BADRUMMET

tiistai 24. syyskuuta 2013

Moikka! Kuvasin äsken teille tuon vihdoinkin loppuun remontoidun kylpyhuoneen. Tai no loppuun ja loppuun, vielä pitää pistorasia ja katkaisija kuorettaa, mutta ne nyt on pikku juttuja :-)

Seinä ja lattia on rempattu about nelisen vuotta sitten, mutta loppu remontti jäi vähän kesken. Itse muutin tähän kämppään 2011 kesällä, joten eipä mullakaan mikään kamala kiire ole ollut :-D Kylpyhuoneeseen asennettiin viime viikolla lavuaari, peilikaappi, sain pesukoneen ja ostin vähän uusia sisustusjuttuja. Nopsa yhden päivän remppa :-)


Alla vielä puhelimella otettu super huonolaatuinen panoraamakuva, mutta koska tuosta kylppäristä on aika vaikea normaaleilla kuvilla saada kunnon käsitystä, auttaa tämä siihen aika paljon :-)


 Tykkään tuosta kylppäristä ihan hirmuisesti! Olisin halunnut pesukoneen tuonne kulmaan, mutta se ei yksin putkien vuoksi sinne mahtunut. Mutta menee se tuonnekin ja tuon IKEAn Hemnes-hyllyn alimmalle tasolle sai pyykinpesuaineet hyvin piiloon, kun ne eivät sieltä nyt näy. Vielä kun saa aikaiseksi tuon mukavan reiän eli pistorasian kuoretettua, niin hyvä on!

2 kommenttia:

  1. Vautsi näyttää tosi hyvältä!! En ymmärrä miten oot pystynyt elämään reilu pari vuotta keskeneräisen kylpyhuoneen kanssa ilman edes lavuaaria! :D

    Mistä oot löytänyt ton seinällä olevan pyöreän peilin? :) tosi mäkeen näköinen!

    VastaaPoista
  2. Ihana kylpyhuone!:) Musta lattia antaa kivasti kontrastia:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kaikki asialliset kommentit julkaistaan.

Theme Designed By Hello Manhattan

Copyright

Copyright Mikaela Koskela