International

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Heippa! Tämän päivän postaus venyikin tosi myöhään. Tulin päivällä Lahdesta, siitä jäin muutamaksi tunniksi Mäntsälään äidin seuraksi ja kotiin päästyäni juoksin melkein koko illan asiolla, kävin lenkillä ja hoitelin koulujuttuja. Nyt on kyllä niin puhkinainen olo.

Toteutin viimein reilu 1,5vuoden ajan olleen haaveen ja ostin itselleni Barbourin tikkitakin. Ihastuin niihin 2011 Ruotsissa asuessani ja kirjoittelinkin niistä silloin. Olen aina välillä käynyt takkia sovittelemassa sen sattuessa eteen, mutta kuitenkin se on aina jäänyt ostamatta. Viikko sitten Helsingissä käydessä kävin Stockmannilla kokeilemassa jälleen kerran eniten himoitsemaani Barbour Internationalia sen ollessa kanta-asiakkaille tarjouksessa. Ja voi pojat, se oli menoa. Harmikseni oikeaa kokoa haluamastani väristä ei heillä enää ollut, mutta iPadilla pääsi kätevästi nettiin ja sain kuin sainkin itselleni viimeisen kappaleen omaa kokoani tätä ihanuutta. Tänään vihdoin sain takin käsiini ja onhan se yhtä ihana, kuin muistinkin :-)

 Otin vielä äsken kuvat takista päällä. Ikävä kyllä ne ovat vähän mössöä, koska hämärä sisävalaistus ei ole paras kuvausympäristö eikä naamaakaan näy, koska suihkun jälkeen en jaksanut enää meikata. Mutta eiköhän noista tarpeeksi selvää saa :-)

Oliko muuten kukaan teistä Hulluilla päivillä? :-) Itseltä jää kevään hullarit tänä vuonna väliin.

Huomenna onkin aamulla koulua ja illalla Aussie blog awards, jonne suuntaan Cristiina avecina. Nyt alan nukkumaan, että jaksaa touhuta koko päivän :-) Hyvää yötä!

4 kommenttia:

  1. Itse en oo menossa Hulluille päiville, tosin lähimpään Stockaan taitaakin olla joku 100km. Kyllä mä vähän netissä kattelin juttuja, mutta vielä ei ainakaan vastaan tullut mitään tarpeellista ostettavaa.

    VastaaPoista
  2. En kyllä yhtään lämpee noille tikkitakeille : D mut ehkä tässäki asiassa tuun taas jälessä..

    VastaaPoista
  3. Heippa! Tuliko tuolta sivuilta tulleja ja toimitusmaksuja kuinka paljon?:) Ihana takki, pakko saada tuollainen;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela