DOUBLE DENIM

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Heippa! Tän päivän koulupäivästä selvitty ja nappasin äsken asukuvat partsilla, ennen koko kodin suursiivouksen aloittamista. Hyi kamala mikä ilma siellä on! Aamulla ja aamupäivällä oli vielä tosi nätti ilma, mutta nyt ulkona villitsee kamala tuuli ja pieni tihku.

Puin päälle varmaan elämäni ensimmäisen kerran tuplafarkkua. Aamun ihanasta säästä fiiliksissä olevana nappasin shortsit jalkaan :-) Sukkisten kanssa tietenkin. Kuvat on vähän mitä on pirun kylmän sään ja tuulen vuoksi. Nopeasti kuvat ja sisään- meiningillä mentiin :-D

Shirt ONLY/Shorts HM/Watch DW/Shoes CONVERSE

Nyt aloitan puunaamisen. Ihanaa tiistaita kaikille! :-)

7 kommenttia:

  1. APua! Itsekkin palloilen tummanruskean ja mustan välillä ja nyt ku näkee sulla tuon ihanan mustan tukan niin tekis mieli laittaa kesäksi musta tukka taas, passaa niin hyvin rusketuksen kanssa ! :)

    VastaaPoista
  2. vitsi ihana asu ja sun tukka <3

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka kiva asu! :) Meinasin itsekin laittaa shortsit tänään mutta sitten tuli katsottua tarkemmin ikkunasta ulos ja siellä oli sateista niin perus farkuilla mentiin... Sulla on kasvoissa tosi paljon Angelina Jolien näköö!

    VastaaPoista
  4. Ääää, miten kaikille muille sopii toi tupladenim ja mää näytän ihan spurgulta :D Mutta tosi hyvältä näyttää sun päällä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela