BADRUMMET

by - 9/24/2013 04:37:00 ip.

Moikka! Kuvasin äsken teille tuon vihdoinkin loppuun remontoidun kylpyhuoneen. Tai no loppuun ja loppuun, vielä pitää pistorasia ja katkaisija kuorettaa, mutta ne nyt on pikku juttuja :-)

Seinä ja lattia on rempattu about nelisen vuotta sitten, mutta loppu remontti jäi vähän kesken. Itse muutin tähän kämppään 2011 kesällä, joten eipä mullakaan mikään kamala kiire ole ollut :-D Kylpyhuoneeseen asennettiin viime viikolla lavuaari, peilikaappi, sain pesukoneen ja ostin vähän uusia sisustusjuttuja. Nopsa yhden päivän remppa :-)


Alla vielä puhelimella otettu super huonolaatuinen panoraamakuva, mutta koska tuosta kylppäristä on aika vaikea normaaleilla kuvilla saada kunnon käsitystä, auttaa tämä siihen aika paljon :-)


 Tykkään tuosta kylppäristä ihan hirmuisesti! Olisin halunnut pesukoneen tuonne kulmaan, mutta se ei yksin putkien vuoksi sinne mahtunut. Mutta menee se tuonnekin ja tuon IKEAn Hemnes-hyllyn alimmalle tasolle sai pyykinpesuaineet hyvin piiloon, kun ne eivät sieltä nyt näy. Vielä kun saa aikaiseksi tuon mukavan reiän eli pistorasian kuoretettua, niin hyvä on!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Vautsi näyttää tosi hyvältä!! En ymmärrä miten oot pystynyt elämään reilu pari vuotta keskeneräisen kylpyhuoneen kanssa ilman edes lavuaaria! :D

    Mistä oot löytänyt ton seinällä olevan pyöreän peilin? :) tosi mäkeen näköinen!

    VastaaPoista
  2. Ihana kylpyhuone!:) Musta lattia antaa kivasti kontrastia:)

    VastaaPoista

kiitos kommentista!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.