Täsmätuotteita kuivalle iholle Korresilta

tiistai 13. maaliskuuta 2018

Sain jokusen aikaa sitten kokeiluun tuotteita Korresilta* ja pidin tuotteista aivan älyttömästi, joten halusin tulla kirjoittamaan lyhyesti brändistä sekä saamistani tuotteista. Kreikkalainen Korres on saanut alkunsa vuonna 1996 farmakologiaa opiskelleen George Korresin toimesta. Ennen  Korresin perustamista George oli työskennellyt vuosia farmaseuttina ja myöhemmin perusti laboration, jossa valmistettiin erilaisia homeopaattisia tuotteita. Korresin perustamisen myötä päämäärä oli selkeä: halu valmistaa turvallisia, tehokkaita ja mahdollisimman toimivia kosmetiikkatuotteita. Korres ei ole täysin luonnonkosmetiikkaa, mutta tuotteiden raaka-aineiden luonnollisuus vaihtelee 80-99,80% välillä. Koska Korres haluaa suosia mahdollisimman luonnollisia raaka-aineita, vältellään tuotteissa synteettisiä öljyjä, silikoneja, parabeeneja, propyleeniglykolia (kasviuutteiden liuottimena yleisimmin käytetty aine), etanoliamiineja (synteettisiä ainesosia, joilla muutetaan kosmeettisien valmisteiden pH-arvoa ja koostumusta) ja PEG-yhdisteitä, jotka ovat usein syynä ihoärsytykseen.

Korresila on oma ympäristöystävällinen laboratorio, jossa kaikki tuotteet kehitetään, tutkitaan ja testataan dermatologisesti. Raaka-aineet tuotteisiin tulevat tarkkaan valituilta yksittäisiltä maanviljelijöiltä ja tiivistä yhteistyötä tehdään muun muassa kuntoutus- ja vankilamaatilojen kanssa. Korres neuvoo jokaista yhteistyökumppania orgaanisessa maanviljelyssä ja tukee heitä taloudellisesti esimerkiksi hankkimalla viljelytuotteita. Ekologisuus, ilmarahdin välttäminen, No Waste-ajattelu, kierrätys ja luonnollisen ympäristön suojeleminen ovat arvoja, joita Korres edustaa.

Korres oli minulle joltain osin tuttu kosmetiikkamerkki, mutta  näiden tuotteiden myötä perehdyin brändiin enemmän. Oli mieletöntä lukea tarina merkin takana ja löytää jälleen uusi vihreitä arvoja kunnioittava kosmetiikkamerkki. Jotenkin Korresin pakkausten äärimmäisen kaunis ulkonäkö ei antanut itselle viboja, että kyseessä on näinkin vihreä kosmetiikkamerkki.

Olen ties kuinka monta kertaa hehkuttanut sitä, kuinka paljon rakastan öljyjä kauneudenhoidossa. Yksi saamistani tuotteista oli Jasminen kuivaöljy, joka on antioksidanttinen ja antiage-kuivaöljy vartalolle. Jasmiinilta tuoksuva kuivaöljy on 99,3% luonnollinen tuote, joka sisältää Alaria Esculenta -merileväuutetta, joka on tehokas luonnollinen raaka-aine ennaltaehkäisemään ihon ikääntymisen merkkejä. Öljynä on käytetetty manteli- ja aprikoosiöljyä ja lisäksi vielä karitevoita, jotka yhdessä tehokosteuttavat ihoa ja tuovat sille joustavuutta. Olen käyttänyt tätä yksinään vartalolla tai sekoittanut muutaman suihkauksen vartalovoiteen joukkoon.

Kädet ovat osa kauneudenhoitoa, josta luistan harva se päivä. Käsiä yritän sentään rasvata mahdollisimman paljon, sillä kämmenselkäni kuivuvat hilseileviksi talvisin. Kynsistä en edes haluaisi puhua, sillä ne ovat aina ihan järkyttävät. Olen laiska lakkaamaan kynsiäni ja vieläkin laiska poistamaan kynsilakkoja, puhumattakaan kynsinauhojen hoidosta. Ympärivuotinen probleemani on kuivuvat ja halkeilevat kynsinauhat. Sain SOS-avuksi talvikäsille Myrrh&Almond oil-kynsinauhaöljyn, joka pehmentää, hoitaa ja ravitsee kynsinauhoja ja kynsiä neljän eri öljyn voimin. Kynsinauhaöljy on valmistettu 99,5% luonnollisista raaka-aineista. Tämä todellakin toimi! Jo ensimmäisen kerran jälkeen kivuliaiksi halkeilleet kynsinauhani tuntuivat paljon paremmilta ja muutaman päivän päivittäisen käytön jälkeen halkeilu oli tiessään. Öljy imeytyy kynsinauhoihin nopeasti ja kosteuttaa ne todella tehokkaasti. Jos kärsitte kaltaisistani käsistä, niin suosittelen kokeilemaan tätä öljyä kynsinauhoille!

Castanea arcadia vaahtoava puhdistusvoide on kaikille ihotyypeille sopiva, paljon antiageing-ainesosia sisältävä puhdistusvoide kasvoille. Voide emulsioituu vaahtoavaksi veden kanssa ja poistaa tehokkaasti epäputaudet ja meikin. Tuote on täysin saippuaton ja sisältää luonnollisia puhdistavia ainesosia, jotka eivät ärsytä ihoa. Tuote sisältää Korresin laboratoriossa kehitetty Active HALupeol -molekyyliä, jonka tutkittin estävän että korjavan jo syntyneitä ikääntymisen merkkejä. Vaikka tuote sisältaa runsaasti antiageing-ainesosia, sopii se kaikenikäisille. Oma ihoni tuntuu puhdistuksen jälkeen helposti kuivalta ja kiristävältä, mutta tämän saippuaton koostumus ja kosteuttavat ainesosat eivät aiheuta inhottavaa tunnetta kasvoilla puhdistuksen jälkeen.

Viime aikoina on tullut todella paljon kauneusaiheisia postauksia, mutta älkää huoliko, tuuttun tapaan kirjoita mahdollisimman paljon muistakin aiheita. Joskus huomaamatta tulee innostuksissaan kirjoitettua samasta aihealueesta monta postausta tiuhaan tahtiin!

Oletteko te testailleet joitain tuotteita Korresilta?

*Tuotteet saatu testiin blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela