DIY DIP DYE

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Tuskailin aikalailla tasan kuukausi sitten hiuksiani ja mietiskelin jotain muutosta. Kuitenkaan viime kampaamoreissulla pari viikkoa sitten en tehnyt mitään kummempaa hiuksille pidennysten huoltoa lukuunottamatta. Eilen kuitenkin päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja pistin pystyyn kotikampaamon.


Aloitin proggiksen tekemällä vaalennuspesun haluamalleni alueelle pidennysten latvoihin seuraavalla ohjeella:
30 ml kuuma vettä
30 ml Biozell 6% hapetetta
15 ml Biozell vaalennusjauhetta
15 ml pidennyksille tarkoitettua shampoota

Eli noi kaikki sekaisin, tukka niskasta ponnarille ja sitten laitoin vaalennusainetta kuivaan ponnariin haluamalleni korkeudelle asti. En muista yhtään kauan annoin olla hiuksissa, varmaan reilu puoli tuntia. Sen jälkeen huuhtelin tukan ja vähän kuivasin, lisäsin vähän hapetetta ja vaalennusjauhetta lisää seokseen ja laitoin tuota astetta tujumpaa vielä joksikin aikaa hiuksiin. En kamalan paljon uskaltanut vaalennella noita pidennyksiä, ettei ne mene ihan järkyttävään kuntoon.

Kun latvat olivat haluamani väriset, värjäsin muun osan hiuksista sudin avulla tuolla Polycolorin sävyllä 24. Olen huomannut, että noilla polycolorin kevytväreillä pystyy värjäämään esimerkiksi tyveä, vaikka olisi jatkot päässä. Ei takkuunna yhtään pidennyshius. Mullehan sattui kerran mukava hiuskatastrofi kestovärillä tyveä pidennykset päässä värjätessä :-D Ei enää ikinä! Ja siksi aikaa kun tuo hiusväri vaikutti sen 30min, laitoin kunnon tehohoidon vaalennettuihin latvoihin ja annoin olla sen puolisen tuntia. Sen jälkeen pesin hiukset, annoin hoitsikan vaikuttaa reilu 5minuuttia sheivauksen ohessa, kuivasin ja föönasin tukan.

Ja tässä tulos :-)

 
 
Pieni, mutta todella piristävä muutos :-) Ja hintaa tälle tuli yhteensä 9euroa! Mulla oli viime kesältä jäljellä tuota vaalennusjauhetta, joten piti ostaa vain alle 3euroa maksava hapete sekä 6euroa maksava hiusväri (Anttilassa tarjouksessa). Itse olen aika hemmetin tyytyväinen tähän lopputulokseen! Mitä mieltä sielä puolella ollaan? :-)

Blogi olikin viikon pääsiäislomalla, joka meni itsellä oikeastaan kokonaan Lahdessa miehekkeen luona. Olen kirjoitellut aina välillä siitä mielialalääkkeen lopettamisesta ja viikko sitten otin viimeisen lääkkeen tätä Venlafaxinia. Sen jälkeen podin koko viikonlopun todella pahoista lopetus- ja vieroitusoireista (paha olo, sähköiskut ja tuntohäiriöt, väsymys), enkä ihan kamalasti pystynyt mitään tekemään. Eli ihan rauhassa meni koko pääsiäinen omalta osalta tavallaan pakostakin ja tästä syystä blogikin vietti hiljaiseloa. Tänään on jo onneksi paljon parempi olo maanantaihin ja viikonloppuun verrattuna, eli eiköhän kohta olla voiton puolella :-) Tämän loppuviikon aion skarpata blogin kanssa, on mulla meinaan ollut tätä ja teitä jo ikäväkin!

20 kommenttia:

  1. vitsit kun oot kaunis! ja todella upeet hiukset sait aikaseks kotikampaamossa :)

    kiva kuulla että sulla menee hyvin, ja että sait mielialalääkkeen nyt lopetettua. vaikutat jotenkin tosi iloselta ja onnelliselta tällä hetkellä, se jotenkin huokuu sun teksteistä. ja sitähän on aina ihanaa lukea! :) täällä ruudun takana ollaan ainakin kaivattu sun postauksia :)

    ihanaa kevään jatkoa sulle Mikaela :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva lopputulos! :)

    VastaaPoista
  3. Todella onnistunut muutos! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivaa piristystä ja vaihtelua tuo kyllä tuo latvojen vaalentaminen :)

    VastaaPoista
  5. Mistä noita Biozellin tuotteita saa? ihan anttilasta vai? ja onko niissä ohjeet noihin suhteisiin miten sekoitetaan? Tosi hyvä lopputulos sulla! Tekisi mieli itsekin kokeilla :) ps. oot upea! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ostin tarjoustalosta. En hirveästi ole muualla kuin tollasissa kaupoissa nähny noita biozelleja, eli kannattaa käydä kurkkimassa esim robbarista tai tarjoustalosta :-) En muista oliko ton jauheen sisällä jotain ohjeita koska toi on kesällä ostettu, mutta itse googlasin netistä tuon vaalennuspesun ohjeen :-)

      Poista
  6. Onnistuipa se tosi hyvin :) Tekis melkein itsekkin mieli kokeilla :))

    VastaaPoista
  7. Ihan mielettömän hyvin ja kivasti onnistunu värjäys! Sopii myös sulle tosi hyvin :))

    VastaaPoista
  8. Tykkään! :)Oon itsekin haaveillu tollasista hiuksista!

    VastaaPoista
  9. Ihan mielettömän kivat noi hiukset! :)

    VastaaPoista
  10. Tosi nätit hiukset tuli! Ja uu, kukas tää mies on? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi yksi ihana, asuu Lahdessa :-) Kolmisen viikkoa ollaan nyt tapailtu, mutta muuten ihan anonyymina tulee pysymään :-)

      Poista
  11. Tosi kiva tukka, tykkään!! :)

    VastaaPoista
  12. Kivan näköinen tuli. :) Ei suuri ero mutta kuitenkin semmoinen piristävä, jee!

    VastaaPoista
  13. Apua nyt munkin on pakko. :D

    VastaaPoista
  14. hienot botoxihuulet

    VastaaPoista
  15. Ihanat hiukset!:) kuinka kauan oot kasvattanu ?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela