Eilinen

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hyvää Vappua kaikille! :-) Onko teillä jo suunnitelmat selvillä? Itsellä vielä vähän auki, mutta Helsinkiin oletettavasti suunnataan ja autolla tulen olemaan. Huomenna ainakin kiittelee, kun ei ole oloja.

Eilinen oli tosi pitkä päivä. Kahdeltatoista lähdettiin Ikeaan ostamaan Crisselle kaikkea mahdollista sen kotiin ja enpä itsekään tyhjin käsin lähtenyt. Mitään kummoista ei tarttunut mukaan, mutta kaikkea pientä mitä teki mieli :-)
Ja kokosin Crisselle huonekaluja illalla about 5 tuntia :-D Muutamaa kömmähdystä lukuunottamatta meni ihan hyvin!

Pyörähdettiin myös Jumbossa Ikean jälkeen. Itselle tarttui mukaan pari hametta H&m:ästä sekä tekonahkatakki Onlysta.

Jaaa tälläisessä asussa olin liikenteessä.
Jacket&Ballerinas H&m/Pants Vila/Scarf LV/Bag MK

Pahoittelen näitä super sekavia postauksia. Olen edelleenkin täällä porukoilla Mäntsälässä ja menen kotiin varmaan vasta torstaina. Otin kuitenkin eilen kotona poiketessani kameran tänne mukaan. Yksi postaus mielessä, niin voisin vaikka sen huomenna toteuttaa :-)

6 kommenttia:

 1. Täälläkin meni vappu mukavasti selvänä, ollut oikein mukavaa:)

  VastaaPoista
 2. Ei ollut sekava postaus, tälläset päivästä ja perusjutuista kertovat päivänasu - kuvilla höystetyt postaukset on musta parhaita :)

  VastaaPoista
 3. Noi housut on niin KAUNIIT ja upeat! Paljonko on hintaa?! Mun on ehkä pakko käydä testamaassa vaikka en ikimaailmassa osaisi itellä kuvitella noin räikeitä housuja, mutta ah niin upeet pöksyt!!:D

  VastaaPoista
 4. Mä oon ollut flunssassa nyt ja harmittaa ihan älyttömästi, kun ei pääse lenkkeilemään. Muistan, että viime vuonna oli sama homma kun lumet suli ja tuli hyvät säät. Olis niin ihana päästä ulkoilemaan, mutta kipeänä ei oikein pysty.

  VastaaPoista
 5. Ootko hoikistunut? Näytät jotenkin tosi hoikalta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela