Miten sain hormoniaknen kuriin kahdessa kuukaudessa - apuna pHformula)

torstai 1. maaliskuuta 2018

*Hoidot ja tuotteet saatu blogin kautta

Marraskuun lopussa (teksti täällä) kirjoitin ihoni menneen todella huonoon kuntoon. Isot ja kipeät finnit olivat ilmestyneet erityisesti leukaperien alueelle - jep, hormoniakne oli iskenyt. Sain todella hyviä vinkkejä blogitekstiin ja aika monet ehdottivat lääkekuuria akneen. En mielelläni syö mitään lääkkeitä saatika hormoneja turhaan, joten pidin kiinni periaatteestani enkä turvautunut iho-ongelmissa lääkinnälliseen apuun. Nyt, kolme kuukautta tuosta postauksesta, ihoni on huomattavasti paremmassa kunnossa. Muutama viiko sitten sain kommentinkin tänne blogiin, että mitä olen tehnyt, koska ihoni näyttää niin paljon paremmalta.

Joulukuun lopulla sain kyselyn haluaisinko kokeilla pHformula-hoitoa iho-ongelmiini. pHformula-hoitojen salaisuus on ihon pinnan uudistaminen ja häiriötilojen vähentäminen dermatologisella pinnoituksella. Häiriötiloja ovat esimerkiksi akne, hyperpigmentaatiot, ihon ennenaikainen ikääntyminen ja krooninen punoitus. Pinnoitushoidossa iho käsitellään aktiiviaineilla, joita ovat muun muassa pinnoitushapot, vitamiinit, antioksidantit ja aminohapot, jotka kuljetetaan iholle pHformulan ainutlatuisen kuljetinaineyhdisteen avulla. Hoitoja on neljä erilaista ja niitä voidaan yhdistellä hoitojakson aikana.

Monelle ihon happo- tai kemiallinen kuorinta on hoitomuotona tuttu, mutta pHformula ei käytä niin rajua menetelmää ihon uudistamisessa. Hoidot ovat hellävaraisia ja menetelmä ei kuori rajusti vanhaa ihosolukkoa pois, vaan hoidot uudistavat ihosolukkoa samalla aktivoi ihoa muodostamaan uutta ihosolukkoa. Hoidon jälkeen iho näyttää välittömästi aivan mielettömältä, vaikka kasvoille olisi tehty voimakkaampikin käsittely. Meikkaus on sallittua heti hoidon jälkeen ja ainoa huomioitava asia hoitojakson aikana on uv-suojan käyttö, sillä iho on todella herkkä uv-säteille hoitojakson aikana.


Oma hoitojaksoni sisälsi neljä hoitokertaa ja hoitojaksolla keskityttiin tulehdustilan poistoon sekä epäpuhtauksien vähentämiseen. Minulle tehtiin ensimmäisellä ja kolmannella kerralla C.R. pinnoitus, joka vähentää ihon tulehdusta ja punoitusta sekä ennaltaehkäisee vaivan uusiutumista. Toisella kerralla lähdimme täsmähoitamaan finnejä ja teimme iholle A.C.N.E pinnoituksen, joka estää mikrobien leviämisen, ehkäisee tulehdusta ja kuorii voimakkaasti edistäen epäpuhtaan ihon tasapainoittumista. Viimeisenä hoitona teimme kasvoille M.E.L.A. pinnoituksen,  joka on savipohjainen pinnoitus. M.E.L.A. pinnoituksella saadaan näkyviä tuloksia hyperpigmentaatioihin, joita ovat esimerkiksi aknearvet ja tummat pigmenttiläiskät. Hoidoissa kävin noin kahden viikon välein.

Hoidoista suosikkini oli C.R. pinnoitus, joka selkeästi laski tulehtuneita finnejä ja toi mielettömän hehkun kasvoille. A.C.N.E. auttoi finneihin hyvin, mutta pintakuivalle iholleni sitä ei kannattanut tehdä yhtä kertaa enempää. A.C.N.E. pinnoitus oli hoidoista kaikista epämiellyttävin ja muutaman päivän päästä hoidosta iho meni hetkellisesti huonompaan kuntoon sekä alkoi hieman hilseilemään epäpuhtaimmilta alueilta. Olin tietoinen, että iho reagoi tuohon hoitoon kaikista rankimmin, joten kärsivällisesti keskityin kosteuttamaan ihoa ja alle viikossa hilseily oli poissa, finnit selkeästi vähentyneet ja iho näytti todella hyvältä. Tämän postauksen kuvissa on ihoni kaksi viikkoa M.E.L.A. pinnoituksen jälkeen. Hoito uudistaa ihoa, joten pientä hilseilyä tapahtui muutaman päivän päästä hoidon jälkeen. Välittömästi tuonkin hoidon jälkeen iho oli hehkuva ja heleä, eikä koko päivänä tehnyt lainkaan mieli meikata. Laitoin vielä tänne ihostani otetut kuvat ennen ensimmäistä hoitoa sekä viimeisen hoidon jälkeen. Aika mieletön muutos!

idnosto
Hoitojaksoon kuuluu oleellisena tekijänä pHformula-tuotteiden käyttö ja sain hoitojakson edetessä eri kotihoitotuotteita käytettäväksi. Tuotteet ovat todella mietoja tuoksultaan ja hoitojaksoon yhdistettynä tehostavat hoitoja niiden sisältämien aktiiviaineiden ja vitamiinien avulla. Käytin hoitojakson aikana päivittäin pHformulan tuotteita, mutta lisäsin ihonhoitorutiiniini myös muutamia tehokosteuttavia tuotteita sekä käytin normaalisti kasvonaamioita jättäen tehokkaimmat, happoihin perustuvat kuorinnat ja naamiot pois. Hoitojen ja näiden tuotteiden avulla sain hormoniaknen kuriin kahdessa kuukaudessa - ilman lääkekuureja.

Ensimmäisen hoidon jälkeen sain kotiin E.X.F.O. cleansen, joka on hellävaraisesti ihoja kuoriva ja kirkastava puhdistustuote päivittäiseen käyttöön sekä kosteutukseen Vita B3 -voiteen, joka korjaa ihoa reseptivahvuisella niasiiniamidilla ja poistaa värivirheitä. Lisäksi sain iltaisin käytettävän A.C.T.I.V.E. aktiiviseerumin, joka normalisoi kaikkia ihohäiriöitä ja edistää ihon uusiutumista kuorien ihoa hellävaraisesti.

Toisen hoitojakson jälkeen sain S.O.S. rescue oilin tuomaan lisää kosteutusta iholle.  Tätä tuotetta rakastan ihan mielettömästi! Tuote on öljyseos, joka sisältää aktiiviaineita, tuo iholle hehkua ja kosteutta ja jättää iholle suojakerroksen, joka estää ympäristöhaittojen, kuten saasteiden, vaikutusta kasvojen iholla. Olen käyttänyt tätä eniten illalla kosteusvoiteen jälkeen, mutta toimii aamuisin käytettynäkin esimerkiksi kosteusvoiteeseen sekoitettuna, jolloin meikin alle saa kauniin hehkuvan pohjan.

Kolmannen hoidon jälkeen otin käyttöön C.R. recovery -seerumin, jota käytin kasvoilla aamuisin. Se sisältää ihon toipumista nopeuttavia aktiiviaineita ja ehkäisee tulevia ihovaurioita. C.R. recovery sopii erityisesti herkälle iholle ja vahvistaa ihon luonnollisia suojamekanismeja. Lisäksi sain P.O.W.E.R. essence tonicin, joka valmistelee ihoa vastaanottamaan muita hoitotuotteita, sisältää itsessäänkin paljon eri aktiiviaineita, estää kosteuden haihtumista iholta  ja kirkastaa ihoa. Olen ihan hulluna erilaisiin kasvovesiin ja essenceihin, joten ette varmastikaan ylläty, kun kerron pitäväni tästä tuotteesta tosi paljon! Tuote on suihkepullossa ja olen itse käyttänyt sitä suihkuttaen essenceä kämmeniin ja taputtelen sen kasvoille ennen mitään muita tuotteita.

Viimeisen hoitokerran jälkeen pHformulan Suomen tuotepäällikkö Veera, joka myös teki minulle hoidot, halusi lähteä tehostamaan finnien osalta siistissä olevan ihoni sävyä ja sain kirsikaksi kakun päälle kotiini Vita C -voiteen ja Vita C -seerumin. C-vitamiini vähentää ihon tulehdusta, tasoittaa värivirheitä ja lisää ihon kollageenin tuotantoa. Erityisesti Vita C -seerumi kirkastaa ihoa tehokkaasti ja Vita C -voide taas on voimakas antioksidantti, joka sisältää magnedium askorbyylifosfaattia, joiden tuloksena on muun muassa anti-aging vaikutus. Vita C -linja sopii päivittäiseen, ympärivuotiseen käyttöön.

Rehellisesti en todellakaan uskonut saavani kasvohoidoista näin huomattavaa ja nopeaa apua hormoniakneeni. Sen lisäksi, että yksi lukijoistani oli edes ennen tätä postausta huomannut muutoksen ihoni kunnossa, huomasi poikaystävänikin ihoni muutokset parempaan suuntaan. Ennen hoitoa en mielelläni käynyt missään ilman meikkiä ja isot, tulehtuneet finnit tekivät meikkaamisesta inhottavaa ja työlästä. Ihoni ei edelleenkään ole meikittä täydellinen, mutta liikun aivan mielelläni kodin ulkopuolella meikittä. Meikin kanssa taas ihoni on lähes virheetön, koska isot paisefinnit ovat poissa eikä niitä ilmestynyt lisää kertaakaan hoitojakson aikana. Ongelmani oli selkeästi hormonien aiheuttama tulehdustila, joka aiheutti isot, kipeät paiseet. Hoitojen ja hoitotuotteiden avulla tulehdus lähti vähenemään ja nykyään ainoat ilmenevät epäpuhtaudet ovat pieniä valkopäisiä näppylöitä, jotka lähtevät pois muutamassa päivässä ja joiden kanssa olen taistellut läpi elämäni.

Muistakaa kurkata edellinen postaukseni hormoniaknesta sekä katsoa erillisessä kansiossa olevat ennen ja jälkeen kuvat! pHformulasta voitte lukea lisää täältä, josta myös löydätte tarkat tiedot kaikista tuotteista ja hoidoista ja kauneushoitolat, jotka tarjoavat tätä hoitomuotoa.

Mitä mieltä lopputuloksesta ja olitteko kuulleet pHformulasta ennen tätä?

4 kommenttia:

 1. Eikö tällaisesta mainoksesta pitäisi nykyään olla selvä merkintä heti postauksen alussa eikä vasta lopussa? Ainakin itse olen käsittänyt useammasta muusta blogista että mainokset pitää merkitä heti alkuun ja tämähän on sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyse ei ole sovitusta yhteistyöstä eikä blogitekstin tekemisestä oltu sovittu. Sain ainoastaan hoidot ja tuotteet blogin kautta, koska niistä voisi olla iho-ongelmaani apua. Tästä syystä tekstissä ei ole yhteistyömerkintää :)

   Poista
 2. pHformula hoidot on jotain niin parhautta. Joten kiva lukea muidenkin myönteisiä kokemuksia. Pääsin itse kokeilemaan hoitoja, kun ne tulivat Suomeen ja olen edelleen sitä mieltä, että ne ovat tehokkaimpia kasvohoitoja, mitä on saatavilla. Eihän ne mitään hemmottelua ole, mutta toimii. Itsellänihän on melko hyvä iho, mutta silti hoidon jälkeen sain monilta ihmisiltä kommentteja, että mitä olen tehnyt iholleni, koska se hehkuu niin. Usein hoitojen jälkeen en halunnut edes käyttää meikkiä, koska iho oli niin loistavassa kunnossa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun kirjoitit tämän postauksen, minä olen se joka ihon paranemisestasi jo aikaisemmin kyseli :) täytyy itsekin ottaa selvää noista pHformula-tuotteista, mun iho on taas huonommassa kunnossa pääosin herkkujen syönnin takia.. mullakin on kyllä aknen taustalla hormonaaliset häiriöt, koska en ole mikään teini enää. Mutta oon iloinen sun puolesta, että oot saanut ihosi parempaan kuntoon :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela