Ilmoitus/Converset halvimmalla

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kesäisin huomaan todella usein nappaavani eteisestä jalkaan Converset ja ovat ne yhdet ylivoimaisesti kesällä eniten käytetyt kengät. Muutenkin pidän älyttömästi farkkushortsit+Conssit combosta.


Pictures Lookbook.nu
 
Selailin äsken nettikauppoja ja Spartoolta saa ehdottomasti halvimmat Converset niin perus malleista, kuin spesiaaleimmistakin kuoseista :-)
 
Suurimmassa osassa nettikaupoissa ja taviskaupoissa Conssit maksaa varresta riippumassa 75eurosta ylöspäin. Lisäksi vielä koodilla EXPRESSFI saa ilmaisen toimituksen 4.5. asti. Ylipäätäsäkin esimerkiksi UGG Australioita ostaessa kurkkaan ensimmäiseksi Spartoon valikoiman ja hinnat :-) Tuon ilmaisen toimituksen lisäksi ovat seuraavat alekoodit voimassa: Koodilla APRFI1 10% alennusta yli 80€ ostoksesta ja koodilla APRFI2 20% alennusta koko tilauksesta, kun tilauksen loppusumma ylittää 150€. Kumpikin noista koodeista on voimassa 30.4. asti

1 kommentti:

  1. Kesäksi olisi ihana löytää jotkut kivat kengät. Mulla on ollu muutaman vuoden Iron Fistin Wolfbeaterit, mutta saa nähdä koska ne alkaa hajoamaan. Tänään kävin Ideaparkissa Warehouse Outletissä ja kokeilin yksiä Iron Fistin baltsuja, tekisi hirveästi mieli kotiuttaa ne.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela