Colourpop - Hitti vai huti?

maanantai 19. maaliskuuta 2018

Facebookin kauneusryhmien kautta sain kuulla amerikkalaisesta Colourpop-meikkimerkistä. Etenkin Colourpopin luomivärejä on hehkutettu ympäri maailmaa laajan sävyvalikoiman, edullisen hinnan ja pigmenttisyyden vuoksi. Joulukuussa hairahdin uutiskirjeen uhrina tekemään ensimmäisen tilaukseni, joka sisälsä hypetettyjä Super Shock-luomivärejä sekä huulituotteita. Muutama viikko ensitilauksesta ja hyvien kokemusten perusteella tilasin vielä yhden luomiväripaletin ja siveltimiä. Kokeiltuani tuotteita ymmärrän syyn, miksi Colourpopia hehkutetaan näin paljon. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan!

idnosto
Supershock-luomivärit maksavat $5 ja sisältävät 2.1 grammaa luomiväriä. Vertailuna värin määrään erimerkiksi MACin yksittäisissä luomiväreissä sävyä on vain 1g. Luomivärin koostumus on suht pehmeä, joten siitä tarttuu pigmentti siveltimeen ihan älyttömän hyvin. Työstäessä luomiväriä se ei onneksi varise poskille. Sävyvalikoima on aivan valtava ja tilausta tehdessä meinasi iskea suuruudenhulluus ihan totaalisesti! Varsinkin, kun Colourpopilla on usein tarjouksia, jossa näitä luomivärejä saa kaksi yhden hinnalla. Kuvissa on sävyt ylävasemmalta lähtien: Brady, Flipper, Muse ja Truth.

Huulipunahulluna laitoin myös useamman huulituotteen tilaukseen. Tilatessani oli meneillään kampanja, jossa sai Super Shock-luomivärejä ja Lippie stix-huulipunia kaksi yhden hinnalla. Lippie stixejä  tilasin sävyissä Goal Digger, Frenchie, I heart this lippie ja Cami. Lippie stixin koostumus on mukava huulilla, peittoisuus on älyttömän hyvä, mutta pysyvyydeltään tämä ei ole mikään kummoinen - tosin sitä ei luvatakaan. Kuitenkin $5,50 maksavaksi huulituotteeksi tämä ylitti odotukseni täysin.

Minulla oli pitkään viha-rakkaussuhde liquid lipstickeihin, varsinkin mattaisiin, mutta nykyään tulee erityisesti arkena käytettyä kaikista eniten nestemäisiä huulituotteita. Koostumukset ovat muuttuneet todella paljon ja hyvä nestemäinen huulipuna on todella huoleton huulilla - ei tarvitse olla jatkuvasti miettmässä onko sitä hampaissa tai onko huulipuna kulunut rumasti. Tilasin kokeiluun puolipettävänä Ultra blotted lip-huulipunana sävyt Zuma ja Doozy. Lämmin, ruusunsävyinen Doozy on nykyään minun Go To-huulipuna. Ultra blottedit ovat huulilla todella miellyttäviä, eikä tee huulista kuivan tuntuisia. Myös pysyvyys on todella hyvä, joten näitä aion jossain vaiheessa laittaa lisää tilaukseen ja ainakin täydentää sävyn Doozy, kun se loppuu.Ultra blotted lipit maksavat $6.

Toinen tilaus sisälsi aivan täydellisen You had me at hello-luomiväripaletin sekä pari luomivärisivellintä. Luomiväripaletti on tällä hetkellä yhden pienen Smashboxin paletin ohella eniten käyttämäni ja sävyt ovat täydellisiä arkeen sekä iltamenoihin. Palettien luomivärien pigmentti on Super Shockien tapaan ihan huippu, mutta luomivärinappien koostumus on kovempi. Häivyttäminen on helppoa eivätkä nämäkään varise levittäessä ja työstäessä. Tilasin tämänkin tarjouksesta, jolloin se maksoi vain vähän päälle $10. Paletin normaalihinta on $18. Voisin hehkuttaa tätä palettia loputtomiin! Siveltimistä tilasin Blendin brushin ja Tapered blendin brushin, jotka ovat molemmat todella hyviä eikä niitä todellakaan uskoisi $6 maksaviksi siveltimiksi. Muutama rakas Ecotoolsini sai näistä hyvän kilpailijan!

Lopputiivistelmänä Colourpop on ehdottomasti hitti. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdillaan ja sivulla on usein todella hyviä tarjouksia. Miinusta tulee pitkähköstä toimitusajasta sekä siitä, että arvokkaammat tilaukset menevät todennäköisesti tullin kautta, jolloin päälle tulee maksettavaksi verot, mutta se ei luonnollisesti ole Colourpopin vika.

Tähän loppuun jaan teille vielä koodin, jolla saatte $5 alennusta ensimmäisestä tilauksesta. Koodin voi hyödyntää tästä linkistä!

Oletteko te kokeilleet Colourpopin meikkejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela