Hyvä shampoo kuiville hiuksille - The Body Shop Banana Truly Nourishing

keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Tiedättekö mikä on yksi lapsuuden inhokeistani, jonka yli en ole päässyt vieläkään? Banaanijogurtti. Pienenä vihasin keinotekoista banaanin makua ja tuoksua ja erityisesti tuo banaanijogurtti, isäpuoleni lemppari yhtä hirveän hedelmäpommin lisäksi, on jäänyt mieleen. En pitänyt myöskään vaahtobanaanikarkeista tai banaanin makuisesta metrilakusta. Banaanijogurttiin on edelleen kammot, mutta muuten olen alkanut pitämään banaanin makuisista ruoista. Esimerkiksi Ben&Jerry'sin One Love-banaanikermajäätelö on jotain ihan parasta!

Viime vuoden lopulla innostuin todella pitkän tauon jälkeen The Body Shopin tuotteista. TBS:n vartalovoit kuuluvat banaanijogurtin lisäksi lapsuudenmuistoihini, mutta nykyään merkin muut tuotteet kiinnostavat huomattavasti enemmän. En ollut aikaisemmin kokeillut TBS:ltä hiustenhoitotuotteita, mutta yhdellä myymälävisiitillä kiinnostuin ostamaan testiin Banana Truly Nourishing shampoon. Shampoon, joka muistuttaa tuoksultaan juurikin sitä vihaamaani banaanijogurttia.

The Body Shopin banaanishampoo on aitoa Ecuadorilaista banaaniuutetta ja Etiopiassa tuotettua hunajaa sisältävä ravitseva ja kosteuttava shampoo. Tuoksu on todellakin banaaninen ja uskokaa tai älkää, oli juuri se banaanin vahva tuoksu syy, miksi alkujaan ihastuin tähän shampooseen. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihastus syventyi rakkaudeksi ja tässä ollaan. En voinut olla vinkkamasta tästä herkusta myös teille!

Minulla on todella kuivat ja hennot hiukset, joissa on hiustenpidennykset. Shampoo pesee hiukset todella puhtaiksi, vaahtoaa mukavasti ja hiukset tuntuvat pesun jäljiltä sileiltä ja pehmeiltä. Tuoksusta saa nauttia hiustenpesun yhteydessä, mutta tuoksu ei jää hiuksiin ainakaan pelkästä shampoosta. Shampoo on normaaleille ja kuiville hiuksille, mutta olen huomannut sen olevan ihan täydellinen omalle helposti rasvoittuvalle ja kuivuvalle päänahalleni. Banana Truly Nourishing-sarjaan kuuluu myös hoitoaine sekä syväkosteuttava hiusnaamio.

Ainut miinus shampoossa on sen sisältämät sulfaatit, jotka toisaalta ovat ihanan vaahtoamisen  ja hyvän pesutuloksen salaisuus. Jos kärsii voimakkaasta hiustenlähdöstä tai erityisen kuivasta päänahasta, kannattaa tämä sekä muut sulfaatteja sisältävät shampoot jättää kaupaan. Vaikka tuli pieni miinus sulfaateista, ei tämä shampoo onneksi sisällä lainkaan parabeeneja, jotka ovat hormonaalisia haitta-aineita ja joiden avulla parannetaan tuotteiden säilyvyyttä. Banana Truly Nourishing sarjan shampoo ja hoitoaine ovat cruelty free ja sarjan syväkosteuttava hiusnaamio eläinkokeettomuuden lisäksi myös vegaaninen tuote.

Tämä The Body Shopin shampoo on noussut hiustenpesussa tämän hetken lempparishampooksi ja ihan ehdottomasti voisin ostaa tämän myös uudestaan. Hyvän ensikokemuksen ansiosta olen alkanut kiinnostumaan myös muista TBS:n hiustenhoitotuotteista ja tämän saman linjan banaaninaamio on aivan pakko hankkia jossain vaiheessa. Suosittelen ihan ehdottomasti käymään edes tuoksuttelemassa tätä herkulliselta tuoksuvaa shampoota!

Oletteko kokeilleet TBS:n hiustenhoitotuotteita? Entä onko teillä samantyyppisiä lapsuudentraumoja joistain elintarvikkeista?

2 kommenttia:

  1. Banaanijogurtista on kyllä ehkä hirveimmät muistot Aarrearkku-karkkipussin ruskeiden pötköjen lisäksi! Edelleen ajatuskin molemmista ällöttää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaistun! Ne ruskeat on ihan hirveitä :D Edelleenkin jää syömättä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela