Viikonloppu

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Heippa kaikki :-) Onko teillä ollut hyvä viikonloppu? Eilen jo availin vähän fiiliksiäni, mutta ajattelin silti tulla tänne blogiinkin purkamaan vielä mun viikonlopun. Tätä päivää lukuunottamatta on ollut menoa tosi paljon, joka on ollut vaan hyvä. Vitsit mua muuten ärsyttää, jostain syystä tää blogger ei lataa kuvia tänne :-( Joudun laittamaan Flickrin kautta html:änä. Buu.

Perjantaista kertoilinkin jo teille, mutta tässä vielä kuvia sieltä Hard Rock Cafe Helsingin Vip-avajaisista. Menin sinne Innan ja Siinan kanssa, mutta siellä törmättiin sitten moniin tuttuihin, joten ilta meni isommassa porukassa :-)
image(18)
image(17)
Päälle laitoin Bik Bokin peplumtopin, Ebaysta tilatut nahkapintaiset paksummat leggarit ja jalkaan päätyikin Jeffrey Campbellin Lita Spiket.
image(31)
image(28)
image(30)
image(26)
image(29)
image(27)

Itselle tuli kamala väsymys ja vähän huono olo (ruuat oli niin hyvät, niin valehtelematta eka tunti vaan syötiin kaksin käsin :-D), joten mun kaverit Saku ja Tommi nappas mut sieltä kyytiin siinä klo 23 pintaan ja ajeltiin Hyvinkäälle. Olo onneksi vähän parani, joten suunnattiin muitten kundien seuraks pelaamaan Aliasta Joutseneen. Pilkku tuli puoli kahden pintaa, joten lähdettiinkin road tripille Riihimäkeen, joten pääsin kotiin vasta neljän aikaan. Onneksi työt alkoi vasta 12, joten sai ihan ok kuitenkin nukuttua :-)
image(24)

Lauantaina olin töissä siitä kahdestatoista kuuteen, jonka jälkeen pyörähdin kotona hakemassa tavaroita ja laittautumassa ja ajelin Mäntsälään, nappasin Crissen kyytiin ja lähdettiin Lahteen kattomaan Iron Man 3. Suosittelen muuten leffaa, oli tosi viihdyttävä :-)
image(22)
Leffan jälkeen poikettiin Kokomossa yksillä. Kuinka ilosen näköinen voi ihminen olla :-D
image(21)

Tänään eli sunnuntaina olen hengaillu Crissen kanssa. Nukuin pitkään, jonka jälkeen käytiin puolen tunnin Power walkilla. Loppupäivä menikin telkkaa katellessa ja jutellessa.
image(20)

Sellainen viikonloppu. Kohta ajattelin mennä suihkun kautta sänkyyn, katella jonkun leffan ja sitten unta palloon. Huomenna lähetään aamupäivällä Vantaalle Ikeaan ja pariin muuhun sisustusliikkeeseen shoppailemaan Crisselle sen uuteen kotiin tavaraa ja pyörähdetään myös Jumbossa kurkkaamassa, jos löytyisi jotain uutta päälle Vapuksi. Hyvää yötä kaikille :-)

7 kommenttia:

  1. Toi toka kuva! Jestas mikä lady! Oot aivan ihana :-) Pus.

    VastaaPoista
  2. Millon oot mahtanu ostaa ton peplumtopin? Aivan ihana :)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana toi toppi, itse harvemmin käytän mitään peplumtoppeja kun tuntuu ettei ne vaan passaa. Tosin nyt löyty Lindexiltä pari tosi ihanaa toppia tai siis sama toppi sekä pinkkinä että valkoisena: http://www.lindex.com/fi/naiset/uutuudet/6939207/Toppi/?styleId=42416883

    VastaaPoista
  4. aaivan ihana tuo toppi! milloin ostit, oliko pahanhintainen?

    VastaaPoista
  5. Ihana toppi! Ja vitsit kun oot nättinä taas :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela