald Trump näytti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela