10 x havainto ja ajatus kuluneelta viikolta

perjantai 30. maaliskuuta 2018

1. Minkä takia maaliskuun lopun pakkaset tuntuvat vuosi toisensa jälkeen yhtä masentavilta, vaikka maaliskuu on vielä selkeä talvikuukausi. Ehkä lisääntynyt valo, kesäaikaan siirtyminen ja ne satunnaiset kauniit kevätpäivät saavat nostamaan keskisormea joka ikiselle miinusasteelle.

2. Maanantaina ja tänään tuli todettua, että pystyn syömään kerralla ihan heittämällä 30 isoa palaa sushia. Voi miksi sushin pitää olla niin hyvää!

3. Hassua miten lapsena hammasraudat olivat suunnilleen maailmanloppu, mutta nyt aikuisena ottaisin hammasraudat ihan mielelläni uudestaan saadakseni alahampaat takaisin kauniiseen riviin. 

4. Montakohan uutista tälle viikolle vielä saadaan Jari Sillanpäästä.

5. WTD-Natan tekemän Instagram-päivitys Jodelin blogijuorut-kanavasta sai minut ainoastaan nyökyttelemään päätäni. Termin vihapuhe käyttöä en ihan sellaisenaan allekirjoita, mutta yhdyn todellakin kirjoitukseen. Vaikka bloggaus ja muut some-ammatit olisivat ulkopuolisten mielestä kuinka vapaaehtoista itsensä silmätikuksi altistamista tahansa, ei se oikeuta kestämään anonyymia haukkumista tai kiusaamista. Rakentava palaute on aina tervetullutta, mutta kommentit "näyttää ihan hevoselta", "jotenkin omituinen tyyppi" ja muu vastaava luonteen tai ulkonäön kommentointi ei ainakaan minun mielestäni sitä ole. Jos ette ole vielä lukeneet tätä päivitystä, voitte katsoa sen täältä.

6. Talossamme alkaa maanantaina iso parveke- ja julkisivuremontti, joka tarkoittaa pahimmassa tapauksessa koko julkisivun 3,5 kuukautta kestävää huputusta. Remontti ja siitä aiheutuva häiriö ei haittaa, mutta se hemmetin huputus peittää kaikki asuntoni ikkunat. Ensimmäinen pakokauhuinen ajatus remontin alkamisesta oli, että miten saan luonnonvaloa asuntooni blogikuvia varten. #bloggerproblems ja niin edelleen!

7. Miksi ensimmäinen kahvikupillinen maistuu hyvältä, mutta seuraava ei?

8. Kauankohan tänä keväänä menee, että ihmiset taas havahtuvat siihen, että kävelytiellä on oma kaistansa kävelijöille ja pyöräilijöille. Vielä se ei ainakaan ole tapahtunut.

9. Uusi Au pairit-kausi on ilmestynyt Yle Areenaan, jes! Vielä en ole päässyt tuotantokauden kimppuun, mutta se tulee ihan varmana ahmittua pääsiäisen aikana. Kannattaa muuten lukea tämä postaus parin vuoden takaa, jos Au pairiksi lähteminen houkuttelee.

10. Viikon, oikeastaan koko kuukauden, paras hankinta oli uuden, super tehokkaan sähköhammasharjan hankkiminen. Aaai että, nyt kelpaa putsata hampaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela