SNEAK PEEK KYLPPÄRISTÄ

torstai 19. syyskuuta 2013


Isä ahkeroi lähes kahdeksan tuntia tänään mun luona ja arvatkaas mitä. MULLA ON KYLPYHUONE! Instagramin puolella sitä jo hehkutinkin. Okei, on se ollut koko ajan, mutta kaksi vuotta mun kylppäri koostui pöntöstä, suihkusta ja yhdestä hyllyköstä... Huomenna pitää siivota tuo kunnolla, niin saan kuvailtua sen teille tässä viikonloppuna. Vitsit tuo on niin kiva ja koko ilta meni kylppärissä puuhastellen tavaroita paikoillee ja ihastellen. Ostin myös tänään ensimmäisen kerran pyykinpesuainetta omaan kotiin, koska sain samalla pesukoneen. Hassua miten niinkin pieni asia sai todella onnelliseksi, kuin pyykinpesunesteiden ostaminen. Arjen pieniä iloja :-)

5 kommenttia:

 1. Wou! Hyvältä näyttää! Itekki haluisin meille jonkin sortin kylppärirempan ja just tommoset valkoset laatat vanhojen tilalle. Täytyykin puhua iskälle, jos sen ihan omin kätösin osais tehä tai no suistuis tehä :D

  rolssi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin onnekas, että tänne oli silloin kesken jääneessä rempassa laitettu valkonen seinälaatta :-) eiku isää ylipuhumaan tai itse vasara käteen, laatat rikki niin eiköhän joku tuu sen remppaamaan sen jälkeen ;-)

   Poista
 2. Miten sä olet ennen pyykkisi pessyt? :'D

  VastaaPoista
 3. Jeee! Tyylikkäältä näyttää. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela