SUNNY 17TH OF SEPTEMBER

tiistai 17. syyskuuta 2013

 Heipsan! Tulin vielä vilauttamaan teille tämän päivän asua koulusta ennen nukkumaan suuntaamista. Aamupäivän olin koulussa ja kotona pyörähdyksen jälkeen suuntasin Jutan kanssa Helsinkiin yhteen tilaisuuteen, josta kuulette lisää blogissa myöhemmin :-)

Jacket Vila*
Shirt H&m
Jeans Pieces*
Scarf Pieces
Necklace Glitter (gift)
Shoes Bianco
Watch Michael Kors

Pakko muuten hehkuttaa kuvissa jalassani olevia Piecesin uusia housuja, Just Jute Leggingsejä*! Leggings sanasta huolimatta nämä siis ovat ihan 5-tasku housut. Materiaalina on käytetty 39% puuvillaa, 39% juuttia, 21% polyesteria ja 1% elastaania. Nämä ovat todella joustavat, pehmeät eikä väri haalistu mustistakaan verrattuna esimerksi Dr.Denimeihin. Vaikka materiaalissa on vain 1% elastaania, ovat nämä silti toooooosi joustavat. Jos olet rakastanut Dr.Denimeitä, niin suosittelen ihmeessä kokeilemaan näitä. Omasta mielestä nämä pesevät kyseisen merkin kissyt ja plentyt ihan sata-nolla ja ovat muutaman euron halvemmatkin :-) Heh, kunnon myyntipuhe, mutta nämä vaan ovat niin hyvät jalassa. Meillä töissä jokainen on rakastunut näihin pöksyihin ja myöskin monet asiakkaat. Itseä himottaa samaiset housut myös tummansinisinä* ja pitääkin toivoa, että niitäkin tulisi meille töihin.

Nyt iltatoimille ja nukkumaan. Huomenna mulla onkin vapari koulusta ja aion jo aamupäivällä pyörähtää salilla, vastailla blogin kommentteihin, tehdä koulujuttuja, nähdä kaveria illalla ja on vielä ripsihuoltokin. Tekemistä piisaa. Hyvää yötä!

13 kommenttia:

  1. Miten koot menee noissa? Onko esimerkiksi dr denimien m koko enemmän s/m koko noissa vai m/l?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua mä oon viimeksi dr.deminit ostanut keväällä ja niissä mulla on L. mitään tietoa menisikö esim se m-koko niistä nykyään jalkaa. Mulla on kuitenkin noista juteista koko m/l :-) Meni just ja just jalkaan hirveällä duunilla, mutta hetken jalassa olon jälkeen juuri täydelliset. Että ehkä se s/m voisi olla sulle parempi? About vastaa varmaan jotain 28-29 -tuumakokoa.

      Poista
    2. Itse käytän tällä hetkellä enimmäkseen tuumissa kokoa 30-31 merkistä ja matskusta riippuen, jos antaisi jotain osviittaa :-)

      Poista
    3. Mulla on dr denimeistä M koko, varmasti menis sullekkin nykyään se! Ehkä tilaan molemmat ja palautan sit toiset :D Kiitos vastauksesta!

      Poista
    4. Ehkä fiksuin noin! Eipähän tarvitse ootella sitten uutta paria, jos koko menee mönkään ja ottaa varmasti oikean koon kun on molemmat sovituksessa samaan aikaan :-) Ja jos pienempi koko menee juuri ja juuri kiinni ja tuntuu vähän epämukavalta heti laiton jälkeen, niin se on oikea koko :-D

      Poista
  2. Noi housuthan kuulostaa ihan luvattoman hyviltä, hyvä mainospuhe siis hahah:)! ovatko matalavyötäröiset vai normaalit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri navan alle tulee vyötärö :-) Kurkkaa toi Nellyn linkki, niin siellä on hyvä kuva korkeudesta.

      Poista
  3. Ai tuota mustaa on nyt tullut. :) ostin viimeks kun kävin niin ne viininpunaset.. olivat just tulleet :) ja oon kyllä tykänny hirveesti !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuli parisen viikkoa sitten, eli kannattaa nämäkin käydä hamstraamassa itselle ;-) Ne viininpunaiset on myöskin kivat! Itse vähän kahden vaiheilla ostaisinko ne myöskin vai en.

      Poista
  4. Onko vielä vielä viininpunaisia myynnissä? :)

    VastaaPoista
  5. Olen käyttänyt Denimeistä kokoa L enkä tykkää oikein muita pökiä enää käyttääkään kun olen lyhyt ja leveä lantiostani joten olen lopen kyllästynyt ostamaan vyötäröstä isot housut ja sitten kaventamaan ja lyhentämäään niitä.... En myöskään ole mikään hoikkanen ja korkeavyötäröistä suosin joten löytyyköhän minulle kyseisistä housuista sopiva koko?

    VastaaPoista
  6. Onko niitä vain yhdellä vyötärön korkeudelle? Sovitin nimittäin niitä viininpunaisia ja vyötärö oli ihan julmetun korkea... lisäksi pienin (?) koko 25 tuntui hitusen suurelta ja pelkäsin löystymistä, joten kauppaan jäivät.

    VastaaPoista
  7. Ootko huomannu että nuo housut jättäis jälkeensä väriä esim. vaaleille tekstiileille (sohville tai jos valkosen paidan helma on kosketuksissa housukankaaseen)? Ku niissä on sellaset varotuslaput että saattaa irrottaa väriä vaikka ois useammankin kerran pesty.

    -K

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela