NEW IN

tiistai 23. huhtikuuta 2013

 Heippa ihanat :-) Blogissa on menojen vuoksi ollut vähän hiljaisempaa. Sunnuntaina olin Mäntsälässä Cristiinan luona ja vietettiin parvekepiknik ihanassa auringonpaisteessa. Tänään olinkin aamusta puoli kuuteen töissä, jonka jälkeen luin hetken ruotsin tenttiin ja sen jälkeen lähdin ulos yhden kaverin kanssa ajelemaan. Mulle tuli kamala himo Starbucksin Frappuccinoon, joten otettiin suunnaksi HKI-Vantaa. Kuitenkin se pahainen oli mennyt kiinni jo yhdeksältä, eli noin vartti ennen meiän sinne tuloa. No päädyttiin sitten Helsingin keskustaan ja käytiin syömässä Memphisissä. Ekstemporereissut on niin parhaita :-)

Tulin postaamaan tämän päivän ostoksista, joihin pästään vihdoinkin tän alkubriiffin jälkeen :-D Eksyin tänään tauolla Cubukseen, jossa oli kaikki tuotteet -30%. Siitä innostuneena päätin vihdoinkin kotiuttaa sieltä pari juttua, joita olen himoinnut jo kauemmin.
 Näitä kumpiakin shortseja olen kuolannut. Liukuvärjätyt farkkushortsit sekä raidalliser shortsit pökien kaveriksi. Kummissakin on napaan asti ylettyvä vyötärö, joka on ehdottomasti plussaa :-)
 Dip dye shortsit ilman alea 29,90e ja raidalliset 19,90e
Lisäksi ostin yllä olevan harmaan t-paidan. Hinta ilman alea 14,90e

Näille kaikille jäi lopulta hintaa about 45euroa. Ei paha kaksista shortseista ja printtiteepaidasta :-) Odotan NIIN paljon, että shortsikelit alkaa.

Nyt pakko vielä vähän toisella silmällä kerrata muutamia ruotsin sanoja ja tehä muistiinpanot huomiseen esitelmään. Huomiseen ja hyvää yötä! :-)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela