Back to black vol 1875946 ja uus hiusöljy

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Arvatkaa mitä! Olen jälleen mustatukkainen :-D Kyllä, siityminen ruskeasta mustaan tapahtui eilen. Kauemmin blogia lukeneet tietävätkin tämän mun kamppailun mustan ja ruskean hiustenvärin välillä ja aika usein tuleekin palattua tähän mustaan tai mustanruskeaan sitten kuitenkin. Meinasin jo silloin viime värjäysoperaatiossa laittaa tukan kokonaan mustaksi, mutta kokeilin sittenkin vain niitä vaaleampia latvoja ja vähän tummempaa tyveä. Kuitenkin se musta kuumotteli edelleenkin ja eilen ostin hiusvärin samalla kun kävin kaupassa. En ole huomannut pidennyshiuksen menevän huonoksi kevytväreistä, joten aika hyvin mielin olen niillä uskaltanut värjätä :-)

Samalla keikalla kävin kurkkaamassa Emotionissa hiustenhellimisviikot ja koska Kérastasen Elixir K ultime-hiusöljy on aika lopussa, nappasin sieltä mukaan tällä kertaa Loréalin Mythic oilin, joka kuului tarjouksiin. Olen sitä nyt kolmisen kertaa hiuksiin laittanut ja tykkään paljon koostumuksesta. Ei ihan niin öljyinen, kuin tuo Kérastasen, mutta muuten en pahemmin mitään eroja tuotteiden välillä huomaa :-) Nyt tämän hinta oli 14,95e kamppiksen ansiosta, muuten mythic oilista joutuu pulittamaan 24,90e.


Nyt lähden käymään kaupassa. Täällä podetaan pientä dagen efteriä eilisen vuoksi. Olin yhdessä blogijutussa ja ilta venyikin vähän turhan pitkälle. Postaan muutaman kuvan sieltä, kunhan saan kuvia käsiini muilta :-) Ihanaa ja aurinkoista (!!!) lauantaita kaikille!

9 kommenttia:

 1. eikääääää se liukuvärjäys oli niiin täydellinen :(!

  VastaaPoista
 2. hyi nuo mustat, ei sovi kenellekkään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitenkä ihmeessä ei voi sopia kellekkään? Hyvin just sopii jos on tummat piirteet!

   Poista
 3. Hahah taas! :D Mä niin tykkäsin niistä sun vaaleista toffeisista hiuksistakin silloin! :D Mut ei voi mitään kyllä noi mustatkin vaan niiin hyvin sopii!

  VastaaPoista
 4. Mun pitäis kans pitkästä aikaa värjätä hiukset. Mulla on nyt viimeiset 1,5 vuotta ollut mustat hiukset ja sitä ennenkin joskus muutama vuosi sitten, kunnes kasvattelin kokonaan oman värin.

  Mun mielestä monellekin passaa mustat hiukset.

  VastaaPoista
 5. Voi että sulle sopii hyvin mustat, korostaa sun silmien väriä kivasti :-) !

  VastaaPoista
 6. Sulle sopii todella hyvin mustat hiukset!
  http://jjennikaroliina.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela