Hotel Sveitsi - 20 tunnin treffit viiden minuutin päässä kotoa

tiistai 20. maaliskuuta 2018

*Yhteistyössä Primehotels Oy, Hotel Sveitsi ja BioRex

Parisuhteessa arjesta irtautuminen on toisinaan hankalaa ja vaikka viettäisikin säännöllisiä deitti-iltoja, saattaa muutaman tunnin treffien aikana pyöriä arkiset asiat mielessä - aikaa ei ole tarpeeksi, jotta pystyisi irtautumaan täysin muusta ja keskittymään vain kumppaniin. Yhden illan treffit ovat ajallisesti helposti toteutettavissa, mutta entä jos treffit pidentäisikin yön yli kestäviksi?  Vietetään yhteinen ilta ja yö valkoisissa hotellilakanoissa. Ja miksei vaikka keskellä arkea. Eikö kuulostakin aika täydelliseltä?

Pääsin poikaystäväni kanssa viettämään täydellisiä yli yön kestäviä treffejä viime vuonna täysin uudistettuun, Hyvinkäällä sijaitsevaan Hotel Sveitsiin. Treffiyöksi valikoitui maanantain ja tiistain välinen yö (kuinka mahtavaa aloittaa uusi viikko tällaisissa merkeissä!). Treffien toteuttaminen arkena oli helppoa, koska kotoa hotellille oli matkaa vain pari kilometriä. Hotellin sängyssä makoillessa ja kaunista Sveitsin alueen luontoa ikkunasta katsellessa totesin poikaystävälleni, ettei tunnu siltä, että olisi ihan lähellä kotia. Aina ei tarvitse lähteä kauas irtautuakseen täysin arjesta.

Hotelli oli kokenut totaalisen muodonmuutoksen ja meitä odotti avara ja raikas aula. Vastaanoton henkilökunta oli todella ammattimaista ja tulevat treffit saivat positiivisen käänteen, kun huoneemme oli yllätykseksi vaihdettu Junior Suiteksi. Sisään kirjautuessamme kuulimme hotellin palveluista sekä saimme vahvistuksen ravintolan illallisvarauksesta. Kaikkien Hotel Sveitsin huonehintoihin sisältyy aamupala sekä pääsyt viereiseen uimalaan ja hotellin yhteydessä olevalle Fit Park Sveitsi-kuntosalille. Suunnittelin heti meneväni seuraavana aamuna tekemään treenin salille, jonka jälkeen voi mennä syömään kunnon hotelliaamiaisen.

Hotel Sveitsi ei ole pelkkä perinteinen hotelli, vaan se tarjoaa puitteet aktiivisemmasta elämyslomailusta täydelliseen rentoutumiseen sekä erilaisten tilaisuuksien tai kokouksien järjestämiseen. Hotellista löytyy puitteet kahdenkeskiseen aikaan, tekemistä ystävien tai kollegoiden kesken ja paljon puuhattavaa myös lapsiperheille. Hotellin kanssa samassa rakennuksessa on BioRex-elokuvateatteri, WayOut-pakohuone, koko perheen sisäaktiviteettipuisto SuperPark ja kauneushoitola Beauty Spa. Lisäksi hotellin vieressä on seikkailupuisto SeikkailuSveitsi ja aiemmin mainittu Sveitsin Uimala. Muita hotellin läheisyydessä harrastettavia aktiviteetteja ovat muun muassa laskettelu Sveitsin hiihtokeskuksessa, ratsastus, golfaus ja hyvien ulkoilumahdollisuuksien hyödyntäminen hiihtäen, lenkkeille ja vaeltaen. Jos lähden ulkoilemaan, suuntaan aina Sveitsin suuntaan, sillä siellä luonto on todella kaunista ja varsinkin kesäisin ulkoilu on mukavaa leveällä, hyvin hoidetulla, varjoisella pururadalla.

Olimme jo todella onnellisia päästessämme viettämään pitkän kaavan treffejä, mutta saamamme huone oli kirsikka kakun päällä. Huoneemme oli aivan ihana! Sisustus oli raikas, meitä odotti yli kaksimetrinen sänky ja ihan täydellinen kylpyhuone varustettuna lempi merkkini, Ritualsin, kylpytuotteilla. Meille oli myös jätetty huoneeseen odottamaan kuohuvaa, tuoreita hedelmiä ja tervetuliaiskortti. Treffien ensimmäiset tunnit, ennen illallista hotellin Ravintola Tilassa, menivät yhdessäolosta nauttien maailman mukavimmassa sängyssä makoillen ja nauttien kuohuviiniä.

Illallisravintolamme Ravintola Tila on rento, modernisti sisustettu ravintola, joka on avoinna koko päivän. Listalta löytyy helposti jotain jokaiselle, myös kasvissyöjille ja oma menu vegaaneille. Oma kasvismenuni koostui alkuun otetusta savusellerikeitosta, pääruoaksi gluteeniton kasvisburger ja lisukkeena grillattua varsiparsakaalia. Loppuun vielä Hyvinkään Paula eli marenkia, valkosuklaata, sitruunaa ja metsän marjoja. Ruoka oli todella hyvää, mutta suurimman huomioni vei erittäin hyvä palvelu. Heti ravintolaan tullessa meidät otettiin vastaan oikein lämpimästi. Alku- ja pääruokaa tilatessa sain ruokaani sopivan viinisuosituksen ja pöytään tuotiin pyytämättä myös gluteenitonta leipää. Olin otettu huomaavaisuudesta ja siitä, ettei gluteenitonta leipää tarvinnut itse erikseen pyytää.

Koko illallisen ajan tarjoilijat huomioivat meidät sekä muut illastajat erittäin hyvin. Kiinnitän aina todella paljon huomiota saamaani palveluun ja nyt kaikki odotukseni ylitettiin. Illalliskokemus saa arvosanaksi 10+!

Illallisen jälkeen kävimme hotellin yhteydessä olevassa BioRex Sveitsissä katsomassa hauskan Game Night-toimintakomedian. Aivan uusi BioRex on moderni, viiden leffasalin elokuvateatteri. Sveitsin BioRexissä on erikoisuutena 23 paikkainen REX-sali, jossa jokaista katsojaa hemmotellaan erityisleveillä, sivupöydällisillä istumapaikoilla. Rex-salissa saa nauttia alkoholijuomia ja snacksien lisäksi myös  fingerfoodeja. Elokuvateatteriin pääsi suoraan sisäkautta, joten edes takkia ei tarvinnut pukea päälle. Leffan jälkeen oli kiva päästä pikaisesti takaisin hotellihuoneeseen, kietoutua muhkeaan valkoiseen kylpytakkiin ja vain rentoutua ennen nukkumaan menemistä.

Hyvin nukutun yön jälkeen suuntasin tekemään salitreenin Fit Park Sveitsi-kuntosalille. Harvoin hotellivieraita hemmotellaan pääsyllä täyden varustelun kuntosalille, joka on vieläpä auki ympäri vuorokauden. Hyvän treenin ja pitkän suihkun jälkeen suuntasimme hotelliaamiaiselle. Aamiainen oli todella monipuolinen ja runsas. Pistin merkille muun muassa keitetyt luomumunat, ihanat tuoreet rieskat, croissantit ja karjalapiirakat sekä maininnan, että henkilökunnalta voi kysyä vegaanista aamiaista.

Myönnän, että olen todella huono lomailemaan Suomessa. Tällainen treffikokemus avarsi silmiäni todella paljon ja nautin  tästä 20 tunnin minilomasta. Tunsin todellakin irtautuvani arjesta, vaikka olin lähes oman kotini naapurissa. Monien, minut mukaan lukien, pitäisi osata arvostaa enemmän kotimaanmatkailua ja oppia nauttimaan siitä, mitä meillä on täällä kotisuomessa. Lähimatkailu on myös luonnon ja ekologisuuden kannalta ekoteko.

Postauksesta tuskin jäi epäselväksi, että vierailumme Hotel Sveitsissä ylitti odotuksemme niin yöpymisen, kuin aktiviteettienkin osalta. Mielestäni on aivan mahtavaa, että meillä on täällä Hyvinkäällä tämänkaltainen elämyshotelli, jossa voi nauttia Hyvinkään kauniista luonnosta ja hyvistä aktiviteettimahdollisuuksista, mutta silti vain muutaman kilometrin päässä keskustasta. Vaikka koti on aina koti, aion mennä viettämään tämänkaltaiset hemmotteluvuorokauden Hotel Sveitsiin vielä uudestaankin!

Millaisia treffejä teidän parisuhteennessan on tapana viettää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela