Väripilkku lenkillpoluille

torstai 4. huhtikuuta 2013

Viime viikolla Cristiina tuli pyörähtämään Lahdessa ja käytiin vähän pyörimässä kaupoilla. Iskin silmäni super ihanaan vihreään Everestin tuularitakkiin. Mulla oli yksi juoksutakkia vähän paksumpi ikivanha H&m:än tuulari, mutta se on vähän piukka ja ei niin kiva, eli uudelle oli tarvetta :-)

Jacket Everest NEW/Tights Adidas/Sneakers Nike

Ostin joskus pari vuotta sitten sellaista paksumpaa matskua olevan mustan Everestin ulkoilutakin ja liputan täysin tämän merkin ulkoiluvaatteille. Super kivat mallit, hyvät materiaalit, eikä kuitenkaan mitään hirveän hintavia :-) Ja tulipas tuossa äsken korkattua tämän vuoden ekat partsilla otetut asukuvat ;-) Kevät on virallisesti tullut!

Ja tiedoksi Hyvinkääläisille ja lähiseudulla asustaville! Me viedään Crissen kanssa huomenna sinne Willatehtaalla olevalle Säästökarien kirppikselle viikoksi vaatteita. Kannattaa käydä kurkkaamassa, itsellä ainakin lähtee melkein puolet vaatekaapista, kaikki about kerran käytettyjä vaatteita sellaiset neljä isoa Ikeakassillista myyntiin. Crisse kanssa teki suursiivouksen kaappiinsa, eli erityisesti jos olet 38-42 ja S-L kokoskaalaan sopiva ja jalka sellaista 39-40, kannattaa käydä kurkkaamassa :-) Ei keretä viemään mun koulun vuoksi heti aamusta, joten joskus kahden aikaan vasta käydään ne sinne heivaamassa :-) Pöytä on numero 23!

Edit//: Hups tota kamaa onkin aika helvetisti :-D Ja tosta puuttuu vielä muutama kassi

8 kommenttia:

 1. Paljon oli hintää kyseisellä takilla ? :) Hyvännäköinen se ainakin on !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huntin verran, mutta Stadiumissa oli tarjous kaikkiin tuotteisiin ota 3, maksa 2. Crisse osti samalla itselle juoksukengät ja -trikoot, niin kompensoitiin niin että maksoin tästä 60e :-)

   Poista
 2. Eieieiei! Mun on pakko päästä tsekkaamaan säästökareille teijän pöytä asap.
  Huomenna tosin töissä ja kun pääsen on kirppari jo kiinni :-( Eli lauantai aamusta!

  VastaaPoista
 3. Todella ihana takki, passaa sulle :)

  VastaaPoista
 4. Vähänkö kiva tuo väri! Just eilen mietin omia juoksuvaatteita jotka onkin kaikki vaan sitä perus mustaa paitsi pinkit lenkkarit :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela