Apocalips

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ostin reilu kuukausi takaperin Rimmelin Apocalips-huulilakan ja pakko tulla blogiin asti sitä hehkuttamaan! Rakastan yli kaiken huulipunia ja ilman niitä olo onkin todella "keskeneräinen". Kyllä se ilme vaan paranee huulimeikin myötä :-)

Oma huulilakkani on sävy Nova ja käytin tuon kanssa rajaukseen Make Up Storen rajauskynää sävyss Fluffy. Täydellinen sävy pinkkien punien ystäville.

Peittävyys on samaa luokkaa jo yhden kerroksen jälkeen, kuin huulipunissa, mutta tämä tekee huulille myös kivan kiillon :-) Myöskään tämä ei kuivata huulia ihan niin paljon, kuin huulipunat ja varsinkin silloin kun huulet ovat todella kuivat, on tämä ihan ehdoton valinta.

Tuo Apocalips-huulilakka maksoi muistaakseni 8euroa, eli ei todellakaan mikään kallis! Täältä löytyy lisää tuosta huulilakasta ja saatavilla olevat sävyt. Pakko ehkä käydä vielä toinenkin sävy kotiuttamassa....

13 kommenttia:

 1. Hei! Muistaakseni otit joskus huuliin täytettä ja korjautit samalla täyteaineella nenääsi? Tuliko sulle siitä Restylanesta mitään haittavaikutuksia? Ootko käynyt/aitko käydä uudestaan laittamassa esim. nenääsi Restylanea? :) Olisin tosi kiitollinen jos viitsisit vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon laittanut :-) huuliin kaksi kertaa restylanea ja kerran skinfillin silveriä. Ei ole tullut mitään haittavaikutuksia :-) seuraavana päivänä huulet saattaa olla tosi turvonneet, eli kannattaa varata seuraava päivä vapaaksi varmuuden vuoksi. Tosin tääkin on todella henkilökohtaista. Ja ehdottomasti käyn uudestaankin huulia laittamassa jos on mahdollisuus :-)

   Poista
  2. Kiitos nopeasta vastauksesta! :)Mites tuon nenän kohdalla? Onko täyteaine siellä pysynyt hyvin ja meinasitko sinnekkin uudestaan laitattaa? :)

   Poista
  3. nenään tuskin laitan enää uudestaan. Mulla se "hyppyri" oli niin pieni, etten oikeastaan enää muista millainen se oli ennen ja jälkeen :-D Mutta muualla kasvoissahan täyteaineet pysyy paremmin ja kauemmin, kuin huulissa :)

   Poista
  4. okeii! :) ite aattelin just nenään, mutta luin jotain kauhutarinoita aineen kapseloitumisesta ja arpikudoksen kehittymisestä kunnon patiks pistoalueelle, niin nyt vähän epäilyttää :D

   Poista
 2. Voi ei, mun ku piti just karsia kosmetiikkavarastoja eikä ostaa mitään lisää. ;)

  VastaaPoista
 3. Nätti sävy! :) Tota pitääkin testata, mulla on nimittäin huulet usein tosi kuivat.

  VastaaPoista
 4. oli pakko käydä tänään ostamassa oma.. : D ja huippu hyväksi osoittautui kyllä !

  VastaaPoista
 5. Äää eikää, kattelin tota tänään just kaupassa! Nyt kun näki ton huulilakan sun huulilla niin kaipa se on pakko huomenna kipaista kaupan kautta hakemassa se putilo itellenikin! :D meinaan niin kivalta näyttää sun huulissa :)

  VastaaPoista
 6. Pakko sanoo et käytät kyl aika paksuu pakkelia kasvoihin :o Näyttää toisinaan aika suttuselta. Mun mielipide vaan...

  Mut tollaset huulet ku sais nii mäki käyttäisin huulipunaa 24/7!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela