Päivä mun kanssa. Mitä mun päivä piti eilen sisällään?

torstai 15. maaliskuuta 2018

Huomenta! Toteutin teille eilen Päivä mun kanssa-postauksen. Tervetuloa kurkkaamaan mitä mun eilinen päivä piti sisällään.

***

6:18 Herään ensimmäisen kerran ja katson kelloa. Herätykseen olisi vielä puoli tuntia. En kuitenkaan viitsi jatkaa nukkumista, koska olo on ihan pirteä, joten julkaisen blogin kommentit ja selailen somea.

06:49 Eilen asetettu herätyskello soi. Nousen vihdoin sängystä, käyn suihkussa, kuivaan hiukset ja hoidan muut aamutoimet.

07:40 Hurautan blendirillä aamupalan ja surffaan hetken koneella ja vastaan pariin meiliin aamupalan hörppimisen ohessa.

07:55 Alan meikkaaman syntisen hitaalla tahdilla. Välissä tulee valkkailtua aivan liian kauan seuraavaa biisiä Spotifysta, selattua Instagramia ja tehtyä kaikkea muuta yhtä tarpeellista. Päätän myös kokeilla aamulla Instagramissa nähdyn videon innoittamana korallinvärisen huulipunan käyttämistä silmämeikissä. Silmämeikkiä aloittaessani aloin miettimään, onko tämä aamu ehkä se paras aamu kokeilla jotain uutta...


08:54 Hiukset check, vaatteet check, meikki check, kaiken muun puuhailun tekeminen check. Alan pakkaamaan tavaroita laukkuun ja valmistaudun Helsinkiin lähtöön. Ensimmäisenä suuntana on Vita Liberatan tilaisuus Café Caruselissa.

09:07 Jumahdinkin selaaman tietokoneella pari blogit läpi, ottamaan pari kukkakuvaa (Neilikat olivat niin kauniissa kukassa!) ja siivoilin vähän paikoja kuntoon. Vihaan jättää lähtiessä kodin sotkuiseksi, joten huono tapani on alkaa siivoamaan, kun pitäiti olla jo sulkemassa kotiovea perässään. Nyt pakko oikeasti lähteä!

09:15 Auto putsattu lumesta, laitan E-kirjan päälle ja lähden ajamaan. Menen tilaisuuteen autolla, koska menen käymään Ikeassa tilaisuuden jälkeen.

10:18 Vihdoin perillä. Helsingin keskusta on aamulla ja päivsaikaan autolla ajaessa aina yhtä turhauttava. Paikalla on vielä myös On my way-blogin Juttajonka kanssa vaihdetaan kunnolla kuulumiset. Tarjolla on ihana aamupala ja esittelyssä uutuuksia Vita Liberatalta ja Organic Shopilta.

11:30 Aika meni siivillä ja reilun tunnin jälkeen lähden ajelemaan kohti Vantaan Ikeaa.

11:58 Saan auton parkkiin. Minun pitää hakea muutama puuttuva juttu, kuten uusi pöytälevy ja samalla palautan pari tarpeetonta viimeksi ostettua ostosta.

13:11 Lähden Ikeasta Mäntsälään, josta haen vähän muuttotavaroita. Ikeasta ei tartunut mukaan mitään ylimääräistä, Jes!

15:40 Vihdoin kotipihassa Hyvinkäällä. Seuraavaksi auton purkaminen tavaroista, pientä paikkojen järjestelyä ja todella myöhäisen lounaan valmistaminen. En ole syönyt tilasuuden jälkeen yhtään mitään, joten on ihan hirveä nälkä.

16:18 Ruoka valmista. Olin haaveillut linssikeitosta, muta nälkä oli niin kova, että oli pakko kokata jotain todella nopeaa ja yksinkertaista. Pannulle pakastevihanneksia ja -yrttejä, vedessä pehmitettyjä soijapaloja, loraus kaurakermaa ja mausteita. Ruoasta tuli yllättävän hyvää. Syömisen ohella selailen Facebookia.

19:41 Istahdan alas ensimmäisen kerran syömisen jälkeen. Tässä välissä päivitin Instagramin, vastasin pariin blogimeiliin, kurkkasin läpi aamun tilaisuudesta saamaani kosmetiikkaa ja  laitoin muuttotavaroita paikoilleen. Viimeiseen meni kaikista eniten aikaa, yli kaksi tuntia. Alan tekemään iltapalaa ja katson tämän päivän Salkkarit.

20:55 Muokkaan tämän postauksen kuvat, jonka jälkeen keskityn katsomaan ensimmäisen jakson Temptation Island Suomea (voi nolous!).

21:19 Kuvat muokattu ja lisätty postauksen luonnokseen. Ajattelin alkaa katsomaan Temppareita, mutta eihän koko ohjelma alkaan kuvan vasta klo 22. Hoidan tässä välissä iltapesun ja tiskaan tiskit.

22:01 Uusi yritys Temppareiden kanssa. Tulin jo sänkyyn, jotta voin alkaa nukkumaan saman tien jakson päätyttyä.

23:58 Nukkumaan alkaminen venyi, joten nyt ihan oikeasti pakko alkaa nukkumaan. Hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus ja paljon kerkesit tehä! Temptation Islandia pitäisi kyllä katsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Ja yllättävän paljon saa päivässä aikaiseksi, jos vain on pakko :)

   Poista
 2. Superkiva postaus! Onko sulla hei muuten uusi auto? Olen itse myös katsellut Minejä ja mietin, että mitä olet tykännyt omasta Ministä? Autoarvostelupostaus olisi myös kiva lukea, jos sellainen olisi susta kiva tehdä. Blogeissa ei näitä kauheesti ole ja ainakin itseä auttaisi kuulla jonkin "ihan taviksen" ajatuksia esim. Mineistä ilman, että postauksen takana olisi tarkoitus vain mainostaa kyseistä merkkiä. P.s. Ja täällä kans yks temppareita (voi nolous myöskin!) katsova!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On uusi auto :) Oma autoni meni lunastukseen onnettomuudessa, joten pakon sanelemana piti käydä autokaupoilla. Hauska idea tuo autopostaus! Olen pienestä tytöstä lähtien rakastanut Minejä ja nyt kyseisen auton omistajana ei harmita yhtään, että toteutin viimein haaveen omasta Ministä. Laitan Mini-postauksen ehdottomasti toteutukseen lähiaikoina. Tämän autokaupan takana on muutenkin pidempi tarina :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela